עבור לתוכן

סתכלו חייב עזרה ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

סתכלו עכשיו יש לי מחשב אחד ( ראשי ) שהוא עם הכרטיס רשת של מת"ב והמודם , ומחשב שני אצלי בחדר מחובר אליו ( נו אתם יודעים רשת פשוטה , הכל עובד יש העברת קבצים אינטרנט הכל בסדר גמור ) עכשיו יש לי מחשב שלישי שאני רוצה להבעיר את הצורב ואת האינטרנט אליו . אז חבר שלי אמר לי למה אתה שובר את הראש תקנה HUB אבל עכשיו אומרים לי שזה עושה כל מיני בעיות

אז מה שאני מבקש ממכם ועם אתם יכולים לענות תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף.

אז מה כדי לי לקנות כדי לחבר 3 מחשבים ביחד ( יש לי 3 כרטיסי רשת כבר ) כאילו מה לקנות HUB או SWITCH ( תסבירו לי מה זה SWITCH) וכל זה ( עם אתם יכולים דברו יותר בספציפיות)

בבקשה זה דחוף

תודה מראש

פורסם

בעיות??

ממש לא. האב או סוויטצ' הם מכשירים ממש פשוטים לעבוד איתם.

בעיקרון: HUB/Switch הם שניהם מכשירים שתפקידם הוא ליצור רשת של יותר מ-2 מחשבים. שני מחשבים אפשר לחבר בקשר ישיר, מכרטיס רשת לכרטיס רשת. אבל בשביל יותר מ-2 מחשבים, אין אפשרות לעבוד רק עם כרטיסי רשת.

לכן, מחברים את כל הכרטיסי רשת ליחידה אחת, HUB/Switch, שהתפקיד שלה הוא לקשר בין כל הכרטיסי רשת שמתחברים אליה.

HUB ו-Switch עושים בדיוק אותו דבר, רק בצורה שונה. שניהם מחברים רשת בין יותר מ-2 מחשבים, רק שכל אחד עושה זאת בצורה שונה.

כאשר מידע מגיע להאב וצריך לצאת מיציאה אחרת, ההאב שולח את המידע לכל היציאות, והמידע "נופל" ביציאה שלא ביקשה את המידע.

מכיוון שמידע עובר כל הזמן בכל היציאות, ההאב נחשב ליותר איטי, ויש לו יותר "איבוד מידע" בדרך. לא יודע עד כמה זה משפיע על המשתמש הביתי.

סוויטצ' עושה את אותו הדבר רק בצורה יותר חכמה. הוא לא שולח את המידע לכל היציאות, אלא רק ליציאה הנכונה.

אם תקנה האב/סוויטצ', לא תצטרך לשנות שום הגדרה במחשב בשביל לעבוד איתם. רק לחבר וזהו. פשוט במקום לחבר ישירות מחשב למחשב, מחברים הכל למכשיר מסויים שמקשר בין כולם. רק תצטרך לדאוג לכבלי רשת ישרים, ולא מוצלבים כמו שצריך בשביל לחבר שני מחשבים ישירות אחד לשני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים