פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים היום הגיע אליי הביתה החבילה.. כבר 3 חודשים אני מצפה לדבר הזה! הממיר הוא בעצם Zhaolu 2.5A כמו שיש לאנטולי עם שדרוגים שהקפיצו אותו למעלה.. רשמים ראשוניים Oh Boy זה נשמע מצויין, הדבר הראשון ששמתי לב זה הטקסטורה של הבס והצלילות המדהימה שלו.. ממש בהתחלה לא התלהבתי, אבל לאט לאט הבנתי כמה שהממיר הזה מעולה. הטרבל כבר לא צווחני והבמה עמוקה ונכונה. רשמים נוספים בשעות הקרובות, תמונות בימים הקרובים.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים וזה מגיע אל אנטולי מתי בדיוק? תתחדש איש, עכשיו נשאר לך להקפיץ אותו לביקור קצר. מעניין אותי לשמוע (ולראות) מה ההבדלים מול הגרסא הרגילה. Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים LOL יאללה תבוא. נראה מה אורי עושה שם בדיוק. ועל הדרך אולי נראה את המעגל של ה-Discrete Out שממה שזכור לי לא מסובך מדיי. נבנה כזה, וזהו Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר omg שלא תעיזו להפגש בילעדי !!!,דרך אגב אכלו אותך במיסים?אכלו אותי בלי מלח :'(
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים לקחו לך מע"מ או שלקחו לך 35%? לי לקחו 35% המניאקים בגלל המגבר אוזניות הכלול. הבעיה היא שהייתי בצבא והם לא עובדים בשישי אז זה לא השאיר לי הרבה ברירות.Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר כן לקחו 35%.אבל למזלי אורי הצהיר על 355$ במקום 500 אז יצאתי בזול הייתי אומר.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים תתחדש!באמת מענין איך הוא נשמע מול הלא משודרג.(לא שהיחידה של אנטולי היא במצב סטוק, אבל קרוב.)
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר אוקיי התרשמויות לאחר כמה שעות- לא ציפיתי להבדל של שמיים וארץ וזה אכן מה שמסתבר. יש כמה דברים שלא ישתנו לעולם כמו המידים שמתחבאים אי שם במעמקים והטרבל שלפעמים נותן סכינים לאוזניים אבל סך הכל OMZ שיפר כל דבר אפשרי. הבמה מצויינת, Decay טוב של כלים אקוסטיים, ועידון הטרבל באופן משמעותי. הבס, החוזק העיקרי של ה990 פשוט פנונמלי, כבר לא מרוח וכוחני מדי, אלא עגול ובעל נפח ופאנץ' מדויקים. אני מאוד מעריך את המכשיר הזה, הוא עיגל פינות בדיוק איפה שרציתי והתקבל נפח מצוין לצליל. זהו מכשיר שבונים סביבו מערכת, ואין ספק שהוא יישאר אצלי עד שייפח את נשמתו .[br]פורסם בתאריך: 24.08.2007 בשעה 19:38:02 31/8עדכון בקשר לסאונד: איזור ה90 שעות נגינה והצליל השתפר פלאים, לא ציפיתי לשיפור כזה והוא יוצא מהכלל, פשוט תענוג לשמוע באוזניות שלי לאחר שבדרך כלל אחרי האזנות ממושכות היה לי כאב ראש רציני, עכשיו אין שום דבר, אני רק רוצה עוד ועוד ובאיחור של שבוע סוף סוף סידרתי את המצלמה
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים יופי על התמונות רק חבל שלא צילמת את הפרונט . העיקר שמחר אני הולך לראות ובעיקר לשמוע אותו בקשר לשיפור שלאחר הפעלה ממושכת, הרבה מעידים שמגבר או ממיר כלשהו חדש משתפר בהרבה לאחר הפעלה רשאונית .(אין לי מושג באלקטרוניקה אבל אולי אנטולי יוכל להסביר מה קורה שמה שגורם לשיפור) לאחר שאני אשמע את המכשיר אני אכתוב איך התרשמתי ממנו. רותם
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים יופי על התמונות רק חבל שלא צילמת את הפרונט . LOL! זה הפרונט חחחחח יוסי, מה הולך עם הקפיצה שהבטחת? הגיע הזמן, לא? בנוגע להבדלים, זה נוגע לעובדה שחלקים מסוימים (בעיקר קבלים) משנים קצת את התכונות החשמליות שלהם עם הזמן. Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר בבקשה אל תריבו עליי ;Dוינטר בת"א קצת יותר קורץ לי באוטו שלי.אבל אני אקפוץ לפני המפגש, הבטחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.