פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא?אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא?אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.http://en.mimi.hu/photography/polarization.htmlזה התחלה טובה ... נראה לי
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים המורה שלי לרובוטיקה הסביר לי על זה פעם, אם אני זוכר נכון עדשת פוליגראד זו עדשה שלא מאפשרת לקרני אור ישירות לעבור, רק קרני אור שכבר פגעו במשהו ומוחזרות ממנו עוברות.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים המורה שלי לרובוטיקה הסביר לי על זה פעם, אם אני זוכר נכון עדשת פוליגראד זו עדשה שלא מאפשרת לקרני אור ישירות לעבור, רק קרני אור שכבר פגעו במשהו ומוחזרות ממנו עוברות.אם כבר, מקטב , או באנגלית POLERIZER , נותן לשדה החשמלי של האור לעבור רק בכיוון ספציפי .רוב המקטבים בשוק ( למצלמות) הם מעגליים, כלומר השדה ההחשמלי (שהוא אחד מרכיבי האור) נע אחרי המקטב בצורה מעגלית .
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מחבר לא מדויק... לפי מה שהבנתי האור במצוע הוא מקוטב בצורה רנדומלית, בלי קיטוב ספציפי על מנת לאפשר פיקוס של העדשה. בכל אופן המקטב עצמו מבטל כל אור מקוטב לינארית.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לא מדויק... לפי מה שהבנתי האור במצוע הוא מקוטב בצורה רנדומלית, בלי קיטוב ספציפי על מנת לאפשר פיקוס של העדשה. בכל אופן המקטב עצמו מבטל כל אור מקוטב לינארית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.