עבור לתוכן

מבקש המלצה לאל-פסק (תקציב לא מוגדר)

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני צריך להתאים אל-פסק למערכת החדשה שלי. למערכת הישנה שלי היה אל-פסק של 600VA והוא החזיק אותה בסדר גמור. במערכת החדשה שלי לדעתי זה יהיה קצת מידי, לכן אני מחפש משהו חדש, שיכבה את המחשב אוטומטית בזמן הפסקת חשמל.

המפרט הוא כזה:

E6750

DQ6

GSKILL 2GB

8800GTS 640MB

4*HDD

2*DVDRW

CORSAIR 520W

TT EUREKA

Benq 17" LCD (בעתיד סמסונג 22"/דל 20")

איזה הספק של האל-פסק אני צריך? האם 750-800VA אמורים להספיק למערכת הזאת?

תודה מראש.

פורסם

800VA יספיקו בהחלט.

פורסם
  • מחבר

בדיוק חזרתי מהחנות, רציתי לקנות ADVICE PRPC750.

אמרו לי שאם יש לי ספק עם PFC (הקורסאייר 520W הוא עם APFC) אז האל-פסק של ADVICE וגם של GAMATRONIC לא עובדים איתם טוב וגורמים להפרעות אחד אצל השני. האם באמת כך הדבר?

החנות היא KSP דר"א...

פורסם

שטויות.

יש לי ADVICE 800VA ולליברטי גם יש PFC אקטיבי, ואין לי שום בעיות איתם..

פורסם

אמרו לי שאם יש לי ספק עם PFC (הקורסאייר 520W הוא עם APFC) אז האל-פסק של ADVICE וגם של GAMATRONIC לא עובדים איתם טוב וגורמים להפרעות אחד אצל השני. האם באמת כך הדבר?

החנות היא KSP דר"א...

אז אמרו

יש 2 אפשרויות למה אמרו לך את זה:

1. רוצים להרוויח יותר (טוענים שספק עם PFC מחייב UPS שמוציא גל סינוס אמיתי ולא מרובע, מן הסתם UPS יקר יותר)

2. לא יודעים על מה הם מדברים (זיהוי קל ופשוט, כל שאלה למה זה ככה תניב תשובות מתוסבכות וסותרות את עצמן)

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור, זה כנראה באמת מה שקרה.

עכשיו יש לי שאלה אחרונה, אם אני מחבר את הספק (קורסאייר 520W) לאל-פסק של 600VA האם בעבודה רגילה יש לזה השפעה? או ההשפעה רק כאשר יש הפסקת חשמל?

פורסם

רק כאשר יש הפסקת חשמל

כי UPS שהוא Line Interactive עובד בצורה שהוא נותן לחשמל לעבור דרכו, אבל מנטר אותו

ברגע שאין מתח כניסה (מהרשת חשמל) הוא מפעיל את המתח יציאה (למחשב) מהמצבר שלו

פורסם

מנצל את המקום לברר משהו קטן

UPS גם מיישר את המתח אם יש בעיות או רק מאפשר לסיים עבודה במקרה של הפסקת חשמל?

כי לי יש בעיה עם מקור מתח לא יציב (גנרטור), ולכן דרוש לי משהו שגם יאפשר סיום עבודה (UPS) אבל גם בשגרה יישר את המתח והזר וימנע נחשולים ובעיות של מתח וזרם

פורסם

כל UPS נורמלי מכיל רכיב AVR (ייצוב מתח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים