עבור לתוכן

בבקשה עזרו לי בבעיה המעצבנת שלי...

Featured Replies

פורסם

שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל.

פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין.

בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

תשמע יכול להיות סיכוי קלוש שהלוח הוא בעייתי אבל לא נירא לי . יכול להיות שההגדרות בביוס לא טובות ואז המחשב עובד לאט. גם לא כל כך נירא לי..

מה שהכי נירא לי זה שאה צריך לבדוק איזה חלקים חיברת לשם והאם יש חלק שהוא אולי עושה בעיות.

וגם תנסה לנתק ולחבר את כל החיווט מההתחלה אבל תעשה את זה טוב , ואת כל הכרטיסים תחבר טוב שיהיה מגע מלא .

פעם גם היתה לי בעיה מצחיקה ועליתי עליה. התקנתי ג'ויסטיק, והכל היה סבבה. ואז פםשוט יום אחד הוצאתי אותו מהמחשב כי לא היתי צריך אותתו יותר ואז כשהדלקתי את המחשב המחשב לא זז לי...השתגעתי...ואז חיברתי את הג'ויסטיק והכל היה טוב....אחרי זה מחקתי את הדרייבר הזה של הג'ויסיק מהמחשב וניתקתי אותו והכל עבד טוב.

אני מספר לך את זה כי לפעמים משהו הכי קטן ולא צפוי יכול לגרום לבעיה.

וגם תנסה לעשות בדיקה של וירוסים כי אולי יש לך וירוס. וזה עבד לך ככה ישר מההתחלה אם הלוח החדש או שאחרי כמה זמן?

אם זה היה בהתחלה טוב, תנסה לעשות שיחזור מערכת...בקיצור תתן קצת פרטים למה זה יכול להיו כל דבר.חחח :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבעיה הזאת היא ישר אחרי ההתקנה של הלוח החדש ובקשר לסריקת ווירוסים בלתי אפשרי כי אני לא מספיק להפעיל את התוכנה בכלל.

אני שוקל לפרמט את הארדיסק אבל פשוט יש לי שם דברים כל כך חשובים שאני מתבאססס.

החיבורים שמחוברים ללוח הם מינימליים - הסידירום, הארדיסק וחיבורי חשמל מהספק זהו בערך אין עוד כרטיסים מחוברים והכל נראה מחובר כראוי.

בבקשה תעזרו יום ראשון אני חוזר לבסיס ואז עוד שבוע בלי המחשב אני ישתגעע..

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה. כמו כן, הדיון לא שייך לפורום שלי. תחליט לאן אתה רוצה שאני אעביר אותו: תמיכה טכנית או windows.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים