פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים חיברתי אותו לסלוט שלוואחרי שאני מדליק את המחשב אני לא רואה כלום במסךהאם אני צריך לחבר קבל מטח לכרטיס?ואיפה עוד יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים ??חיברת את הכרטיס מסך ללוח אם, חיברת את המסך לחיבור של הכרטיס מאחורהואתה לא רואה שום דבר?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים תראה אחי אין לי מושג מה זה 4 פין...חחאבל אני יודע שאצלי הוא מחובר ישירות ללוח אם, ומאחורי יש מתאם ל CRT כי אין לי DVI.בכל מקרה תראה שהוא יושב טוב על הלוח אם יכול להיות שזו התקלה.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים בטח שצריך לחבר לו גם מתח מהספק..אצלי יש מתאם משני מולקסים מהספק ל 6PIN יעודי לכרטיס מסך..
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים ל8600GT לא צריך לחבר מתח נוסף אלא אם כן יש לך כרטיס ממש ממש אקזוטי,אני לא נתקלתי בכרטיס כזה.תבדוק שהוא יושב טוב בתושבת,תחבר את הכרטיס הישן שלך ותבדוק אם המחשב נדלק, אם לא נדלק תבדוק שלא הוזזת בטעות חיבורים אחרים כמו צמות חשמל וזיכרונות שיושבים טוב, ואם עדיין לא זאת הבעיה תבדוק את הכרטיס במחשב אחר, או בחנות שקנית ממנה.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים בטח שצריך לחבר לו גם מתח מהספק..אצלי יש מתאם משני מולקסים מהספק ל 6PIN יעודי לכרטיס מסך..אצלי אין שוב חיבור לספק..אני לא יודע באיזה כרטיס נתקלת. (PALIT אצלי)בכל מקרה כמו שהמליצו תבדוק את הכרטיס מסך אצל חבר או בחברה,המחשב עצמו נדלק?? הוא מגיע לוינדוס?כי אם כן אולי התקלה במסך?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים רגע יש לו 8600GT לא GTS נכון?ואתה על אוברקלוק??תנסה אולי להוריד או שמי יודע ודפקת את הכרטיס?....
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים שקנית את הכרטיס קיבלת איתו מין חיבור לבן כזה ..תחבר אותו לכרטיס אחרי שאתה מכניס את הכרטיס לPCIE מאחורי המחשב יבלטו לך שתי חיבורים לבנים תכניס את החלק הלבן לשם ואז תחבר אליו את הכחול של המסך עצמו .תהנה ..
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים יש לך כרטיס O\B?אם כן בטלת אותו?בדקת שהחיבור הVGA תקין?בדוק שהכרטיס יושב בצורה טובה בSLOT
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר טוב חברה ההכול תקיןתראו מה עשיתיעברתי על הדף המסכן שקיבלתי מXFXכתוב שם שצריך לחבר מהלוח כבל מתח נוסף בן 6 או 4 פיניםאז ראיתי שיש מהכבלים של הספק עוד אחד עם 4 פיניםאז חיברתי אותו לאחד המקומות המיועדים לכך בלוח.אין לי מושג אם זה באמת הפתרון אבל זה לא משנה עכשיוכי הכול עובד.עבדתי קרוב ל 4 שעות על הרכבת המחשב , קיבלתי את המחשב מהחנות עם חלקים .והנה עשיתי את זהand i damn proud of it.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים עבדו עליך הביאו לך GTS סתם אין מצב שזה 8600GT .. לי יש אותו לא צריך שום מקור מתח נוסף.. או בגלל שיש לו קירור מיוחד מXFX
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים חברה הבנת הניקרא הוא אמר שהיה חסר לו חיבור חשמל ל[glow=red,2,300]לוח אם[/glow] לא לכרטיס קפיש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.