עבור לתוכן

סיכום מפגש האוזניות החמישי (6/10) עם תמונות - החל מעמוד 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אהלן אנשים,

כבר לפני כמה ימים שלחתי לכל האנשים שמגיעים את הכתובת, השעה, ומספר הטלפון הנייד שלי למקרה הצורך. אני מזכיר לכולם לא לשכוח להביא מעבר לציוד גם כמה כבלים (חוטים ומפצלים לחשמל בכדי לוודא שיהיה מספיק לכל הציוד. עדיף קצת עודף מאשר חוסר) וכמובן IC בשביל לחבר מגברים לכרטיסי קול וכו', אם זה RCA-RCA או אם זה RCA-PL, הכל מתקבל בברכה למקרה שנצטרך.

מעבר לזה, חשוב להביא גם מוזיקה! לא לבוא בידיים ריקות, תביאו לפחות כמה אלבומים שאתם אוהבים. וכמו שהמורות ביסודי אומרות לפני טיול "להביא המון מצב רוח טוב". ולבסוף, אני מאמין שכמיטב המסורת בסיום נצא לטחון איפשהו קצת בשר, אז כדאי להביא כמה שקלים בכיס.

במידה ויש שאלות/בעיות/לא קיבלתם את הכתובת של המפגש בבקשה לפנות אליי בפרטי.

Anatoli.

• תגובות 30
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עכשיו רק סיימתי לסדר את כל הציוד בבית :)

תודה לכל מי שהגיע. אני מקווה מאוד שנהנתם. אני אישית שמחתי שוב לראות את האנשים ולהכיר אפילו כמה חדשים.

אני רוצה להודות שוב לשי, על האירוח המצוין שלו :xyxthumbs:

אתם מוזמנים לשתף חוויות שלכם. אני עוד מעט אעלה את התמונות ואפרסם פה קישור להורדה (לא, אני לא מתכוון לשים תמונה תמונה אלא קובץ RAR אחד גדול).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קישור להורדת התמונות:

http://www.sendspace.com/file/dnqrdd

טעימה קטנה ממה שמחכה לכם בפנים :)

img3214ag1.jpg

Anatoli.

פורסם

יש לי רק שני דברים להגיד:

1. שי תודה רבה על האירוח מאוד נהנתי.

2. אנטולי אתה גדול תעשה לי ילד!!!!

פורסם

למה הקובץ הוא בסיומת exe , זה הקובץ?

מסוקרן ומצפה לרשמים של שאר חברי הפורום על המפגש.

דרך אגב אחלה תמונה ששמת אנטולי :)

פורסם

הסיכום שלי

קודם כל תודות רבות לשי על האירוח (בלי המזגן זה לא היה אותו דבר) :xyxthumbs:

אתחיל עם אוזניות

-Senn 555 אוזניות מצוינות לתקציב שלהן, צליל חם וכיפי.

-K701 הוללתי אותן כבר רבות אבל היום הבנתי שבהרבה קטעי מוזיקה הן נשמעו לי חלולות וחסרות חיים, אבל הן הצטיינו בג'אז ורוק של דור.

-DT880 03 דמיון לא מפליא בין האוזניות האלה לשלי למרות שמשהו בהן לא מסתדר לי.. חוסר נפח ובאס שטוח, אם רפי ימצא סוף סוף פאדים נוכל לשמוע באמת למה הן מסוגלות.

Hands Down - DT990 אין להן מתחרות באלקטרוניקה וגם במטאל כמו של מגאדת' ששמענו הן לא נפלו מK701 אבל בג'אז ואקוסטית ה990 לא היוותה מתחרה ראויה.

K340 - כרגיל אין מה לומר, האוזניות הטובות במפגש, כולכם כבר יודעים למה הן מסוגלות אז לא ארחיב כאן.

K240 - אוזניות מעולות, פשוט מעולות! שמשון הציע להוריד את הבד המפריד בין הדרייבר לפדים וזה כאילו האוזניות קיבלו חיים חדשים, סאונד ששווה הרבה יותר ממחירו, והוא היה כזה אם האוזניות היו בנויות יותר טוב עם פחות פלסטיק וגומי.

A900 - לא אהבתי אותן, קצת לא פייר להשוות עם הגדולות יותר אבל עדיין הסאונד שלהן פחות טוב מה555 לדעתי.

מגברים-

מהמעטים ששמעתי אהבתי את הצליל החם והמלא של הוינסנט.

האריה מגבר מצוין, לא חושב שיש הבדל בצליל בין האקווה שלי לבינו בחיבור לDAC. מה שכן הוא נראה מצויין והאיכות בניה והרכיבים שלו יוצאים מהכלל.

מקורות-

Zhaolu 2.5A מאוד אהבתי את ה All-in-one שכולל מגבר ודאק במחיר שווה לכל נפש,ולאחר השדרוגים שאנטולי ביצע בו הוא נשמע הרבה יותר טוב ממה שאני זוכר אותו מהמפגש הקודם, הצליל הרבה יותר נקי, מדויק ומפורט.

Ori modded Zhalou 2.5C אין לי צורך להרחיב כי כולכם כבר שמעתם אותו, אם כבר אז לא שמעתי הבדל בין כל מגברי הטרנזיסטורים בחיבור למקורות.

בהשוואה לזאולו הרגיל, OMZ יותר טוב, אבל לא בהרבה. הזאולו סטוק חיוור לעומת השדרוגים הקלים של אנטולי, שהעלו את הרמה שלו משמעותית.

ככה שההבדלים המעטים ביניהם הם בבאס הדוק יותר, טרבל טיפה יותר ניטראלי והפירוט טוב במעט.

Asus Xonar 2D כרטיס מעולה! באחד המקרים חשבתי שאני מאזין לאחד הDACים והסתבר שזה היה הכרטיס.

נ.ב לקחתי בטעות כבל USB שלא שלי בשביל הכונן שלי. אני מניח שמישהו לקח את שלי אז צור איתי קשר בדחיפות

פורסם

שלום לכולם

לא נראה לי שהיה לכם משעמם במפגש ;)

אנטולי, תודה על התמונות...

מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא כשיהיה, כדי שאוכל לשמוע איך ה-AKG K271S שלי ישתלבו עם כל הציוד הזה... ( לא יכולתי לארגן הסעה :'( )

מחכה לעוד רשמים...

נ.ב. מי הבחור עם החולצה האדומה והקוקו? נראה לי שראיתי אותו לפני כשבועיים בתחנת הרכבת בעכו.

פורסם

קודם כל, תודה רבה לשי על האירוח :yelclap:

היו אנשים מאוד איכותיים ואחלה כיבוד.

ממש בקצרה על הציוד:

סוף סוף יצא לי לשמוע את ה340 וממש לא התאכזבתי, ביחד עם הDV הן שילוב מנצח.

את ה701 כבר יצא לי לשמוע אבל אני כל פעם אני מתרשם מהן מחדש.

אוזניה שונה לגמרי שמאוד אהבתי ויצא לי לשמוע פעם ראשונה, 990, יש לדבר הזה במה פשוט עצומה.

פורסם

המפגש היה מהנה ומעניין! היה כיף לראות (ולהאזין כמובן) לכל כך הרבה ציוד איכותי..

פורסם

היה מפגש סבבה, הרבה אנשים, הרבה ציוד מעניין שלא שמעתי קודם (דהה :smile1:) למרות שדי התבאסתי שלא יצא לי לעשות את ההשוואה המיוחלת שלי בין הX-FI המשודרג שלי לemu1212/asus D2/SB3, כי הוא לא נכנס למחשב הHTPC של דור וכל האחרים סתם יצאו פראנואידים... ההפסד כולו שלכם כאמור, עכשיו תצטרכו לחיות בחוסר הוודאות הנוראי של אי הידיעה. :P

מה שכן, הZhaolu של אנטולי (את הOMZ לא שמעתי) נשמע לי *ממש* טוב דרך הA900, הסאונד היה מאוד מפורט ומאוזן, היה פשוט תענוג להקשיב. חבל רק שהמגבר המובנה לא הכי עוצמתי כי ה595 שלי וה880 נשמעו די חיוורות וunderpowered ישירות מהDAC.

עשיתי גם השוואה קטנה בין הUE Triple-fi 10 של רפי לShure E500 שלי מהiaudio x5. אני חייב להודות שבשילוב הזה הטריפל היו יותר טובות... הצליל שלהן היה יותר מאוזן מהשור, שנשמעות קצת בהירות מהנגן הזה איכשהוא. הבאס שלהן גם לא פחות ממדהים, יש לו impact שלא נופל מאף אוזניית full-size ששמעתי (כולל השור חח). עם זאת השור היו יותר מפורטות במידריינג', תחום שהן כידוע מצטיינות בו. הן גם יותר נצילות מהטריפל ומבחינת ארגונומיה אין בכלל מה להשוות (הן מסורבלות בצורה זוועתית). 'קיצר מבחינתי בינתים אין הכרעה, מקווה שתהיה אפיזודה נוספת בעניין הזה בקרוב...

מהצד החברתי היה כמובן נחמד להתוודע לאנשים מאחורי הכינויים, היו גם כמה יציאות מעניינות (ע"ע "אפקט הבאס השרוט" של דימה ;D), ושאפשר לנסוע על 190+ קמ"ש מת"א לחדרה ב-9 בבוקר בלי לחטוף שלילה והיה גם איזה דיון על מוצאו המוטל בספק של אנטולי שנקטע באיבו... אבל אפשר להמשיך אותו פה. ;)

נ.ב- מי שסחב לי ת'שקית פצפצים הוורודה שיתבייש... :nono:

נ.ב- KOSH26, אתה היית הבעלים של ה-240?

פורסם
  • מחבר

הוא הבעלים של המגבר Rotel ושל ה-K340 ללא הפאנלים מעץ בצדדים.

Anatoli.

פורסם

שלום אנשים !

מצטער שלא כתבתי עדיין על המפגש המצוין הזה אבל חטפתי כאב שיניים איום ונורא :bash: כנראה בגלל ההמבורגרים המגעילים שדפקנו ליד איקאה (אנטולי כנראה צדק, היינו צריכים לדפוק סטיקים במקום ...).

דבר ראשון תודה רבה רבה לשי שאירח אותנו בכיף ודאג לאספקת חטיפים, סנדביצ'ים, שתיה ומזגן ושסבל בהצלחה את כל הבלגן שמפגש כזה יוצר .

כל הכבוד . :yelclap:

היה גם מאד מעניין כי הפעם היו הרבה אנשים עם הרבה יותר ציוד מאשר במפגש הקודם וניתן היה לעבור בקלות בין "עמדה לעמדה" כמעט ללא "פקקי תנועה" ולא היה צורך כמעט להמתין בין שמיעה לשמיעה .

כמה הפתעות שהיו לי -

1) מגבר אוזניות היברידי שבנה בחור בשם ראסל - אם אינני טועה - ונשמע מעולה .שמעתי אותו עם האקג 340 כך שלא היה לו מספיק כוח להזיז אותם לגמרי אבל עדיין נשמע טוב למדי . ועוד מגבר אוזניות טרנסיסטורי שבנה ראסל שחשבתי שיוכל לעשות נפלאות בגלל שהוא קלאאס A אבל נשמע בסופו של דבר גרוע למדי ואפילו מעוות כנראה בגלל שספק הכוח שלו לא התאים והתחמם מדי.

2) אקג 240 סטודיו שהביא אמיר אוזניות מעולות לעבודה באולפני הקלטה ולזה הם גם משמשות את אמיר באולפן שלו נשמעו מעולה אחרי שעשינו להם מודינג מהיר והסרנו להם את הפדים הפנימיים . הצליל שלהם השתנה לחלוטין רמת הפירוט והבמה עלתה ממש בצורה קיצונית והן נהפכו לאוזניות מהנות ביותר הפתעה של ממש .

3) האולטרסון הכחולות שהסתובבו שם שמעתי רבות על האוזניות האלה וברגע הראשון מאד נהניתי מהצליל המיוחד שלהן אבל לאחר מספר דקות מועט של שמיעה הצליל שלהן התחיל להעיק לי באוזניים ובצרוף הלחץ הפיזי שלהן על הראש שלי (מאד לא נוחות) פשוט הייתי חייב להפסיק לשמוע בהן אוזניות למזוכיסטים ...

4) המגבר של שי דודג' רציתי מאד לשמוע אותו אבל רוב הזמן הוא "סירב פקודה" ויצר מוסיקת ההההם כבקשתך עם תיקתוקים שונים ומשונים ...חבל .

5) הפתעה נוספת גרדו 225 עם פדים שונים (סגורים) בצרוף הדארק וויס שלי נשמעו נהדר ושוות הרבה התיחסות . עד היום כל אוזניה מהחברה הזו זרקתי ממני אחרי השמעה ממש קצרה , אבל אילו מאד הפתיעו לטובה .

כנראה שהפדים מקהים למדי את הצליל הצורח של האוזניות ובשילוב עם הצליל העגול והרך של המגבר התוצאה מרשימה .

והיו עוד מלא דברים טובים ונחמדים כולל הבדיחות והצחוקים והחרש התורן ועוד ...שאפשר לכתוב עליהם ספר אבל כבר כתבו עליהם מספיק וחוץ מזה השן הורגת אותי ... חרה המבורגר .

להתראות שמשון .

פורסם

הבעלים של ה-K240 הוא אמיר,הבחור שהגיע איתי ועם שמשון.אכן אוזניות טובות(האזנתי להן לפני המוד),רק שדווקא פספסתי את ההזדמנות לבחון אותן אחרי

המודינג שנעשה להן.. :kopfpatsch: בחנתי באותו זמן אוזניות אחרות..ואנטולי,התמונה של "גבעת" האוזניות קורעת :lol: :lol:..

פורסם

עושה לי רע לראות ככה את כל האוכל ליד הציוד... :pissed:

פורסם

אני רוצה בעיקר להודות לשי על האירוח המצויין.

(אחלה סנדוויצים, עגבניות מיובשות זה ה-דבר)

תודה.

אין לי הרבה מה להוסיף על הנאמר, רק כמה הערות קטנות:

אני מסכים עם יוסי לגבי ההשואה של הזאולו הרגיל מול ה-OMZ,

הזאולו הרגיל טוב, של אנטולי אחרי השינויים נשמע יותר מאוזן, וה-OMZ מעלה את כמעט כול הפרמטרים עוד שלב.

בקשר ל-DT990 מול ה-K701,

כששמעתי את ה-DT990 בפעם הראשונה פסלתי אותן תוך כמה שניות ולא נגעתי בהן יותר.

הדעה שלי השתנתה במפגש.

בניגוד ליוסי אני חושב שיש הבדל בין ההתנהגות שלהן עם מגברי SS שונים(ע"ע מועדון ה-Beyer-Meier ב-Head-Fi).

(הגבוהים, שמבחנתי היו הנקודה הבעיתית באוזניות האלה, נשמעו לי יותר טוב עם ה-Aria מה-Aqua)

מי שמחפש באס טוב ואוזניות "תוקפניות", השילוב של ה-OMZ->Aria->DT990 הוא אחלה שילוב.

הערה אחרונה(ומאוד אודיופילית), לא נראה לי שזה צוין קודם,

אבל ההמבורגרים נאכלו בבורגוס(BBB) באזור התעשיה פולג, ובהחלט לא היו משהו.

(ולא מצדיקים את המחיר, הלא נמוך)

אבל אני רוצה לציין שאכלתי במקום בעבר, והיה הרבה יותר טוב. אז אולי עוד יש תקווה.

נ.ב. הציוד היה בטווח בטחון מהאוכל. אין צורך להכנס לפאניקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים