פורסם 2003 במרץ 222 שנים W W איש, נראה אדיר! הצינור הקרוב נראה טיפה רופף ... : באמת נראה מדהים, בתמונה ראשונה, שלא מראה הרבה והולי, לOC עדיף סטיק אחד...
פורסם 2003 במרץ 222 שנים ש לי גם קצת רעיונות חדשים. יש לי בבית מערכת קירור מים אבל אולי מישהו יכול לתרום לי זיכרון טוב לניסוים מדעיים ומעבד 1800+ AGOIA מה שהורס זה הזיכרון המסריח שלי שהוא PC2100 266MHZ
פורסם 2003 במרץ 222 שנים גם המארז תוצרת בית או קנוי הכל custom madeמושקע... בהחלט מושקע. כל המקומות להארדיסקים נראים כאילו סורטטו ונבנו ע"י מכונת ייצור מסחרית. וגם הציוד יביא לשמירה על הטופ של טבלת הOCD
פורסם 2003 במרץ 222 שנים האם זה המארז :smoke:??http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-47.html
פורסם 2003 במרץ 222 שנים האם תוכל לפרט איפה בנית אותו ואולי גם לפרסם את התוכניות והחשוב מהיא העלות של פרוייקט כזה? :AR15:
פורסם 2003 במרץ 222 שנים האם תוכל לפרט איפה בנית אותו ואולי גם לפרסם את התוכניות והחשוב מהיא העלות של פרוייקט כזה? :AR15:נו? ומה אז הקטע בלהיות מקורי?
פורסם 2003 במרץ 222 שנים אם הכל באמת נעשה על ידך אז בהחלט יש כאן מקום לנתינת כבוד של ממש ! לפחות מהתמונה הזאת הדבר נראה מהקצע ומדהים כאחד... מחכים לעוד תמונות, גם לגלרייה !
פורסם 2003 במרץ 222 שנים המארז תוכנן ושורטט על ידי, נחתך, והורכב בהשגחתי הצמודה.אולי תוכל לספר לנו מי עשה עבורך את העבודה?(וכמה זה עלה, אם זה עלה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.