עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל Q6600 G0

Featured Replies

פורסם

אם לא הייתם עושים כל כך הרבה רעש מ G0 לא היו עושים דבר כזה. בכל מקרה רק בארץ יכולים לעשות דבר כזה (אני אפילו לא בטוח שזה חוקי).

פורסם

לפי איך שזה מוצג בפנדה (מחיר 1790 מחוק ומחיר מעודכן של 1522), דוקא בגלל שמי שקונה Q6600 מבין מה הוא קונה ורוצה לקבל G0, הם מורידים את המחיר של B3 כדי להפטר ממנו. יתכן שזה השיקול גם של האחרים, למרות שבסקאיי ובנועה זה סתם מוצג כשני מחירים נפרדים. אני לא יודע מה היה המחיר לפני היציאה של G0 ומי שעקב אחרי המחיר לפני יכול לתת תשובה.

לפי היסטורית המחירים של ZAP המחיר של נועה ב-17/7/2007 ל-Q6600 היה 1695 ש"ח, כלומר הם למשל הורידו מחיר של B3 אבל הוסיפו מחיר על G0.

סתם לפרופורציה למי שמתרגז, ב-10/7/2007 המחיר הכי זול של Q6600 היה 2348 ש"ח בסקאיי פיסי ויום לפני כן ב-250 ש"ח יותר.

פורסם

אם לא הייתם עושים כל כך הרבה רעש מ G0 לא היו עושים דבר כזה. בכל מקרה רק בארץ יכולים לעשות דבר כזה (אני אפילו לא בטוח שזה חוקי).

זה בטוח חוקי , זה לא חלב או לחם שיש להם מחיר אחיד

וזה בטוח לא המצאה ישראלית , יש לזה תקדימים בעולם

פשוט צריך לעשות "צרכנות נבונה" ולא לשלם יותר

פורסם

זה בטוח חוקי , זה לא חלב או לחם שיש להם מחיר אחיד

וזה בטוח לא המצאה ישראלית , יש לזה תקדימים בעולם

פשוט צריך לעשות "צרכנות נבונה" ולא לשלם יותר

הקטע הוא שהם מקבלים את זה באותו מחיר אבל לוקחים על זה 200 שקל יותר

זה רווח נקי על הצרכן

אז מה אם הסטפינג החדש קריר יותר?

זה לא עולה להם יותר שזה לא יעלה לנו יותר

פורסם

הקטע הוא שהם מקבלים את זה באותו מחיר אבל לוקחים על זה 200 שקל יותר

זה רווח נקי על הצרכן

אז מה אם הסטפינג החדש קריר יותר?

זה לא עולה להם יותר שזה לא יעלה לנו יותר

זה ברור , בסה"כ כל אחד עושה את שיקולי הכדאיות שלו , המוכרים מנסים להרויח יותר והצרכנים מנסים לחסוך יותר

פורסם

מדובר באותו מוצר רק בגירסה חדשה יותר, זה המיקרה היחיד שעשו דבר כזה צריך לבדוק את זה כי לא הגיוני שאת אותו מוצר ימכרו באותו מקום ב 2 מחירים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים