עבור לתוכן

רוצה לקנות מצלמה חדשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה להבין שמצלמה של קנון ה20D משתווה ואפילו יותר גרועה ל K100D?

האם אתה 100 אחוז בטוח שעם ה K100D יצאו לי תמונות בדיוק כמו שיצאו ב20D?

אם כן אז אני אחשוב שנית לחשוב את ה20D

• תגובות 41
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל-20D יש עוד שני מ"פ שיכולים להועיל בתנאים אידאליים, אבל העדשה הפחות טובה והחוסר במייצב הופכים אותה לפחות טובה בתנאים בעיתיים (למשל באור חלש כשמצלמים עם מהירויות גבוליות וצמצמים פתוחים).

פורסם
  • מחבר

אני חושב שסופית אני אלך על 20D היום אני אסע לבדוק מה המצב שלה.

כמו ששאלתי בכמה תגובות לפני זה מה אני צריך לבדוק במצלמה יד שניה ומה אני צריך לשאול את הבעלים.

וגם אם כדאי לקנות אחד מהעדשות שהוא מציע.

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

אני חושב שזו תהיה טעות פטאלית.

ה18-55 של קנון היא לא עצמית קיט גרועה, היא עצמית הכי גרועה שנמכרת בכל החברות הגדולות.

ה20D הוא גוף חצי מקצועי אומנם, אבל אני מוכן לשים את כל הכסף שלי שלא תעשה שימוש ב10% ממה שיש לו להציע (גם בגלל שלא תדע מה כל דבר עושה, וגם כי לא תצטרך את הדברים שהוא מציע) -וזה מעבר לעניין שהגוף נחשב די מיושן טכנולוגית ביחס ל400D לדוגמה שהיתה יכולה להיות אפילו בחירה טובה יותר.

כל זה מבלי להתייחס לכך שאני בכלל בספק לגבי עניין הצורך שלך דווקא בSLR ולא במצלמה קומפקטית\דמוי-SLR עם טווח גדול ואיכותי יותר ממה שה18-55 הזו מציעה לך.

פורסם
  • מחבר

מה בקשר למצלמות הבאות:

Nikon D40X

Olympus E-410

קראתי פשוט ביקורות והן נשמעות מצוינות

פורסם

שתיהן מעולות:

ה- D40x או D40 (יש לשניה 6MP במקום 10MP) בצרוף עדשת 18-135 (שקול ל- 27-202) ,או 18-200 מיוצבת (עדיפה - שקול ל- 27-300),

או אולימפוס E510 (עדיף על E410 ,כי יש לה מייצב בגוף) עם 2 עדשות קיט,שנותנות 14-150 (שקול ל- 28-300).

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי סופית על D40X

עכשיו מישהו בבקשה יכול להמליץ על עדשה בסביבות ה1000-1500 שקל.

בעיקר בחודשים הקרובים אני אצלם נופים(בפולין וסקנדינביה) (אם זה עוזר)

פורסם

קנה 18-135 יד שניה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להיות קצת יותר מפורט.

אני חושב שלהתחלה אני אלך עם הקיט(18-55)

עכשיו אני רוצה לקנות עוד תיק למצלמה וחצובה (ראיתי שיש חצובות שעולות אלפי שקלים אני רוצה חצובה שתהיה טובה ונוחה למצלמה ולא ממש יקרה)

תודה.

פורסם

הקיט לדעתי לא תספק אותך, גם מבחינת טווח, שיחסית קצר וגם מבחינת האיכות שלה (ה18-70 למשל, טובה יותר ועולה לא הרבה יותר אבל שוב -70 מ"מ זה לא ממש טלה אבל גם לא רחב.. זה די תקוע באמצע).

ההמלצה שלי היא לקחת את ה18-135 שאומנם יש בה טיפה יותר עיוותי CA אבל ה135 בקצה הטווח שלה שווה את זה והיא תהיה תמורה מצויינת בסביבות ה1500 שהיא נמכרת ביד שניה.

אני לא בטוח עד כמה אתה צריך חצובה, אבל בכל מקרה יש את הSlik Pro 340Dx שנחשבת לחצובה עם תמורה נהדרת לכסף (עולה בסביבות ה600 אם אני לא טועה).

תיק תקנה בחנות או מיד שניה, העיקר שהוא יתאים ויהיה לך נוח.

אני משתמש בתיק LowePro MicroTrekker 100, יש בו מקום למצלמה עם עצמית כמו ה18-135 עליה ועוד כמה עצמיות לא גדולות במיוחד ופלאש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי עזרת מאוד!

Nikkor AF-S DX 18-135mm אתה מתכוון לזאת נכון?

פורסם

בדיוק.

פורסם
  • מחבר

היא עולה כחדשה בBSD כ1500 שקל.

וכרגע אני חושב שאני אקנה את ה18-55 ואולי לפני הנסיעה אני אקנה עוד עדשה בסביבות ה1500 שקל

פורסם

אני בכלל לא בטוח שזה יהיה עדיף.

פורסם
  • מחבר

תאמת צודק אני מקווה שהכול יסתדר ואהיה לי מספיק כסף לקנות 18-135 כי הקטע זה יעלה לי בערך 4300 ועוד כרטיס פלאש וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים