פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים איזה פיורוול הכי טוב מבינהם?Kerio Personal FirewallOutpost FirewallZoneAlarm Pro Firewallseagte firewall אה ועוד שאלה איזו תוכנת איחוי יותר טובה?DISKEEPER PRO PREMIERPerfectDisk 8 Professional
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אל תסתבך עם זה.תשתמש בשל XP וזהו.הכל שם בתוכנות האלו עינין של הגדרות וסתם אוכלות זכרוןץ
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אני משתמש בZONE ALARM INTERNET SECURITY 7 ואני מרוצה ממש מהFIREWALL,ולגבי איחוי דיסק אני משתמש בPERFECT DISK 8 PROFFESIONAL ואני גם מרוצה ממנו.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים עם אתה לא יודע פשוט אל תגיד כי אתה מדבר שטויות ולא מבין כלוםלמה להתעצבן ולדבר ככה?אני דווקא מסכים איתו - בסופו של דבר הכל אותו הדבר.... ומי שמצליח לעבור את הפיירוול של הווינדוס, יצליח להתגבר גם פייר וול אחר...
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים עם אתה לא יודע פשוט אל תגיד כי אתה מדבר שטויות ולא מבין כלום סבבה ילד בר מצווה מרוקאי
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מחבר תקשיבו ישתי מטומטמים עם אתם לא יודעים אל תענו מבינים כי אתם לא יודעים כלום
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים ציטוט של dddddd של ההודעה שהוא שלח לי לפרטי:"תקשיב טוב יחתיכת מניאק פעם הבאה שתדבר ככה אני יחסל אותך מבין?ועם יש לך ביצים תביא תכתובת שלך"מי שרוצה אני מוכן לעשות תצלום מסך.אפלו גיל בר מצווה נראה לי הגעת עם השגיאות כתיב שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.