עבור לתוכן

הזמנתי כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB. ואני לא סגור כל כך...

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע.

2 ג'יגה זיכרון.

לוח אם DS3 P965

עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי...

לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות...

אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים...

יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש??

בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם :xyxthumbs:

פורסם

אמממ תלוי גם באיזה רזולוציות אתה משחק , אבל די ידוע שכרטיסי ה DX10 של היום יהיו חלשים בDX10 , עם 7600GS היה לך משתלם יותר לחכות לנובמבר ליצאת הדור הבא (9800GTS\GTX ) .

פורסם
  • מחבר

אני מדבר כרגע על רזולוציות של מסך 17' ובעתיד 20'.

שמעתי ממקור מוסמך שהדור החדש של הכרטיסים יבוסס על אותה ארכיטקטורה של הדור הקודם של NVIDIA כלומר G90 יבוסס על G80. יש מצב כזה?

ושלא יהיה שיפור כל כך גדול בין הדור החדש לישן...

בכל מקרה אני אקח את הכרטיס אהנה ממנו שנה שנה וחצי ואז אחליף כבר לאחד פצצה. עד אז אני מאמין שה8800GTS יספיק לי...

פורסם

הכרטיס שלך יכול להפעיל משחקים על LOW, תישאר איתו עד שיגיע הדור הבא, גם 7900 היה מבוסס על 7800 ובכל זאת היה הבדל גדול בביצועים.

פורסם

אמממ תלוי גם באיזה רזולוציות אתה משחק , אבל די ידוע שכרטיסי ה DX10 של היום יהיו חלשים בDX10 , עם 7600GS היה לך משתלם יותר לחכות לנובמבר ליצאת הדור הבא (9800GTS\GTX ) .

ידוע שכרטיסי DX10 של היום יהיו חלשים בDX10? מי יודע את זה?

פורסם

ידוע שכרטיסי DX10 של היום יהיו חלשים בDX10? מי יודע את זה?

מי שעדיין לא קנה כרטיס מהדור החדש ;)

פורסם

חח, אני לא מכחיש שהביצועים של הדור הבא יהיו גבוהים הרבה יותר. אבל אני לא מתחרט לשניה שקניתי את ה8800 שלי :xyxthumbs:

פורסם

חח, אני לא מכחיש שהביצועים של הדור הבא יהיו גבוהים הרבה יותר. אבל אני לא מתחרט לשניה שקניתי את ה8800 שלי :xyxthumbs:

כנ"ל..(:

פורסם

כנ"ל..(:

^^כנ"ל :xyxthumbs: :xyxthumbs:

מריץ לי את כל המשחקים שיש לי על ULTRA HIGH עם AA 8X או 16X! (זה R6VEGAS, BF2142, CnC3)... בקיצור, מאוד מרוצה!

פורסם

"אמממ תלוי גם באיזה רזולוציות אתה משחק , אבל די ידוע שכרטיסי ה DX10 של היום יהיו חלשים בDX10 , עם 7600GS היה לך משתלם יותר לחכות לנובמבר ליצאת הדור הבא (9800GTS\GTX ) . "

מזה ידוע חחחח ... אתה צודק ביושוק רץ אצלי על 10 FPS בגלל שזה DX10 ו 8800 חלש ב DX10 (לדבריך) ... כן כן אתה צודק ב 100 אחוז חחח ..

הטענה הזו הפורחה כבר מזמן חלאס שטויות..

פורסם
  • מחבר

אז להשאיר את ההזמנה חברים? או לבטל אותה? עדיין לא חייבו אותי עליה...

תראו אני משחק בהגדרות בינוניות גבוהות לא יותר מזה... המשחק הכי כבד נראה לי שיש לי בנתיים זה SC ואולי GHOST RECON2...

מה אתם אומרים?

פורסם

תשאיר את ההזמנה, כרטיס מעולה שאם אתה אומר שאתה לא משחק על רזולוציות גבוהות ומתעסק עם פילטרים, הוא יחזיק הרבה מאוד זמן.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. ועכשיו עוד שאלה למרות שזה לא קשור לפה כל כך. האם הספק LIBERTY400 יחזיק את הכרטיס מסך עם OC כולל למעבד גם כן...? אני מדבר על משהו צנוע לא בהגזמות.

פורסם

הוא יחזיק לך אבל אני שמתי עוד 200 שקל ולקחתי את ה CORSAIR 520W HX SERIES חמש שנים אחריות ויש מצב שהוא יעבור למערכת הבאה עכשיו הוא יעזור לי עם הX1950XT שלי גם לי היה 7600GS כרטיס חביב מאוד הצלחתי למכור אותו באותו המכיר שקנית חח 500

פורסם

"אמממ תלוי גם באיזה רזולוציות אתה משחק , אבל די ידוע שכרטיסי ה DX10 של היום יהיו חלשים בDX10 , עם 7600GS היה לך משתלם יותר לחכות לנובמבר ליצאת הדור הבא (9800GTS\GTX ) . "

מזה ידוע חחחח ... אתה צודק ביושוק רץ אצלי על 10 FPS בגלל שזה DX10 ו 8800 חלש ב DX10 (לדבריך) ... כן כן אתה צודק ב 100 אחוז חחח ..

הטענה הזו הפורחה כבר מזמן חלאס שטויות..

אני לא מדבר על רזולוציות של 800X600 , מדבר על רזולוציות שבהם הכרטיסים באמת ייבחנו , רק הזמן יוכיח את דבריי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים