עבור לתוכן

התלבטות בין 2000 ל XP

Featured Replies

פורסם

לא הטרדת... וחשבתי שעברת כבר...

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה לקנפג את היוזרים ?

אני בטוח שעשיתי מה שצריך, אבל אולי יש משהו ששחכתי...

פורסם

תראו את המפרט שלי, דיי בנוני, נכון?

יש לי XP עכשיו והוא דיי זוחל אחרי התקנה נקיה,

{אחרי שהתרדתי את שגיא} אני מתכוון סוף-סוף לעבור ל2000+SP3 ומקוה לשילוב של מהירות+יציבות :smoke:

יאיר

אני ממש לא מבין איך זה.

תסתכל על המפרט שלי (ואני מתכוון לשני המחשבים, גם לשני הפחות טוב משלך) ובשניהם ה-XP עובד מצויין וממש לא זוחל. לא מתקרב אפילו לזחילה, על אף אחד מהמחשבים!!

בן דוד שלי עובד עם XP על פנטיום 350 ו-256 SDRAM, וגם אצלו זה עובד חלק, ובכלל לא זוחל!

תסתכל על הת'רד הזה.

שוב: אין לי מושג איך זה שזה זוחל אצלך... :-\

פורסם

הגזמתי כנראה.. :bash:

הוא לא זוחל פשוט .. לדוגמא: כאשר יש תיקיה מלאה בעוד תקיות ;D ואני עם הגלגלת יורד למטה, זה לא יורד חלק כמו בWIN98

יאיר :hi:

פורסם

הבנתי אותך.

זה כבר נשמע יותר הגיוני. :)

בכל מקרה, נסה להסתדר עם התצוגה איכשהו. להראות פחות פרטים בבת אחת, או משהו כזה. אני אישית בכל אופן לא הייתי חוזר ל-2000 בשביל דבר כזה. כשיש גרסה חדשה של ווינדוס, יש פשוט מלא דברים קטנים, נוחויות כאלה שכבר התרגלתי אליהן, שאם אני אעבור ל-2000 אני כבר לא אוכל בלעדיהן. זאת דעתי האישית. :hi:

פורסם

אני יעבור ל2000 , אם זה יהיה טוב נשאר עם 2000, אם לא נחזור לXP :D

יאיר

פורסם

XP היא המערכת הכי טובה לפחות בעיני

היא עובדת נהדר אצלי על שני מחשבים והמון ציודים

פנטיום 3 733 וסלרון 333 ברשת עם ADSL

מעולם לא היו לי שום בעיות איתה

מערכות הפעלה צריך לתחזק באופן שוטף על ידי הרבה תוכנות עזר כמו Ad-aware 6.0 - Spybot - Search & Destroy , נורטון וכלים נוספים של מייקרוסופט.

מי שלא מתחזק באופן קבוע יפגע בכל מערכת הפעלה.

נכון ש- XP זוללת זיכרון ועם פחות מ- 512 אין על מה לדבר אבל במחירים של היום זה בדיחה.

פורסם

...

נכון ש- XP זוללת זיכרון ועם פחות מ- 512 אין על מה לדבר

...

אז שוב אני אגיד את זה: אני עובד עם XP ועם 256SDRAM והוא עובד חלק!

בן דוד שלי עובד עם 256SDRAM (על פנטיום 350) וזה עובד חלק!

אז תפסיקו כבר להגיד שחובה 512 זיכרון פנימי בשביל XP, כי זה לא!! אפשר לעבוד מצויין גם עם 256!!!

נכון ש-512 יכול רק לעזור, אבל זה לא חובה!!

הכל תלוי באיך מתחזקים את המחשב.

מעניין עוד כמה פעמים אנשים יזרקו את המשפט הזה ואני אצטרך להגיב את אותה תשובה שוב........................

פורסם

ThePorscher, למה בעצבים ? :bash:

אתה צודק XP יכול לעבוד חלק גם עם מערכות עם 128 זיכרון.

אם תבטל את כל השטויות שהוא מעלה לזיכרון תשאר עם מערכת קלה ולא כבדה במיוחד, אבל אז בעצם אתה מפסיד את כל היתרונות של XP.

לחלופין אתה יכול לעבוד עם 256 מגה זיכרון ולתת למערכת לזלול כ100M זיכרון, ואז כל מה שישאר לך יהיה חופשי לכל הישומים שתרצה להפעיל.

החוכמה הגדולה לדעתי היא לא להריץ את המערכת עצמה בצורה חלקה, שכן כל עוד אתה מריץ את המערכת בלי שום ישום שעובד ברקע אין שום בעיה, אבל ברגע שאתה מתחיל לעבוד במערכת ולהריץ ישומים ברקע (שלא לדבר על ישומים כבדים כמו משחקים) הזיכרון שלך שכבר היה בחציו גמור יחוסל מהר ואז אפילו במחשב הכי מהיר תתחיל להרגיש באיזה איטיות המערכת עובדת.

בקיצור מה שאני אומר זה שלעבוד עם הרבה זיכרון נותן יתרום עצום, ולא צריך להתעצבן על מי שאומר שXP זוללת זיכרון זה נכון במידה מסויימת, אבל זה לא הדבר היחיד שזולל זיכרון. וכמו שאמרת זה לא חובה אבל זה יתרון.

פורסם

לא התעצבנתי על זה שאמרו ש-XP זוללת זיכרון, כי זה נכון. התעצבנתי שאמרו שעם פחות מ-512 אין מה לדבר, וזה לא נכון! כי יש מה לדבר ועוד איך.

והסיבה שזה כבר מעצבן אותי היא בגלל שרק בת'רד הזה אמרתי את כל זה כבר, שלא לדבר על כל הפעמים שאמרתי את זה בדיונים קודמים (ואם אתם רוצים, תעשו חיפוש על שמי "256" או משהו כזה בפורום ווינדוס, ותראו כמה פעמים כבר אמרתי את זה, וגם הפניתי לת'רד שבו אמרתי את זה בפעם הראשונה ובו דיברו על זה רבות.)

לכן זה כבר מעצבן לראות שכל פעם מישהו בא וזורק באוויר שחובה 512 בשביל XP, כי זה לא נכון! ברור שרצוי וזה יתרון עצום, אבל זה ממש לא חובה. אפשר להסתדר יפה מאוד גם עם 256. אני כבר המון זמן עובד ככה עם XP ו-256 ומעולם לא הרגשתי שזה מפריע. כמובן שאני לא אפתח את כל התוכנות שיש לי על המחשב בבת אחת, ואני לא אריץ את המשחקים הכי כבדים על המחשב הזה (בשביל זה יש את המחשב השני). אבל אני יכול להסתדר בלי בעייה עם כמה חלונות אקספלורר פתוחים, אייסיקיו, מסנג'ר, קאזאא, ווינאמפ, ונורטון אנטיוירוס. הכל בבת אחת, ועדיין אני לא מרגיש האטה.

האמת שאת ג'נרלס הצלחתי להפעיל על המחשב הזה עם אייסיקיו, מסנג'ר ונורטון פתוחים ורק אז הרגשתי האטה קטנה, אבל לא הפריע למשחק לעבוד חלק.

אולי פעם אחת אומרים את זה בעצבים שכולם ישמעו, וככה אנשים יבינו סוף סוף.

פורסם
  • מחבר

אולי זה תלוי איך אתה מגדיר לעצמך "חלק".....

בכל אופן התקנתי 2000 8)

פורסם

נו באמת... כמה הגדרות כבר יש למילה "חלק"? אני מכיר רק אחת. חלק נשאר חלק (זוכרים את בלי סודות??).

ואני אומר לך שזה עובד חלק. אז זה עובד חלק.

ו... As you wish... בחירה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים