פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים חיברתי את המאוורר לספק ככה זה טוב???כי הוא לא מסתובב מהרדגם המאוורר הוא TA450DC האתר http://www.nidec.com/ta450dc7/ta450dc7.htmאבל הוא לא נראה ככה בתמונה של האתר[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אם במפרט הטכני שלו כתוב שהוא צריך לקבל 12 וולט אז חיברת את המאוורר בעצם ל5Vבכול מקרה חייב ליבדוק את הצורך לפי בשביל שלא תשרוף תמאורר או משהו אבל גם יכול להיות שזה פשוט מאוורר חלשאבל אני לא יכול להגיד לך כלום כי אני לא ראיתי תמפרט של הממאורר ואיזה מאורר זה הצהוב+ שחור זה 12Vהאדום+שחור זה 5V
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אתה יכול להראות לי בתמונה איפה לחבר?אם במפרט הטכני שלו כתוב שהוא צריך לקבל 12 וולט אז חיברת את המאוורר בעצם ל5Vבכול מקרה חייב ליבדוק את הצורך לפי בשביל שלא תשרוף תמאורר או משהו אבל גם יכול להיות שזה פשוט מאוורר חלשאבל אני לא יכול להגיד לך כלום כי אני לא ראיתי תמפרט של הממאורר ואיזה מאורר זה הצהוב+ שחור זה 12Vהאדום+שחור זה 5V[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים במקום לחבר את האדום לאדום, תחבר את האדום לצהוב, ואת השחור לשחור שליד הצהוב, יש מבין?
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים פשוט תחבר את האדום לצהוב במקום לאדום... אל תנתק את השחור כי זה לא משנה אם זה הימני או השמאלי... זאת סה"כ האדמה ולא משהו עם "כיוון" מסויים...אז רק תחליף בין האדום לצהוב[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר פשוט תחבר את האדום לצהוב במקום לאדום... אל תנתק את השחור כי זה לא משנה אם זה הימני או השמאלי... זאת סה"כ האדמה ולא משהו עם "כיוון" מסויים...אז רק תחליף בין האדום לצהובבמקום לחבר את האדום לאדום, תחבר את האדום לצהוב, ואת השחור לשחור שליד הצהוב, יש מבין?זה לא ישרוף לי איזה חלק במחשב כי פעם אחת חיברתי ככה וזה שרף לי את הדיסק הקשיח??
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים לא אמור, אבל אם זה קרה כניראה שהמאוורר היה 5V... למרות שלא נישמע לי הגיוני.. בטח ל בידדת טוב או משו והיה קצר.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים שמתי לב שהוספתה תמונה של המאוורר התמונה הזאת לא עוזרת אתה צריך להראות את הצד ההפוך של המאוורר זה עם המדבקה שכתוב עליה כמה המאוורר צורך
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים גם אם המאורר הוא 5V (מה שלא תמצא), עדיין חיבור ל-12V ישרוף רק אותו.אם רכיב אחר הלך זאת אומרת שקיצרת בטעות מגעים והספק כוח שהיה לך ממש גרוע.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר דגם המאוורר הוא TA450 האתר של של המאוורר הוא:http://www.nidec.com/ta450dc7/ta450dc7.htm
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים גם אם המאורר הוא 5V (מה שלא תמצא), עדיין חיבור ל-12V ישרוף רק אותו.אם רכיב אחר הלך זאת אומרת שקיצרת בטעות מגעים והספק כוח שהיה לך ממש גרוע.^^ מחזקבכל אופן, המאוררים של NIDEC "ידועים" בעוצמה החלשה שלהם , הם ממש לא חזקים, אבל הם שקטים, ואם אני לא טועה, הם היו באים במארזים הישנים של IBM.אם אתה מסתבך כ"כ תקנה מאוורר שיענה על הדרישות שלך (אולי אתה צריך מאורר חזק יותר?) וגם יפתור לך את ההתעסקות המיותרתאם אתה עדיין רוצה לנסות לחבר אותו ראוי, אין שום בעיה - בשביל זה אנחנו כאןכמו שאמרו קודמיי - תוודא ליתר ביטחון שמתח העבודה הוא 12V, ולא V5, ואז תוכל להעביר את החוט האדום במאוורר, לחוט הצהוב בספק.בהצלחה
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים תסתכל במדבקה איזה מודל המאורר שלך (אמור להתחיל ב B34 ו-3 ספרות).arkadur, לפי דף היצרן הוא זכה במאורר לא ממש חלש ושקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.