עבור לתוכן

הזמנתי כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB. ואני לא סגור כל כך...

Featured Replies

פורסם

הבנתי. ועכשיו עוד שאלה למרות שזה לא קשור לפה כל כך. האם הספק LIBERTY400 יחזיק את הכרטיס מסך עם OC כולל למעבד גם כן...? אני מדבר על משהו צנוע לא בהגזמות.

הספק הוא מצוין, כפי שאתה רואה גם לי יש אותו והא מחזיק OC יפה, ואקח אותו יותר רחוק רק שיגמר החום הזה. ספק אמין, טוב, שלוש שנים אחריות שזה חשוב. קח אותו.

אני לא מדבר על רזולוציות של 800X600 , מדבר על רזולוציות שבהם הכרטיסים באמת ייבחנו , רק הזמן יוכיח את דבריי :)

רואים כבר עכשיו בביושוק DX10 רזולוציה 1024X1280 עם פילטרים שה8800GTS מוציאים 50-60 FPS. אז תוכל להגיד שביושוק הוא לא DX10 אמיתי אלא משתמש במספר תכונות של DX10, בכל מקרה אין לך על מה להסתמך כשאתה אומר שהם לא יהיו טובים בDX10. לנו יש על מה להסתמך-ביושוק, נראה שמספר התכונות של DX10 שמוטמעות במשחק לא מקשות מדי על ה8800 החמודים שלנו.

פורסם

אני לא מדבר על רזולוציות של 800X600 , מדבר על רזולוציות שבהם הכרטיסים באמת ייבחנו , רק הזמן יוכיח את דבריי :)

רגע , אתה העלת בדעתך שאני מדבר על רוזולציה 800 על 600 ... תעשה לי טובה אחי אתה רוצה תחכה לדור החדש בכיף , אבל אל תטעה פה אנשים שרוצים לקנות ת 8800 כי הוא אחלה כרטיס , ומציג ביצועים ב DX10 בכלל לא רעים .. (ראה ערך ביושוק ,ויקפדיה חח)..

פורסם

אז מה שG90 בנוי על G80.. נווידיה טוענת שהGTX (יחיד) יפרק לגורמים שני כרטיסי אולטרה בSLI (8800).

וגם כמו המרו כבר 7900 היה מבוסס על 7800 ויצא כרטיס פצצה.

פורסם

שמע אל תקשיב למי שאומר לך לא לקנות תקנה.. תמיד יצאו חידושים ואם כל הזמן תחכה לחידושים לא תקנה בחיים תמיד יצא יותר טוב ויותר טוב כל הזמן עוד ועוד ככה שתקנה אתה תהיה מרוצה כי הכרטיס חזק מאדדדדד.......

פורסם

איך ה8800 GTS יחזיק את CRYSIS לדעתכם בלי DIRECTX10

פורסם

חלק כמו תחת של תינוק.

פורסם

יאכל אותו בלי מלח..

פורסם

אם כבר יש לך GTS למה לא להריץ קרייסיס שממילא בנוי עליו בDX10. בכל מקרה, גם אם תריץ ב9 וגם 10 הוא ירוץ חלק ביותר, בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר ספק כוח LIBERTY400 שאלתי אם הוא יחזיק או שאני צריך להחליף אותו... אני מניח לפי התגובת פה שלא ממש שווה להחליף. תקנו אותי אם אני טועה...

עכשיו אני רק מקווה שהוא ייכנס לי במארז. יש לי CM531. מה אתם אומרים ייכנס?

פורסם

ספק מעולה, מחזיק מערכות גם יותר חזקות. אמין, אחריות טובה, ספק טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים