עבור לתוכן

דיון | המארז המושלם לגיימרים והספק המושלם לתקציב כולל של 1000 שח פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שאלה המטרידה את הרוב האנשים שעומדים לפני קניית מחשב חדש בימינו זוהיא השאלה איזה מארז לקנות.. אני לא מדבר על המארזים הפשוטים שניתנים כמעט בחינם בחנויות אני מדבר על המארזים ברמה יותר גבוהה לגיימרים ...

אז בוא ניגע בכמה נקודות שעל פי הם נמצא את המועמד המנצח ובנוסף אני חושב שהם חשובות לכולם:

*שקט- אני מעריך שלכולם חשוב שהמארז יהיה שקט מכיוון שאף אחד לא ירצה מארז שנראה טוב אבל מרעיש כמו טרקטור וכל הבית שומע שהוא נדלק

*איוורור- דבר החשוב מעד לחומרה של המחשב ולרמת ביצועים טובה..

*עיצוב- זה כבר טעם אישי אבל נחמד לקנות מארז שמושך תושמת לב[חוזק ואומר זה טעם אישי]

*תקציב - לפי הכותרת אני שם ואומר שאנחנו מחפשים מארז שיכללו ספק או מארז ללא ספק ולקנות ספק בנפרד עד לתקציב של 1000 שח..

*נגישות קנייה - המארז צריך להיות זמין לקנייה בארץ ולא מצריך יבוא מחול .. :P

* חשבו לציין שהמארז והספק צריכים לעמוד בדרישות גבוהות.. אני מתכוונן שיכולו לעמוד במפרט ברמה גבוהה ושיוכלו לעמוד בOC [אם זה לגבי הקירור]

מפרט לדוגמא :

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full

לוחות אם Gigabyte GA-P35C-S3 Conroe Support GP35CS3

מארזים Antec P150 quit case +430w

קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401

זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500K

כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail

צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA

לכל מי שמציע את המועמד שהוא חושב הוא מארז הגיימינג המושלם להסביר את רמת הקירור שלו האם הוא מגיעה עם ספק כח קצת על העיצוב ומוסיף קצת ניסיון אישי לגבי רמת הרעש שהוא מוציא ...

*בנוסף להגשת מועמד [מארז:P] חובה להוסיף לינק שמקשר אותנו לאתר עם הסברים מופרטים יותר ותמונות נוספות..

בברכה junior_mg ובהצלחה לכולם :):xyxthumbs:

פורסם

שאלה טובה רק שבמגבלת התקציב הזו אני לא הייתי מכנה משהו כמתקרב למושלם, אבל אולי מי יודע,נראה במה מדובר וגם באיפה משיגים את זה בדיוק בחנויות . התכוונת ל-1000 ש"ח גם לספק וגם למארז ביחד ולא לכל אחד מהם בנפרד, או שפספסתי? רק כדי לסבר את האוזן, לפחות המארז והספק כח שאני מתעתד לקנות מחר יעלו יחדיו כ-1,300 ש"ח. תחשוב שמושלם לגיימר כבד וברמה גבוהה אמור למשל לתמוך ב-SLI ואז צריך ספק כח לזה וכמובן מספיק מקום לכרטיסים. ועוד לא דיברנו על מה שבא יחד עם זה (כרטיס קול איכותי וכו'). כך שאם זה ככה ואני לא גיימר כבד הרי שכבר קניתי חומרה מעל ל"מושלם" מהסוג הזה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לגביי הערה אז בוא נקוון את לגיימרים ממוצע + :)

אבל שיעבוד בכל הקריטריונים שכתובים :)

וכן התקציב הוא 1000 שח לשניהם יחדיו זהו רמת מחיר טובה מעוד לדעתי למארז ולספק זה בטוח לא הטופ שבטופ אבל זה מעל ומעבר ממה שרוב המשתמשים בפורום הזה צריכים [דעתי האישית ]

ושוב תודה רבה על ההערות ושמח לקבל הצעות

פורסם

מארז Hush

http://www.skypc.co.il/sg_product~NZHush~6~0.htm

*מתאים למערך SLI, אוורור (2 מאווררים front מכניס, rear מוציא) *רובוי מאווררים כבר הוכח שלא מועיל אלא רק גורע.

ספק Enemarx liberty 400W - לא יחזיק מערך SLI , יחזיק אוברקלוק נחמד לא ממוצע 24/7 או רציני

http://www.skypc.co.il/pl_product~ELT400AWT~24~0.htm

ס"כ - 942 שח

פורסם
  • מחבר

המארז נחמד אך לדעתי יש לו מספר חסרונות תתקנו אותי אם אני טועה.. יש לו רק 2 מאוורירים ומכייון שציינתי שהוא אמור לעמוד בOC ולעעבוד בלי הפסקה זה נראה לי לא מספיק...בנוסף לא דיברת לדבי הרעש שהוא מפיק...

ונראה לי יש מתמודדים יותר טובים בתקציב של אלף ש"ח..

פורסם

המארז נחמד אך לדעתי יש לו מספר חסרונות תתקנו אותי אם אני טועה.. יש לו רק 2 מאוורירים ומכייון שציינתי שהוא אמור לעמוד בOC ולעעבוד בלי הפסקה זה נראה לי לא מספיק...בנוסף לא דיברת לדבי הרעש שהוא מפיק...

ונראה לי יש מתמודדים יותר טובים בתקציב של אלף ש"ח..

קח תיקון לגבי הדעה שלך לגבי איוורור http://icrontic.com/articles/pc_airflow_heat_cooling_guide

ובקשר לOC 24/7 זה כבר קשור ל קירור מעבד טוב בנוסף כך שזה חורג מ1000 שח , יותר כמו 1600 ספק מתאים , מארז מתאים וקירור למעבד מתאים לOC שציינת

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהV1 הוא מאוור ברמה טובה מאוד ויעמוד בOC תקן אותי אם אינ טועה...

אבל למשל הP!50 נראהלי יעמוד טוב מאוד בדרישות חוץ מהעיצוב אבל זה דעה אישית שלי..

איזה עוד מארזים וספקים יעמוד בדרשיות ובמסגרת התקציב

פורסם

מארז Hush

http://www.skypc.co.il/sg_product~NZHush~6~0.htm

*מתאים למערך SLI, אוורור (2 מאווררים front מכניס, rear מוציא) *רובוי מאווררים כבר הוכח שלא מועיל אלא רק גורע.

ספק Enemarx liberty 400W - לא יחזיק מערך SLI , יחזיק אוברקלוק נחמד לא ממוצע 24/7 או רציני

http://www.skypc.co.il/pl_product~ELT400AWT~24~0.htm

ס"כ - 942 שח

מסכים ב-100%, לא נראה לי יש משהו יותר משתלם ב-1000 ש"ח שיחזיק את המיפרט שציין פותח הדיון. בגלל ש-hush לא זמין כרגע אפשר לקחת לחלופין את ה-lexa black line.

פורסם

Hush יגיע עוד הרבה זמן..

עד אז P150 שעולה כ-850 ש"ח הוא השילוב המושלם לדעתי וכמובן מוסיף את עניין השקט לרשימה..עם עוד שני מאוררים של 90 שעולים כ-80 ש"ח לשניים איכותיים הוא אפילו לא מגיע ל-950 ש"ח

פורסם

ה-P150 קר? יש לו רק מאוורר אחד.. והספק שכלול בו בערך ברמה של הליברטי 400 כמו הנתונים היבשים?

פורסם

הוא מספיק קריר אבל מאוד מומלץ להוסיף לו 2X92mm מקדימה ששניהם יחדיו עולים כ-70 ש"ח ( לא סכום רציני)

הספק שאיתו עדיף על הליברטי 400 מכל בחינה. שקט יותר,מודלרי (כמו הליברטי) וחזק יותר.

פורסם

ואיך המארז לגבי המקום? ד"א מאווררים בגודל 92 עושים רעש לא? [אני נודניק כי חבר שלי גם בדיוק כמו פותח הדיון מתכנן על מארז + ספק עד 1000 ש"ח חח איזה צירוף מקרים מוזר..]

עריכה - כשאני מתכוון גודל אני מתכוון שיכול להכניס לתוכו ריכיבם גדולים שיש היום בשוק כמו 8800GTX, קירור למעבד..

פורסם

92 איכותיים יהיו מספיק שקטים.

לגבי המקום שבו? מארז קטן מן הסתם אבל לא משהו מוגזם. לא נוח להרכיב בתוכו את הלוח אבל אני מניח שב-99.9% מהמקרים החנות תרכיב ככה שזה לא מעניין אותך.

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה למאוורים ספציפים שלא יהרסו את העטימות שלו לרעש?

*עדיף עם לדים אני מניח :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים