פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים שלום לכולם. בקרוב אמי תקנה טלויזיה ואני צריך עזרה באיזה דגם לקנות. מכיוון שאני לא מבין בטלויזיות אני צריך את עזרתכם.הדברים היחידים שאני מבקש הם שהטלויזיה תהיה לפחות 32" [אם אין מסכים איכותיים במחיר הנל, אז יותר קטן], חיבור HDMI וCOMPONENT, ואם זה אפשרי אז תמיכה ב1080P [לPS3 החדש שלי].תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר ב5K טלוויזיה FHD אתה לא תקבל. במקרה הטוב, .1366X860מה מהרחק צפייה? 6K זה בסדר? כי אם אני אגיד לאמא שלי שההבדל הוא כל כך גדול אז בסופו של דבר היא תסכים.ויובל, תודה לך.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים גם הטלויזיה הזו טובה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928היחס ניגודיות שלה פחות טוב משל הסמסונג, אבל ה-ms שלה טוב יותר משל הסמסונג.ב-6K אני לא חושב שתמצא טלויזיה טובה יותר, רק גדולה יותר, אבל בוא נחכה לדעות של אחרים.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר גם הטלויזיה הזו טובה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928היחס ניגודיות שלה פחות טוב משל הסמסונג, אבל ה-ms שלה טוב יותר משל הסמסונג.ב-6K אני לא חושב שתמצא טלויזיה טובה יותר, רק גדולה יותר, אבל בוא נחכה לדעות של אחרים.אוקי, תודה לך.לא מזמן טסטתי להולנד ובדיוטי פרי הסתכלתי על הטלויזיות והמוכר הראה לי מסך של LG שהוא 37" ב6K [אני חושב] שהוא אמר שהוא תומך ב1080P [גם הייתה מדבקה], ושאלתי אותו על הדגם של ה32" שהוא אותו דבר רק יותר קטן והוא אמר שגם הוא תומך ב1080P. זה הגיוני?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים כנראה שסתם בילבל לך בשכל. כל הטלוויזיות כמעט הן חרא. גם הסמסונג שרשומה עם קונטרסט לא נורמאלי היא חרתא. יש לה קונטרסט כל כך גרוע שזה פשוט אסון. לא מזמן (חודש גג) דוד שלי קנה LCD 32" (הקציב 6000 שקל) עברתי איתו בכמה חנויות. אני אגיד את האמת, לא ראיתי שום LCD נורמאלית חוץ מ-Sharp (שזה מה שהוא קנה בסוף), אני יודע שיש דברים אחרים לא רעים, סוני לדוגמא אמורים להיות סבבה ביותר. אבל ראיתי סמסונג, LG, ועוד לא מעט, וכולם היו פשוט בושה וחרפה ה-CRT שלי יותר טובה מהן. עזוב נתונים, לך על התאכלס. יש לא מעט דגמים סבבה, קפוץ לחנות כלשהי ותסתכל בעיניים.Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר כנראה שסתם בילבל לך בשכל. כל הטלוויזיות כמעט הן חרא. גם הסמסונג שרשומה עם קונטרסט לא נורמאלי היא חרתא. יש לה קונטרסט כל כך גרוע שזה פשוט אסון. לא מזמן (חודש גג) דוד שלי קנה LCD 32" (הקציב 6000 שקל) עברתי איתו בכמה חנויות. אני אגיד את האמת, לא ראיתי שום LCD נורמאלית חוץ מ-Sharp (שזה מה שהוא קנה בסוף), אני יודע שיש דברים אחרים לא רעים, סוני לדוגמא אמורים להיות סבבה ביותר. אבל ראיתי סמסונג, LG, ועוד לא מעט, וכולם היו פשוט בושה וחרפה ה-CRT שלי יותר טובה מהן. עזוב נתונים, לך על התאכלס. יש לא מעט דגמים סבבה, קפוץ לחנות כלשהי ותסתכל בעיניים.Anatoli.אבל אני צריך קצה חוט של כיוון.ד"א המסך הזה של LG שראיתי בדיוטי פרי נראה מדהים...
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אם הוא נראה לך מדהים, לך עליו. מניסיוני, הוא לא ברמה של SHARP. בנוגע לקצה חוט, כמו שאמרתי, שארפ. לך עליהם ולא תתחרט. תמונה שפשוט מורידה לקרשים כמעט כל דבר אחר.Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אם הוא נראה לך מדהים, לך עליו. מניסיוני, הוא לא ברמה של SHARP. בנוגע לקצה חוט, כמו שאמרתי, שארפ. לך עליהם ולא תתחרט. תמונה שפשוט מורידה לקרשים כמעט כל דבר אחר.Anatoli.אתה יכול להביא לי דגם ספציפי אחד של עד 5K ואחד של עד 6K?תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים SA1 או GA8.Anatoli.יש בעיה שהדגמים שהצגת לא תומכים ב-NR ה-GA8 בהחלט טובה בשידורי כבלים אך לא בכל מה שנוגע לחיבור קונסולות ומחשבparAzoid תוכל לפרט מה השימושים שלך בטלוויזה
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים NR זה בעיה אם משתמשים בזה בתור מסך מחשב. אולי אני טועה, אבל הוא לא פירט את זה כדרישה. מעבר לזה, יש לא מעט דגמים אחרים של Sharp, אני מאמין שמשהו שיביא לו תמיכה בזה הוא ימצא. הדבר הכי חשוב בסופו של יום זה איכות תמונה. באספקט הזה, LG וסמסונג נופלות הרחק מאחור.Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים ה-LG נופלת זה מכון אבל הסמסונג בכל מה שקשור לחיבור מחשב וקונסולות אוכלת את השארפparAzoidאם שימושך הוא הוא לצורך צפיהה בכבלים הייתי לוקח את ה-GA8 של שארפאם אתה מחפש חיבור למחשב ולקונסולות זה ה-R81 של סמסונגאם אתה מחפש את שניהם יש לך את את ה-C3000 של טושיבהטלוויזיה נוספת שלדעתי הכי טובה שנכנסת לך בתקציב בול וגם נותנת את הביצועים הכי טובים בשני התחומים זו ה-LD9000 של היטאצ'יחברה טובה נוספת של מוכרת לי כל כך היא פיליפס שווה לבדוק כמה מהדגמים שלה
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים דווקא מהתרשמותי (גם מחפש בזמן האחרון LCD32) הסמסונג R81 נראית ליגה אחת מעל כולן.שימו לב רק לכמה כללים חשובים - תלכו לראות בכמה מקומות (אפילו את אותן טלוויזיות) ואל תשכחו שמה שיש בחנות לא בהכרח מייצג מה שיהיה אצלכם כי משתמשים שם במפצלים המוניים שמורידים את האיכות והטלוויזיות שם לא מכויילות כמו שצריך, וזה עוד לפני שמדברים בכלל על מרחק צפייה ותנאי תאורה ועוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.