פורסם 2003 במרץ 222 שנים יש לי ג'י פורס 3 טי איי 500הוא פועל במצב הרגיל שלו כך:core clock - 240memory clock - 500אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אבל אין לי מושג בכמה להעלות את המהירויות וגם לא להרוס את הכרטיסמישהו בבקשה יכול להגיד לי את הגבול וכמה כדאי לי לעשות?
פורסם 2003 במרץ 222 שנים כל פעם תעלה בקצת, נגיד בקפיצות של 5מג"ה לזכרונות, עד שאתה רואה שבמשחקים (לא של כמה רגעים, תתחיל לשחק לכמה דקות) שיש יציבות, שהוא לא קורס בטרידימארק.... שאין עיוותים במסך, ברגע שהגעת לגבול, תתחיל אותו עסק עם הליבה.אם אתה רוצה עוד, אתה יכול לקרר אותו טוב יותר ולנסות להגיע רחוק יותר.וכמובן לאחר מכן, HWZONE DB :asthanos:
פורסם 2003 במרץ 222 שנים מחבר תודה בינתייםאבל אתה יכול בערך להגיד לי כמה אתה חושב שאני אוכל להעלות?פשוט תעריך מה שנדמה לך זה יספיק לי
פורסם 2003 במרץ 222 שנים מחבר אוקיי נניח והגעתי למקסימום של הזכרונותלהתחיל להעלות גם את המהירות ליבה בקפיצות של 5?ואיך אפשר לקרר את הכרטיס טוב יותר כמו שאמרת?
פורסם 2003 במרץ 222 שנים אתה יכול לקנות גוף קירור טוב לליבה, או לאלתר כמו שעשו בגלריה יחד עם גופי קירור של מעבדי P1, יחד עם Arctic silver 3, ובנוסף אם בא לך ללכת עד הסוף גם לשים גופי קירור על הזכרונות, יחד עם Arctic Silver Adhesiv (דבק טרמי, בניגוד לשני שהוא גריז טרמי), תוודא שאתה יודע איך למרוח על הזכרונות.. אם אתה מפחד להסתכן אז תשים פד טרמי..גופי קירור של זכרונות או שתכין מגוף קירור של מעבד גם כן (קודקוד, איפה הצלעות שלי? :?), או בדרך השניה - יש גופי קירור של טרמלטק לזכרונות, אתה יכול לקנות אותם ולהרכיב על הכרטיס מסך.ולגבי הליבה, תעלה בקפיצות קלות של 5מג"ה, עד שיש עיוותים בתמונה, או שפשוט המחשב קורס.וחוץ מקירור _על_ הכרטיס מסך עצמו אפשר לקרר גם ע"י הצבת מאוורר באיזור כלשהו במארז שידחוף אוויר קריר על איזור הליבה\זכרונות, לדוגמה לעשות חור בדלת המארז ולהציב מאוורר שידחוף אוויר מבחוץ על הליבה\זכרונות.
פורסם 2003 במרץ 222 שנים מחבר אוקיי הצלחתי להעלות את המהירות של הזכרונות מ 500 ל540זה נחשב טוב?עכשיו אני אתחיל להעלות את המהירות של הליבה...נראה מה יהיה
פורסם 2003 במרץ 222 שנים זה תמיד טוב, אבל אם תנסה לגרד עוד זה עוד יותר טוב ד"א, איך אתה בדיוק בודק יציבות ומוודא שהעסק יציב?
פורסם 2003 במרץ 222 שנים מחבר זהו הגעתי למקסימום אני חושבזכרונות מ500 ל540ליבה מ240 ל255מעבר לזה המחשב ניתקע...זה נחשב טוב?
פורסם 2003 במרץ 222 שנים מחבר מה זאת אומרת בודק יציבותאני מעלה כל פעם ב5ברגע שהמחשב נתקע אני מחזיראם הוא עובד, אני מעלה בעוד 5ככה עד שאני מגיע למקסימום...זאת לא הדרך?
פורסם 2003 במרץ 222 שנים תראה גם שאין לך שום עיוותים או גוונים מעוותים בתמונות.ומה השיפור שלך בנק' בטרידימארק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.