עבור לתוכן

קירור לכרטיס sapphire x1950xt - האם כדאי Accelero X2 או Zalman VF900?

Featured Replies

פורסם

המחיר לא משמעותי מבחינתי כאן, אלא השקט ומידת הקירור.

הבנתי שבמקרה של x1950xt הקירור Accelero X2 לא תמיד מהווה בחירה טובה, כי התוצאות שהוא מספק תלויות באוורור הכללי של המארז. ונדמה לי שגם שמעתי על בעיות תאימות שלו עם הכרטיס הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מבחינת ההתקנה הפיזית וההברגות.

אשמח לעצות.

פורסם

אקסלרו X2 יקרר טוב יותר

פורסם
  • מחבר

אין לו בעיות של תאימות פיזית עם הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

חשבתי שה 1950XT שונה מה PRO קצת במבנה (הוא ארוך יותר לדעתי).

פורסם

אהה אופס :silly:

עכשיו אני רואה שהתכוונת ל XT

לדעתי אין סיבה שלא יתאים.

רשום שם:

ATI X1950 series

ATI X1900 series

ATI X1800 series

פורסם

גם אני התייעצתי עם עצמי לאותה שאלה הרי זה ברור וידוע שה-VF900 יותר טוב אבל מצד שני אני שואל את עצמי ה-Accelero עולה 80 שקל פחות אם הוא יעשה את העבודה אז למה לא?

אני מתכנן OC עצבני

פורסם
  • מחבר

אני צריך את הקירור היותר טוב מבין שניהם ללא יחס למחיר (ולא משנה גם אם הפחות טוב יעשה את העבודה). הרכטיס שלי מאוד חם ומאוד מרעיש, צריך קירור עוצמתי ושקט כמה שיותר.

יצא לי לקרוא כמה ביקורות שגם פחות החמיאו לשניהם, הייתי שמח אם מישהו עם הכרטיס x1950xt שמשתמש באחד מגופי הקירור הנ"ל ייתן חוות דעת.

גם אני התייעצתי עם עצמי לאותה שאלה

ולאיזו מסקנה שניכם הגעתם? :P

פורסם

VF900 מקרר יותר טוב אבל יותר רועש. לפי מה שאני זוכר ב HIGH הוא הקירור הכי טוב וב LOW הוא פחות טוב מ Accelero X2 אבל יותר שקט.

ה VF900 גם הרבה יותר קטן, תופס רק חריץ 1 ולא 2 כמו שאר גופי הקירור.

פורסם
  • מחבר

^^

מה מוגדר high ומה מוגדר low? אני קובע את ה RPM של המאוורר בהתאם לטמפ' דרך התוכנה ATT באחוזים.

בכל מקרה, בזמן משחק הקירור כנראה יהיה כל הזמן על HIGH (הכרטיס שלי מתחמם מהר מאוד לטמפ' גבוהות מאוד), ובאותו זמן מידת הרעש לא כ"כ חשובה (המשחקים גם ככה מסווים את רעש המאווררים), כל עוד זה לא מגיע לעוצמת רעש של מטוס סילון כמו קירור הסטוק של הכרטיס שלי ב 100%.

ב LOW, כלומר בזמן שאני לא משחק, חשוב לי יותר השקט.

אם כך נראה לי שכדאי לי ללכת על VF900 לפי דבריו של HuGeMouTh.

למישהו יש הערות נוספות?

פורסם

הזלמן יותר טוב אבל מריש יותר

פורסם

^שטויות האקסלרו חזק יותר.

ועדיף יותר גם מבחינת מחיר.

מה יותר פשוט מלחפש בקורות בגוגל ?

פורסם

בכללי הם אותה רמה, הזלמן יכול לקרר יותר אבל רועש במהירויות גבוהות. בסופו של דבר ש 2 גופי הקירור מגיעים לאותה תוצאה בקירור הם גם בערך אותו דבר ברעש.

היתרון הגדול של ה ZALMAN זה שהוא פי 4 יותר קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים