עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חחחחחח ויסטה נדפקת עוד פעם!

Featured Replies

פורסם

תיצחק, הXP לא היה שווה כלום בלי ה-SP2 ובכלל בלי SP...

עם כול הבעיות שהיו בו, וככה גם יהיה עם Vista...

בסוף רובנו נשתדרג...

כמו תחילתה של כול מערכת הפעלה של Microsoft.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים טוענים את זה, XP היה מערכת טובה מאוד רק עם דרישות זכרון גבוהות.

כנראה לפני שיצא SP1 לא היה לך מספיק זכרון ולכן אתה זוכר שזה עשה בעיות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אנשים טוענים את זה, XP היה מערכת טובה מאוד רק עם דרישות זכרון גבוהות.

כנראה לפני שיצא SP1 לא היה לך מספיק זכרון ולכן אתה זוכר שזה עשה בעיות.

מסכים בהחלט קראו ותבכו.

Service Pack 1 (SP1) for Windows XP was released on September 9, 2002. Its most notable new features were USB 2.0 support and a Set Program Access and Defaults utility. For the first time, users could control the default application for activities such as web browsing and instant messaging, as well as hide access to some of Microsoft's bundled programs

.

זה מה שSP1 נתן, יש איזשהו איזכור לביצועים?

Service Pack 2 (SP2) (codenamed "Springboard") was released on August 6, 2004 after several delays, with a special emphasis on security. Unlike the previous service packs, SP2 adds new functionality to Windows XP, including an enhanced firewall, improved Wi-Fi support with a wizard utility, a pop-up ad blocker for Internet Explorer, and Bluetooth support. Security enhancements include a major revision to the included firewall which was renamed to Windows Firewall and is enabled by default, advanced memory protection that takes advantage of the NX bit that is incorporated into newer processors to stop some forms of buffer overflow attacks, and removal of raw socket support (which supposedly limits the damage done by "zombie" machines: infected computers that can be used remotely to launch denial of service attacks). Additionally, security-related improvements were made to e-mail and web browsing. Windows XP Service Pack 2 includes the Windows Security Center, which provides a general overview of security on the system, including the state of anti-virus software, Windows Update, and the new Windows Firewall. Third-party anti-virus and firewall applications can interface with the new Security Center

.

שינוים ותוספים חשובים למדי אבל לא ממש קשורים ליציבות המערת או למהירותה. ורובם אכן דברים שלא היו ממש חשובים בזמן שחרור המערכת.

אני עברתי למXP רגיל ל SP2 ממש במקרה כשנה וחצי אחרי שהוא יצא ולא ממש הרגשתי בהבדל..

מי שויתר על הגרפיקה המגניבה של XP בזמנו זכה למערכת הפעלה מעולה. ההבדל בין ל 98 הוא עולם ומלאוXP

בויסטה יש כמה אפשרויות מגניבות אבל היא פשוט לא יציבה, כן אני יודע שיש כאלה שטוענים שהיא עובדת בלי בעיות. אבל בנסיון האחרון שלי איתה היו הרבה בעיות שונות ומשונות. אומרים שSP1 פותר את הבעיות הללו לפחות חלקית, נחכה ונראה.

פורסם

אנשים נוטים לשכוח אבל גם בתחילתה של XP לקח לאנשים מעל שנה לעבור אליה בטענות דומות של אי יציבות והמתנה עד שהשוק ילמד אותה.

ככה זה היה עם כל מערכת וכך זה גם ימשיך להיות.

אחרי הכל אנשים יעברו לויסטה אן ירצו או לא ירצו כדי לקבל את התפוקה המירבית מחומרת המחשב שלהם.

מה לעשות,XP למרות שהיא מצויינת היא כבר זקנה.

פורסם

אני מתכוון לפני שיצא בכלל הSP ל-XP... המערכת לא הייתה הכי טובה שבעולם, והמון אנשים רצו להישאר עם 98..

כמו שהמחשב משתדרג, ככה גם המערכת הפעלה משתדרגת.. אין מה לעשות.

כמה שצוחקים על וויסטה, בסוף לא יהיה מחשב חדש שלא נמצא אותה עליו.

אבל יקח זמן עד שיעברו.

פורסם

אנשים רצו להשאר עם 98 רק בגלל הדרישות זכרון שהיו נחשבות מזעזעות בזמנו, למחשב ממוצע היה 128 מגה זכרון ואילו XP דרשה 512 בשביל עבודה חלקה.

XP הייתה הרבה יותר יציבה ומאובטחת, אישית עברתי ל XP בהשקה ומעולם לא הסתכלתי אחורה, לעומת זאת ויסטה הייתה מותקנת אצלי חודש עד שברחתי ממנה.

פורסם
  • מחבר

משום שיש לי חומרה מעולה ניסתי גם 2 מהבילדים המוקדמים את הבטה הסופית ואת גרסת השחרור הראשונה וויסטה פשוט מאכזבת ביינתים. נשמע איך יהיו הביקורות אחרי ש SP1 ישוחרר, נשמע שזה יהפוך את המערכת ליציבה מספיק.

פורסם

אני מתכוון לפני שיצא בכלל הSP ל-XP... המערכת לא הייתה הכי טובה שבעולם, והמון אנשים רצו להישאר עם 98..

כמו שהמחשב משתדרג, ככה גם המערכת הפעלה משתדרגת.. אין מה לעשות.

כמה שצוחקים על וויסטה, בסוף לא יהיה מחשב חדש שלא נמצא אותה עליו.

אבל יקח זמן עד שיעברו.

שטויות, למה נראה לך שכולם כולם יעברו לוויסטה? אני מבטיח לך שהמון יעדיפו את הxp גם כשלוויסטה תהיה sp2! למה? כי למה להחליף משהו שעובד מעולה?

דבר שני: שכחת שיש עוד מערכות הפעלה בעולם? כולם יעברו לוויסטה? גם אלה שיש להם מק עם OSX?! אני לא חושב... או אלה שמשתמשים בלינוקס ומאוד מרוצים ממנה?

פורסם

מהסיבות הבאות:

לא תיהיה תמיכה בDX10 ומעלה ב-XP..

יהיו יותר תוכנות ומשחקים שנועדו רק לוויסטה,

אלא אם מדברים על משתמש שלא משחק,

ומשתמש שרק גולש וכותב דברים...

אז אפילו עם 98 מספיק.

אני חושב שאלה סיבות מספיק טובות לעבור לוויסטה,

אחרי שיפסיקו לתמוך בXP

פורסם

בסך הכל ברור שרוב העולם יעבור לויסטה, אני גם מאמין שויסטה תשתפר ותהיה באיכות כמו של XP אבל זה ייקח זמן.

בינתיים הרבה אנשים שציפו לדבר הגדול הבא ובמקום זה קיבלו רק ממשק שחור מתחילים לפזול לכיוון לינוקס\OS X. עובדה ש 17% מהניידים שנמכרו ברבעון האחרון היו של אפל, זה נתח שהם לא חלמו עליו כבר שנים, או למשל העובדה שלנובו ודל נותנים עכשיו את האפשרות לקנות את המחשבים שלהם עם לינוקס.

פורסם

belive it or not but most computer users around the world are not gamers, those who don't play games dont need Vista, maybe in the future where 4GB of memory will be cheap and main stream then other users beside gamers like programmers, heavy softwares like CAD and Solidworks

will go for it, other than that Vista doesnt provide anything new and exciting that XP doesnt have, oh sorry, AERO... WOW

פורסם

חוץ מ DX10 אין לי שום סיבה אחרת לשדרג לויסטה..... איזה מעצבנים מיקרוספוט למה לא לעשות DX 10 גם ל XP?!

DX10 באמת לא יכול לרוץ על XP וזה באמת דורש כתיבה מחדש של מערכת הפעלה? או שהם סתם עשו טריק בישביל שגיימרים כמוני יקנו את המערכת הפעלה החדשה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.