פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים שלום לחברי הפורוםהייתי רוצה לקבל המלצה על רמקולים בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר לעסק קטן ... תודה
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מערכת עם סאב וופר לא תעזור לך. אתה צריך מערכת של זוג מדפיים, כולל מגבר. ב1K ש"ח זה תהייה בעייה לדחוס את הכול (אלא אם יש לך מגבר סביר ואתה מוכן לחפש רמקולים יד 2...)אגב, זה בהנחה שאתה שומע דרך המחשב, כי אם לא אז גם צריך נגן CD או DVD (עולים סביבות ה500+ ש"ח... לפעמים באים עם מגבר מובנה)זה מקום פתוח או סגור? (למקום פתוח צריך רמקולים קצת יותר רציניים כדי שיהייה סאונד נורמאלי ולא רעש)ועד כמה זה "קטן"? (בד"כ 2 רמקולים יספיקו למקום של 10X10, אבל אם המקום גדול יותר רצוי לשקול יותר רמקולים, אולי חלשים יותר, כי זה ממש מעצבן שהרמקול מוגבר לעוצמה גבוהה ובמקול אחד לא תשמע את עצמך מדבר ובמקום רחוק יותר לא תשמע את המוסיקה...)
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים Pure Acoustics EX750F יש אותם לאחי לא דורשים מגבר חזק בכלל 100W יספיק רמקולים מעולים!! :xyxthumbs:
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר זה מקום סגור אבל יש גם צורך לכמה שולחנות בחוץכנראה שבהתחלה החיבור יהיה ללא מחשבאח"כ אני אולי אוסיף מחשב
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אז שוב, אתה צריך נגן, מגבר, ורמקולים שיודעים להתמודד עם ווליום גבוה (רמקולים קטנים מידי ישמעו צפצפניים במרחק של 5 מטר- וזה סתם יעצבן את הלקוחות...)רמקולים גדולים זה משהו כמו 35 ס"מ לגובה ו25 ס"מ לרוחב לפחות (רצוי מאוד שהם יהיו גדולים יותר.. משהו כמו 40X30)- שהמיד יהייה 8 אינצ' לפחות...אם לא תמצא יד שנייה אז יש את אומגה אודיו (http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/Home.aspx) שמייצרים גם רמקולים לפי הזמנה. הם נמצאים בחולון והרמקולים שלהם לא רעים בכלל... דבר איתם או אפילו סע אליהם ותברר כמה יעלו לך זוג רמקולים שעונים על הדרישות. כנראה שיותר משתלפ מזה לא תמצא... (אלא אם תהייה מוכן להתפשר על האיכות ותקח רמקולים של מועדונים, שאפשר למצוא בסביבות ה500 לרמקול...)
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אין להם מחירים באתרואני צריך גם מגבר ואיזה נגן דיסקים שיודע לנגן MP3 באותה הזדמנותאין איזה משהו שאני יכול לקנות קומפלט ?מקסימום אני מוכן להוסיף עוד קצת אם יש משהו קרוב למחיר
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מצאתי לך 2 רמקולים מדפיים:http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=RM101&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=104&aff=Zap〈=he Polk-Audio RM - 101ב890 שקלים_______________________הנה דיסקמן MP3 שגם מראה ID3 עם מסך LCD:http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=447 ARTECH M60 ב150 שקלים
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים הרמקולים האלה קטנטנים וחלשים... במקום רועש ויחסית גדול הם ישמעו זוועה. ומה הקטע של הדיסקמן?! אם כבר מקור לMP3 בלבד אז רצוי לקנות נגן MP3 וזהו... אני התכוונתי שהוא צריך לקנות נגן CD כי חשבתי שהוא יעדיף להשמיע דיסקים מקוריים (אני לא חושב שזה חוקי להשמיע מוסיקה בלי רישיון- אבל יכול להיות שזה לא תקף לבתי קפה... רצוי לבדוק...) mrbig, לגבי המחירים של אומגה- נכון, אין מחירים באתר, אבל אני מציע לך להתקשר אליהם או לשלוח מייל, כי מניסיון של אנשים הם, זולים מאוד יחסית לרמה שלהם... לגבי מגבר, כשתדע איזה רמקולים יש, יהייה אפשר להתאים להם מגבר נגן CD, וציוד בכללי, חפש פה: http://www.aviyaffe.com/store/main/index.aspx http://www.aufi.co.il/ http://www.enigma-av.co.il/index.php- אם אתה רוצה משהו מאזור הצפון... אבל ממה שהבנתי הם די יקרנים אתה יכול להתקשר לחנויות והאנשים שם יוכלו לעזור לך יותר... רובם מבינים בציוד יותר טוב מהאנשים בפורום כאן (כולל אותי...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.