עבור לתוכן

מבקש עזרה בבעיה כאובה שקשורה ל BIN, ISO ושאר ירקות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת :bash:, אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי .

פורסם

איך אתה בדיוק מצפה להתקין לינוקס אם אין לך צורב ?

בכל מקרה בשביל לפתוח ISO אפשר להשתמש ב- Winrar 3 (דגש על גירסא 3)

פורסם

עשרות אם לא מאות דפי פורום נרשמו על זה,תנסו חיפוש מדי פעם,זה לא הרג אף אחד עד היום 8)

פורסם

תתקין Deamon Tools (חפש בגוגל...)' זה יצור לך כונן וירטואלי ואז תעשה Load לקובץ ה-ISO.

פורסם

זה יצור לך כונן וירטואלי ואז תעשה Load לקובץ ה-ISO.

ואז מה ?

אתה מצפה שהוא ינסה להתקין את לינוקס מתוך כונן וירטואלי שקיים בחלונות ? :nono: :nono:

לעינינו של דבר, למרות שהאחראי פורום פה ציין שחיפוש בנושא היה עוזר (והוא צודק כמובן ;D) ישנו אולי חלק מעניין בשאלה שכדאי שפותח הנושא ישקול להעביר אותו לפורום תמיכה בלינוקס. הנושא הזה הוא כמובן השאלה "האם ניתן להתקין לינוקס מדיסק קשיח ?"

עושה רושם שכן (תחת מערכת דוס כמובן) אבל אני לא המומחה בעניין, את הלינוקס שהתקנתי בעבר, התקנתי כמו כולם מדיסק אתחול שיצרתי מהISO של הדיסק הראשון של המערכת.

בכל אופן אם מפרסם ההודעה יחשוב על פירסום בפורום המתאים כדאי שיציין באיזה הפצה ובאיזה גירסה של לינוקס מדובר.

פורסם

אתה יכול לפתוח ISO עם Isobuster, אבל במקרה שלך אתה צריך לצרוב אותו ישר על דיסק, ככה שפשוט תפתח אותו עם Nero...

פורסם
אבל במקרה שלך אתה צריך לצרוב אותו ישר על דיסק, ככה שפשוט תפתח אותו עם Nero...

אבל הוא כבר כתב

(הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב )

לכן לא נראה לי שזה יעזור לו במיוחד הרעיון של להשתמש בנרו כדי לצרוב את הדיסק !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים