פורסם 2003 במרץ 122 שנים מזל טוב על האתר החדש שלכם, בהצלחה!(פשוט בובה של אתר :-*)זה לא פרסום, זה רק להגיד להם מזל טוב ובהצלחה.. אני בטוח שכל אחד היה עושה את זה.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אכן עיצוב נחמד לאתר, הוא הרבה יותר נוח ואינטואיטיבי מהעיצוב הישן. אכן מהלך מבורך.ובתור מעצב מקצועי (אעלק) הרשו לי לתת ביקורת בונה - טפלו בשיופים האחרונים. כי למרות שהאתר נראה טוב יש כמה חלקים שלא נראים כל כך טוב שמומלץ לשים עליהם את תשומת הלב.ונחמד גם לראות שהם הביאו PRE-ORDER ל XASER
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מחבר אכן עיצוב נחמד לאתר, הוא הרבה יותר נוח ואינטואיטיב מהעיצוב הישן. אכן מהלך מבורך.ונחמד גם לראות שהם הביאו PRE-ORDER ל XASERהיה אפשר לעשות גם דרך הטלפון הזמנה מוקדמת..
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אני ידעתי על האתר ממקודם אבל הם ביקשו שאני לא אספר. בגלל זה הם לא תיקנו את התקלה באתר הישן. המון המון מזל טוב, האתר הכי טוב בארץ :jump:
פורסם 2003 במרץ 122 שנים בהחלט האתר יעיל מאוד, מזכיר במידה מסויימת את הדובים, אבל בעל אפשרויות סינון תוצאות מצויינות
פורסם 2003 במרץ 122 שנים וואו! אתר של חנות מחשבים שכל הפונקציות בו גם עובדות במוזילה!זה לא רואים כל יום בארצנו הקטנטונת...יפה מאוד (רק תוסיפו אופציה של build your pc).
פורסם 2003 במרץ 122 שנים וה2700+ בקטגוריה לא נכונה.. יש הרבה קצוות לא מושלמים עדיין.והכי חשוב, אם מסמנים את המסך בשחור, אין שום הודעות נסתרות (לא, לא נגלה לכם איפה המחסן שלנו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.