פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים שאלה איך המארז הבא מבחינת איורור raidmax sagita ??הוא מקרר את המחשב? מה גודל המאוררים שלו? תודה לעוזרים
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מאורר 120 מקדימהמאורר 120 מאחורהמאורר 80 בדלתמארז חביב למחירו,יפה בעיני הרבה אנשים...
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מרגיש יותר איכותי.,לא מגיע עם המאורר ה-80mm הרועש הזה בצד אלא מגיע עם 120mm מהצד...מכיוון שיש אפשרות בפאולו ל-3X120 הוא גם אמור להיות מעט קריר יותר..
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים לא אמרתיי שהסגיטה גרוע..אמרתי שלאנשים שאוהבים את העיצוב,ומוגבלים תקציבית הוא בהחלט בחירה לא רעה בכלל
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר הבנתי ... אני אישית מעדיף 3 מאוררים גדולים ולא 2... אבל האפולו מגיע עם 2 או 3 מאוררים?(לא כמה מקום יש אלא עם כמה הוא מגיע?)והאם הוא מגיע עם המאורר עם התאורה (שבצד)איתו?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני ממש לא זוכר לגבי התאורה כי זה דברים שאני לא טורח להסתכל עליהם אפילו...תתקשר לאחת החנויות ותשאללגבי המאוררים הוא מגיע עם אחד מאחורה ועוד אחד בצד המארז..את הצדדי ניתן להעביר לחזית המארז או פשוט לקנות עוד 120Mm ולהוסיף לקדמת המארז
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אני דיי בטוח שזה מגיע עם....... ראיתי גם סירטונים שבהם מראים שפותחים את המארז הוא בא עם המאורר עם האור וגם רק עם 2 מאוררים ..בקיצור תודה רבה על העזרה!!! עזרתי לי טוב ומהר מאד.. אפשר לנעול את הנושא! ושוב תודה
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מגיע עם מאוורר 120 מ"מ בצד שמואר בלד כחול.כמו כן גם על הפאנל מקדימה יש נורות לד כחולות.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר מגיע עם מאוורר 120 מ"מ בצד שמואר בלד כחול.כמו כן גם על הפאנל מקדימה יש נורות לד כחולות.רגע אתה יודע עם כמה מאוררים הוא מגיע? אחד בצד שמאל עם הלאד וכמה עוד הוא מגיע?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני ממש לא זוכר לגבי התאורה כי זה דברים שאני לא טורח להסתכל עליהם אפילו...תתקשר לאחת החנויות ותשאללגבי המאוררים הוא מגיע עם אחד מאחורה ועוד אחד בצד המארז..את הצדדי ניתן להעביר לחזית המארז או פשוט לקנות עוד 120Mm ולהוסיף לקדמת המארזחשבתי שהיתי מובן לגבי כמה מאוררים באים איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.