עבור לתוכן

טלויזיה עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. בקרוב אמי תקנה טלויזיה ואני צריך עזרה באיזה דגם לקנות. מכיוון שאני לא מבין בטלויזיות אני צריך את עזרתכם.

הדברים היחידים שאני מבקש הם שהטלויזיה תהיה לפחות 32" [אם אין מסכים איכותיים במחיר הנל, אז יותר קטן], חיבור HDMI וCOMPONENT, ואם זה אפשרי אז תמיכה ב1080P [לPS3 החדש שלי].

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

ב5K טלוויזיה FHD אתה לא תקבל. במקרה הטוב, .1366X860

מה מהרחק צפייה?

פורסם
  • מחבר

ב5K טלוויזיה FHD אתה לא תקבל. במקרה הטוב, .1366X860

מה מהרחק צפייה?

6K זה בסדר? כי אם אני אגיד לאמא שלי שההבדל הוא כל כך גדול אז בסופו של דבר היא תסכים.

ויובל, תודה לך.

פורסם

גם הטלויזיה הזו טובה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928

היחס ניגודיות שלה פחות טוב משל הסמסונג, אבל ה-ms שלה טוב יותר משל הסמסונג.

ב-6K אני לא חושב שתמצא טלויזיה טובה יותר, רק גדולה יותר, אבל בוא נחכה לדעות של אחרים.

פורסם
  • מחבר

גם הטלויזיה הזו טובה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928

היחס ניגודיות שלה פחות טוב משל הסמסונג, אבל ה-ms שלה טוב יותר משל הסמסונג.

ב-6K אני לא חושב שתמצא טלויזיה טובה יותר, רק גדולה יותר, אבל בוא נחכה לדעות של אחרים.

אוקי, תודה לך.

לא מזמן טסטתי להולנד ובדיוטי פרי הסתכלתי על הטלויזיות והמוכר הראה לי מסך של LG שהוא 37" ב6K [אני חושב] שהוא אמר שהוא תומך ב1080P [גם הייתה מדבקה], ושאלתי אותו על הדגם של ה32" שהוא אותו דבר רק יותר קטן והוא אמר שגם הוא תומך ב1080P. זה הגיוני?

פורסם

כנראה שסתם בילבל לך בשכל. כל הטלוויזיות כמעט הן חרא. גם הסמסונג שרשומה עם קונטרסט לא נורמאלי היא חרתא. יש לה קונטרסט כל כך גרוע שזה פשוט אסון. לא מזמן (חודש גג) דוד שלי קנה LCD 32" (הקציב 6000 שקל) עברתי איתו בכמה חנויות. אני אגיד את האמת, לא ראיתי שום LCD נורמאלית חוץ מ-Sharp (שזה מה שהוא קנה בסוף), אני יודע שיש דברים אחרים לא רעים, סוני לדוגמא אמורים להיות סבבה ביותר. אבל ראיתי סמסונג, LG, ועוד לא מעט, וכולם היו פשוט בושה וחרפה ה-CRT שלי יותר טובה מהן. עזוב נתונים, לך על התאכלס. יש לא מעט דגמים סבבה, קפוץ לחנות כלשהי ותסתכל בעיניים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כנראה שסתם בילבל לך בשכל. כל הטלוויזיות כמעט הן חרא. גם הסמסונג שרשומה עם קונטרסט לא נורמאלי היא חרתא. יש לה קונטרסט כל כך גרוע שזה פשוט אסון. לא מזמן (חודש גג) דוד שלי קנה LCD 32" (הקציב 6000 שקל) עברתי איתו בכמה חנויות. אני אגיד את האמת, לא ראיתי שום LCD נורמאלית חוץ מ-Sharp (שזה מה שהוא קנה בסוף), אני יודע שיש דברים אחרים לא רעים, סוני לדוגמא אמורים להיות סבבה ביותר. אבל ראיתי סמסונג, LG, ועוד לא מעט, וכולם היו פשוט בושה וחרפה ה-CRT שלי יותר טובה מהן. עזוב נתונים, לך על התאכלס. יש לא מעט דגמים סבבה, קפוץ לחנות כלשהי ותסתכל בעיניים.

Anatoli.

אבל אני צריך קצה חוט של כיוון.ד"א המסך הזה של LG שראיתי בדיוטי פרי נראה מדהים...

פורסם

אם הוא נראה לך מדהים, לך עליו. מניסיוני, הוא לא ברמה של SHARP. בנוגע לקצה חוט, כמו שאמרתי, שארפ. לך עליהם ולא תתחרט. תמונה שפשוט מורידה לקרשים כמעט כל דבר אחר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם הוא נראה לך מדהים, לך עליו. מניסיוני, הוא לא ברמה של SHARP. בנוגע לקצה חוט, כמו שאמרתי, שארפ. לך עליהם ולא תתחרט. תמונה שפשוט מורידה לקרשים כמעט כל דבר אחר.

Anatoli.

אתה יכול להביא לי דגם ספציפי אחד של עד 5K ואחד של עד 6K?

תודה.

פורסם

SA1 או GA8.

Anatoli.

פורסם

SA1 או GA8.

Anatoli.

יש בעיה שהדגמים שהצגת לא תומכים ב-NR ה-GA8 בהחלט טובה בשידורי כבלים אך לא בכל מה שנוגע לחיבור קונסולות ומחשב

parAzoid תוכל לפרט מה השימושים שלך בטלוויזה

פורסם

NR זה בעיה אם משתמשים בזה בתור מסך מחשב. אולי אני טועה, אבל הוא לא פירט את זה כדרישה. מעבר לזה, יש לא מעט דגמים אחרים של Sharp, אני מאמין שמשהו שיביא לו תמיכה בזה הוא ימצא. הדבר הכי חשוב בסופו של יום זה איכות תמונה. באספקט הזה, LG וסמסונג נופלות הרחק מאחור.

Anatoli.

פורסם

ה-LG נופלת זה מכון אבל הסמסונג בכל מה שקשור לחיבור מחשב וקונסולות אוכלת את השארפ

parAzoid

אם שימושך הוא הוא לצורך צפיהה בכבלים הייתי לוקח את ה-GA8 של שארפ

אם אתה מחפש חיבור למחשב ולקונסולות זה ה-R81 של סמסונג

אם אתה מחפש את שניהם יש לך את את ה-C3000 של טושיבה

טלוויזיה נוספת שלדעתי הכי טובה שנכנסת לך בתקציב בול וגם נותנת את הביצועים הכי טובים בשני התחומים זו ה-LD9000 של היטאצ'י

חברה טובה נוספת של מוכרת לי כל כך היא פיליפס שווה לבדוק כמה מהדגמים שלה

פורסם

דווקא מהתרשמותי (גם מחפש בזמן האחרון LCD32) הסמסונג R81 נראית ליגה אחת מעל כולן.

שימו לב רק לכמה כללים חשובים - תלכו לראות בכמה מקומות (אפילו את אותן טלוויזיות) ואל תשכחו שמה שיש בחנות לא בהכרח מייצג מה שיהיה אצלכם כי משתמשים שם במפצלים המוניים שמורידים את האיכות והטלוויזיות שם לא מכויילות כמו שצריך, וזה עוד לפני שמדברים בכלל על מרחק צפייה ותנאי תאורה ועוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים