עבור לתוכן

חיבור לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם?!!!!!!

יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן

יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע)

::)

פורסם

אתה מתחבר דרך חייגן ? איזה חיבור יש לך ?

פורסם
  • מחבר

יש לי חיבור adsl

2 דקות לאחר שהשולחן העבודה נפתח רק אז חלון ההתחברות מופיע...(פשוט אצלי יש את הקישור דרך

Shortcut to GlobeSpan Dial-Up PPP Connection בתיקיית סטארט אפ )

ואם אני לוחץ על הקישור דרך, גם דרך השולחן עבודה אז לוקח לחלון עוד יותר זמן להגיע... :(

פורסם

כן גם לי יש חיבור כזה,אולי תנסה להסיר אותו ולהתקין שוב- בהנחה שלא ניסית

פורסם
  • מחבר

תודה! :D :D

זה באמת עזר!

פורסם

למקרה שבטעות אתה מאלה שהתחברו לפני הרבה זמן לADSL וזכית וקיבלת את מודם אלקטל השחור, תוכל לשדרג אותו ולחסוך את פעולת ההתחברות הזו, כי המודם יעשה את זה בשבילך.

פורסם

למקרה שבטעות אתה מאלה שהתחברו לפני הרבה זמן לADSL וזכית וקיבלת את מודם אלקטל השחור, תוכל לשדרג אותו ולחסוך את פעולת ההתחברות הזו, כי המודם יעשה את זה בשבילך.

שידרוג מודם זו לא פעולה שממליצים עליה לכל אחד. אם הוא לא מבין, הוא מסתכן מאוד, ומסתבך בדברים שהוא לא יידע לצאת מהם אח"כ. מה גם שזה גובל בהריסת המודם.

בנוסף, מודם משודרג ורשת מאחורי ראוטר הם הרבה יותר בעייתיים (ראה ת'רדים אחרונים על ג'נרלס ברשת עם אלקטל משודרג).

מסקנה: לא לרוץ ולשדרג. דאבל-קליק קטן כשהמחשב עולה בשביל להתחבר זה לא כזה נורא!

פורסם

אולי באמת קצת הפרזתי בהצעה. אבל אני לא מסכים שזה פעולה מסוכנת מידי.

אם אתה יודע מה אתה עושה ואתה עושה בדיוק מה שכתוב במדריכים שמסבירים איך לעשות את זה (ולא עושה מה שבא לך) הפעולה הזו לא מסוכנת כמו שאתה אומר. אני אישית שידרגתי את המודם לפני הרבה זמן עוד כשלא הבנתי שום דבר ממה שעשיתי.

לגבי בעיות, הבעיות קרו למי שלא קרא את המדריך עד סופו ולא טרח לבטל את הפירוול הפנימי שגרם לבעיות עם העברת קבצים בתוכנות מסוימות. אם אתה מדבר על בעיות מסוג אחר הייתי רוצה לשמוע עליהם (וברשותך לינק להודעות בנושא לא יזיקו). מהזיכרון שלי בעבר הלא רחוק לגבי דיונים על הנושא הזה, הנושא דווקא די הוכרע ככדאי, ואני יכול להעיד שיש רק יתורנות בשידרוג.

אבל שוב זה נושא שלם לדיון שאני יודע שכבר דנו בו רבות בעבר. אם דברים השתנו מאז אשמח להתעדכן.

פורסם

שמע, זה נכון שאם עוקבים אחרי המדריכים, לא צריך להשתבש שום דבר. אבל אף מדריך הוא לא רשמי. ולך תדע על איזה מדריך מהעשרות שיש נפלת. אם משהו פתאום במקרה לא הולך, אכלת אותה.

אני זוכר שלפני שאני שידרגתי שמעתי אנשים שאמרו פה שהם בלי ידע דפקו לעצמם את המודם. ולכן אני פחדתי לעשות זאת, ובסוף החלטתי לעשות זאת בכל אופן.

ומי שלא מבין בזה, גם אם הוא יקרא את המדריך 1000 פעם, לך תסביר לו מה זה לבטל פיירוול פנימי בטלנט, או לפתוח פורטים. זה כמו לדבר איתו בסינית. לא כולם מבינים בניתוב עם ראוטר או מה זה עושה או איך להשתמש בזה.

בנוסף, בזמן האחרון ניסו לשחק בג'נרלס באינטרנט, ובגלל שכאשר עובדים ברשת מאחורי ניתוב אין למחשבים אייפי חיצוני אלא רק פנימי, לא היה אפשר לשחק באינטרנט. דוגמא לת'רד בנושא.

יכול להיות ששידרוג אלקטל כדאי (עובדה שאני שידרגתי) אבל השאלה היא למי. יש כאלה שזה כדאי להם (אולי אלו הם הרוב) אבל יש כאלה שלא.

בכל מקרה, לפני שמציעים לשדרג, צריך להציג גם את הצד הפחות טוב שבעסק.

עריכה: וואו סטינו מהנושא לגמרי! אני מתנצל. :-\ :-[

פורסם

תשמע מתברר שאתה צודק. במיוחד בקטע שבו אמרת שלך תדע על איזה מדריך הם נפלו, אני (וכנראה שגם אתה) נפלנו על מדריכים טובים, שמסבירים הכל כמו שצריך, עובדה שהצלחנו, גם בלי להבין הרבה.

בכל אופן טוב לדעת שצצו גם בעיות עם העניין (מתברר שזה במשחקים, אז לא אכפת לי :P).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים