פורסם 2003 במרץ 222 שנים הבעיה מה יותר טוב מבחינת איכות, נוח להפעלה, ביצועים וכולי.... ???יש שתי מקלדות ששמתי עין עליהם :1. Logitech Cordless Desktop® Optical 2. Microsoft® Wireless Optical Desktop proשתי חברות מצוינות אבל הבעיה מה עדיף? חסרונות יתרונות וכולי..,הכסף לא מפריע לי אני מוכן לבזבז 600 שקל, :saint:יש לי בקשה לאתר עם תוכלו לרשום מאמר על המקלדת של logitech שאפשר לדעת עליה יותר. :saint:עם מישהו יכול לעזור לי ,בבקשה תגובות. :AR15:
פורסם 2003 במרץ 222 שנים אין לי ביקורת על לוג'יטקאבל בהחלט הייתי הולך עליה לוג'יטק ידוע באיכות המוצרים שלה והם הרבה הרבה הרבה יותר איכותיים ממיקרוסופט
פורסם 2003 במרץ 222 שנים במקלדות דווקא הייתי לוקח משהו של Microsoft, אני נחשב קונה הדוק של מוצרי לוג'יטק אבל המקלדותשל מיקרוסופט יותר מסיביות ואיכותיות, אל תתחילו לצעוק עליי זו דעתי, Logitech באמת יש לה אחלהמוצרים אפילו יש לי בבית 4 עכברים שלהם שזה שמחובר עכשיו הוא Logitech MX500ויש לי עוד אופטי רגיל שלהם, עכבר 2 כפתורים + גלגלת, ועכבר 3 כפתורים, כולם באמת איכותיים.
פורסם 2003 במרץ 222 שנים אההההההההההההההה אההההההההההההההה אההההההההההההההה אההההההההההההההה לא צועקלפי דעתי מיקרודרעק בונה מחומרים לא איכותיים בבניה לא איכותית
פורסם 2003 במרץ 222 שנים עד כמה שאני יודע, חומרים וצורת בניה הם לא האפיונים למקלדות בימינו. : מה יותר טוב? לא יודע. אני מצדד בLogitech ואני דיי בטוח שמנוע/י האלחוטיות שלהם טוב/ים יותר.
פורסם 2003 במרץ 222 שנים ה Logitech Cordless Desktop® Opticalהיא נוחה לשימושהאלחוט מתפקד בצורה חלקההיא צורכת 2 בטריות אצבע, והיא לא זוללת אותןוהיא מעוצבת יותר יפה מזו של מיקרוסופט לדעתי
פורסם 2003 במרץ 222 שנים אגב, גרסאות הDesktop-ים למיניהם של ה"מקלדות", כוללות בעצם גם עכברים.אם אתם מעוניינים להשוות, הנה שני דפים מתוך אתריהם הרשמיים של שתי החברות אודות המוצרים הספציפיים שנשאלו לגביהם שאלות.Logitech® Cordless Desktop® OpticalMicrosoft® Wireless Optical Desktop Pro
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר האם אפשר לקבל עוד המלצות הייתי רוצה לדעת עוד פרטיים על שני המקלדות ??? ??? ??? :-\ :-\
פורסם 2003 במרץ 822 שנים בידיוק כמו שאמר מקודם רוב המקלדות האלחוטיות השוות באות אם עכברים,אני ממליץ בחום על הדגם הזה של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop® Optical.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.