פורסם 2003 במרץ 222 שנים יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות..זה קרה לפני שבועיים ..פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום..חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה..אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ...חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר....ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב...מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....
פורסם 2003 במרץ 222 שנים זה תמיד היה ככה? אתה זוכר אילושהן פעולות שונות מהרגיל שביצעת טרם הפעלת המחשב או שאר פעולות שיש מצב שהן גרמו לזה?
פורסם 2003 במרץ 222 שנים מחבר זה לא תמיד היה ככה ...פתאום יום אחד אני מדליק תמחשב וזה ככה ..ושים לב שבמחשב אחר זה עובד אז זה לא בעיה בכרטיס עצמו כניראה ...למישהו יש רעיונות ?
פורסם 2003 במרץ 222 שנים תשים את הGF 2 שלך ואז תקבע בביוס את זה ל4X כנראה שהלוח שלך לא מסתדר עם ה8X לי זה קרה ככה בפעם הראשונה עם הראדון
פורסם 2003 במרץ 422 שנים נתת לאבא שלך לסדר? אבא שלך בעל חנות המחשבים כי לפי דעתי הוא דפק את זה עוד יותר ואלי אפילו דפקת לעצמך את האחריות!
פורסם 2003 במרץ 422 שנים נראה שרכיב נפגע פיזית. אם כן, תוכל להיות דיי בטוח שהוא לא יחזור לקדמותו. חבל מאוד, כי זהו כרטיס עילאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.