פורסם 2003 במרץ 122 שנים התקנתי 98, על פרטישן נפרד (הפרטישן הוא על אותו ההרדיסק של כונן C), ואז התקנתי על C את ה WINXPעכשיו האקספי עולה ישר, ואין לי בחירה של 98 או אקספי... , האקספי על Cה98 על Eאיך לסדר את העניין הזה?
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מחבר [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
פורסם 2003 במרץ 222 שנים ראה לינק הבא לעניין התקנת WIN98 ו- XP יחד:http://www.petri.co.il/install_win98_after_xp.htm
פורסם 2003 במרץ 222 שנים [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectתנסה לשנות אותו לככה - ואז להריץ את ה-98 אם לא יעבוד אז בכל מקרה אתה תוכל להעלות את האקס פי[boot loader]timeout=15default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectC:\="Microsoft Windows 98"זהו , תנסה לשנות הקובץ בוט שלך לזה.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר עדכון *************הוספתי E:\Win98="WIn98"לבוט, עכשיו, כשאני מעלה 98, זה טוען כי הקובץ <Windows Root>\System32\hal.dllחסר, עכשיו לא עשיתי שום שינויים במע' הפעלה, יתכן כי ההתקנה של האקספי מחקה לי ? (כשהתקנתי את ה XP)מישהו יכול לספק לי את הדיאלאל הנ"ל?תודה רבה
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אני כבר לא בטוח מה הולך אצלך במחשב....אבל זה קובץ שאי אפשר לשלוח לך ובדרך כלל דורש פירמוט , אלא אם כן אתה רוצה להסתבך..
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר ???כולה התקנתי 98, ואז XPמה העניין ? מה כבר יכל להסתבך ? :-\ואם אי-אפשר לשלוח, אם אני אתקין את ה98 מחדש (פשוט RE INSTALL) לא יהיו לי בעיות יותר?בין הבוט ובין כל השאר, הכל יסתדר כבר?!
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אל תתעסק עם ACTIVE PARTITION זאת הייתה הטעות הראשונה שלי....בקיצור תקבע לך ACTIVE את כונן C.תתקין עליו 98.ואז תלך לדוס ותתחיל התקנה של XP ותבחר להתקין על כונן D.כמובן שצריכות להיות לך 2 מחיצות מוכנות.זהו , הקובץ BOOT אמור להיווצר בעצמו!
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר טוב אז ככה.. בסוף החלטתי לעשות RE INSTALL ל 98 (לקח כדקה וחצי על הסטופר), והדרייברים וכל התוכנות נשארו כמו קודם, רק שזה השלים את כל מה שהיה חסר ב SYSTEM32, שכנראה היה הרבה מאוד... בקיצור הכל מסודר כרגע, תודה רבה על כל העזרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.