עבור לתוכן

האם לקנות Radeon 9500Pro או לא?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אנוכי מתלבט האם קנייה של כרטיס ATi Radeon 9500Pro תיהיה כדאית למחשב כמו שלי.

אנא, העיפו את מבטתכם אל המפרט שלי.

המחשב שלי די חלש אפשר להגיד, לכן אני מאוד מתלבט אם שווה לי לרכוש את הכרטיס.

מבחינת תקציב אין בעיה.

אם דעתכם שלילית בנושא אנא נמקו איזה כרטיס יהיה מתאים יותר למחשב שלי.

נ.ב לא מתוכנן שידרוג של המחשב בקרוב.

פורסם

יש לך רק AGPX2 וה-Radeon הוא כבר AGPX8

לא תוכל ממש לנצל את כולו אבל אם אתה מתכוון לשדרג מתישהו את המחשב שלך כדאי לך לקחת את הכרטיס

אם אתה לא מתכוון לשדרג בקרוב לדעתי זה יהיה קצת ביזבוז של כסף כי לא תוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך

פורסם

HOLY, אין קשר לסלוט AGP, ההבדל בין 8 ל 4 ממש לא מורגש, והסלוט זהה.

בקשר לבין 4 ל 2, גם ההבדל ביניהם לא הכי גדול, אך בכל מקרה, המערכת שלך לא תוכל לנצל את הכרטיס יותר מידי. לכן אני ממליץ לך ללכת בסביבה של Radeon 8500LE. ( אם אני זוכר טוב, כבר הצעתי לך אותו באיציק... )

פורסם

השאלה כמה כסף אתה מוכן להשקיע, אם כבר הגעת ל-1200 שקלים בקירוב אין סיבה להתפשר והראדון 9500PRO יתן לך תמורה מלאה גם בשנים הבאות וגם במערכות הבאות...

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שלא לקנות 9500 פרו , אפילו אם אתה לא מתכנן שידרוג בקרוב . הכרטיס יספק אותך עכשיו לפי יכולת המחשב , העכשווית וכשתשדרג , אז בכלל פצצה. אל תבזבז סתם כסף בלקנות שני כרטיסים (אחד עכשיו ועוד אחד בעתיד).

פורסם

IN MY OPINION....

אני לא מכיר את האישיות שלך או אתה אבל זו ההמצלה שלי:

תחסוך עוד 500 שקלים ותבצע שדרוג (תוכל בכיף לקבל EPOX 8RDA, AXP1700, ו-256 מ"ב של קרוסאייר).

תעשה אוברקלוקינג טוב.... בינתיים תיחיה עם הGEFORCE 4 MX שאם אני לא טועה ישנו בEPOX.

אם לא תשתמש בGEFORCE 2 GTS, הוא לא כל-כך רע.... יש לי חברים שמסתדרים יפה גם עם גיפה 2 MX.

ותתחיל לחסוך לכרטיס מסך... ככה תקבל אחלה מערכת, כי לדעתי יותר חשוב לך מחשב יותר טוב ואז לקנות כרטיס מסך

מאשר אחרת...

אם כל זה לא מתאים, תקנה את הRADEON....

פורסם

יש לי מחשב אולי יותר גרוע- P3 700 וקניתי את ה R9500 ואין לי משחק שקופץ ברשולוצייה הכי גבוהה, אני לא צוחק... קיבלתי מעל 2500 ב 3DMARK03

פורסם

במקום לפתוח עוד נושא, שבאותו נושא, הרשתי לעצמי לשאול - האם כדי לי להזמין 9500 פרו של ATI?

יש לי:

P4 1500

128 RDRAM

GEFORCE 2 MMX200

לוח אם פשוט ביותר

כ' קול " "

כונן DVD

צורב

40GB

פורסם

הכרטיס הזה מומלץ לכל אחד, אלא אם כן אותו משתמש לא מתכנן שום שדרוג עתידי- מה שיהווה למשתמשי מעבדים ישנים בזבוז כספי.

אבל בעיקרון, הוא מומלץ לכולם.

פורסם

אז המעבד שלי נקרא מעבר ישן?

פורסם

המעבד שלך לא ממש ישן ועושה עבודה טובה

רק שיש לך מעט מידי זיכרון

מאד רצוי לשדרג ל-256 או אפילו 512 אם יש תקציב

פורסם

כיום, הייתי כבר מחכה ל RV350.

פורסם

זה לא בדיוק תשובה הגיונית כי בטוח שה RV350 יעלה יותר מ- 1200-1400 שעולה הרדאון 9500 ...

פורסם

מה לעשות, בתחילת 2003 הייתי אומר ששווה לרכוש אותו, כרגע... לא ממש.

פורסם
  • מחבר

לדעתי, אם קניה של כרטיס מסך היא ממש חשובה, אין שום טעם לחכות ל...

תמיד יש למה לחכות, ומה לצפות אבל באיזה שהוא שלב חייבים לקחת החלטה ולקנות משהו.

אם כל פעם נחכה ונצפה בחיים לא נהנה מההווה וכל הזמן נתכנן על העתיד.

לפעמים צריך לחיות את ההווה ולא את העתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים