פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים הבעיה שהם באים עד הדלת למרות שאני לא שומע אותם בכלל אבל אחים שלי פותחים להם למרות שאני מציין בפירוש שלא יפתחו את הדלת לשכנים מטרידים...ואני נאלץ לקום מהכיסא ולריב עם השכנים על זה שאני יהיה עכשיו בשקט ואז שהם נכנסים לבית שלהם בחזרה אני ממשיך...(הם לא יכולים להוריד את החשמל כי שמתי שם מנעול ואף אחד חוץ מאלו שנמצאים בקומה שלנו לא יכול לפתוח....)
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מפסיקים להפריע להם?כי אם הם יתחילו להחזיר לך זה יהיה סתם חרא... מה הבעיה לחיות בשקט עם השכנים?!יום אחד הם יורידו את המנעול בכוח ולא יצא לך מזה כלום.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים הבעיה שהם באים עד הדלת למרות שאני לא שומע אותם בכלל אבל אחים שלי פותחים להם למרות שאני מציין בפירוש שלא יפתחו את הדלת לשכנים מטרידים... ואני נאלץ לקום מהכיסא ולריב עם השכנים על זה שאני יהיה עכשיו בשקט ואז שהם נכנסים לבית שלהם בחזרה אני ממשיך...(הם לא יכולים להוריד את החשמל כי שמתי שם מנעול ואף אחד חוץ מאלו שנמצאים בקומה שלנו לא יכול לפתוח....) "שכנים מטרידים" :lol: קצת אירוני בהתחשב בעובדה שאתה הוא השכן המטריד. וקצת עצוב שלא אכפת לך מהעובדה שאתה שם את ההורים שלך במצב כ"כ לא נעים. תקווה לפחות שלא תגיע למצב של אותם אנשים שמתנהגים כמוך ואז הם (או ההורים שלהם) מגלים שהאוטו שלהם פתאום מלא בשריטות והצמיגים מפונצ'רים.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אבל מה שאני עושה הוא בסדר כי איני מרעיש בשעות שכולם נחים או יושנים ולפי חוק מותר לי.דרך אגב השכנים האלו תבעו אותנו על משהו שקרה אצלהם בדירה ולנו לא היה קשר לזה לכן אני שונא אותם.....
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים תשכור לך איזה בוריס שמתאמן בחדר כושר מאז שצמחו לו שיניים חלב כדי שיבוא להם לדירה ויגיד "בלאט אם אתם עושים רעש עוד פעם אני שובר לכם ראש חוינה <_>"[בלי קשר לגזענות, כן? אני בעצמי רוסי ;D]
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אבל מה שאני עושה הוא בסדר כי איני מרעיש בשעות שכולם נחים או יושנים ולפי חוק מותר לי.דרך אגב השכנים האלו תבעו אותנו על משהו שקרה אצלהם בדירה ולנו לא היה קשר לזה לכן אני שונא אותם.....זה שלפי החוק מותר לך לא הופך את זה לשכנות טובה. לפי החוק השכנים יכולים לדפוק לך על הדלת כל 30 שניות למשך כל הזמן שבו אתה לא נח. האם זה בסדר?החוק הרי לא נותן תשובה לבעיות של כולם, וזה לא בסדר לומר לשכנים ללכת להזדיין אם הם מתלוננים על משהו שאתה עושה באופן שפוגע בהם בצורה שהחוק לא יכול לפתור.אם אתה שונא אותם זה כבר משהו אחר, להיות שכן גרוע זו בחירה שלך.וחוץ מהשכנים, זה לא מפריע לשאר המשפחה שלך?
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אל שתשכח שיש אנשים שעובדים גם בשעות הלילה, כך שאם אתה מרעיש בשעות "מותרות" זה עדיין יכול להיות מעצבן. אולי בגלל זה שונאים אותך :\
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים ניראה לי מעיפים אותי מהפורום.ל-Vitnir-את לא יודעת שמכות וזייונים הולכים ביחד?
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים יותר טוב ממך. מה הבעיה? תקראו לנאג'י מתרבות הדיור. תקראי למצחיק שלך חזרה
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אצלי שקט... פנאן, חוץ מהמזגנים שיכולים לשגע אותי.היחידים שמרעישים אלו הילדים בגן שממש סמוך אלי, אבל גם את זה אין עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.