פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם?אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ?משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם?אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ?משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???אם זה לא עובד לך בויסטה, אני מאמין שזה פשוט כי הם שכחו להוסיף את האפשרות הזו.תריץ חיפוש בגוגל BATCH RENAME ותתחיל למצוא תוכנות שיעשו לך את העבודה.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר עשיתי את זה כמובןעוד לפני שפרסמתי כאן את השאלהפשוט המשכתי לקות שאולי קימת אופציה מובנת שאני לא מכירכי תוכנה שפועלת בדיוק כמו וינדוס אקס פי עוד לא מצאתי (ככה שימשיך את המספור ממספר נתון)[br]פורסם בתאריך: 26.08.2007 בשעה 01:39:21בעקבות ההתכתבות הזאתhttp://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1004&message=24129446ניסתי את האופציה שהם מדברים עליה בתוכנה irfan viewוהיא עובדת בצורה מושלמתהבעיה נפתרה
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים סבבה. רגב, חידשת לי בקשור לבחירת המספור, כי לא ידעתי שאפשר לבחור מאיזה מספר זה יתחיל. אבל אני לא ממש משתמש בזה, תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.