עבור לתוכן

חשד: מתקן לשריפת גופות הוצת בזדון

Featured Replies

• תגובות 84
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הם שולטים ב-ה-כ-ל במדינה הזאת (החרדים). אפילו למות בשקט כבר לא נותנים. מחליטים בשבילינו החלטות ואנחנו מממנים אותם. נשבר לי מהשד החרדי! :pissed:

פורסם

יותר מההצתה אותי מטרידה דווקא התגובה של זק"א.

אני אומר שהמשטרה ומד"א צריכים לדחות קבלת כל עזרה מהם עד שהם יפרסמו התנצלות פומבית.

פורסם

הם כל כך אובססיביים שזה מדהים.

פורסם

זה פשוט "או שאתה עושה את זה כמו שאני אומר- או שאתה לא עושה את זה בכלל!"

פורסם

פשוט חולי נפש, אין לי הגדרה אחרת לאנשים האלה :s07: :s07: :s07:

פורסם

לי יש. "פראזיטים".

פורסם

מילים הן התחום שלי, ו"פראזיטים" לא יתאים לתאר אנשים כאלה. יותר "פראזיטים + שתלטנים".

פורסם

ועכשיו השר כהן הכניס גם את הנאצים לויכוח.

הוא אומר שהנאצים שרפו גופות יהודים ולכן צריך לאסור שריפת גופות יהודים בישראל.

הוא כמובן שכח להזכיר שהנאצים גם קברו יהודים בקברי אחים. אז אולי גם אסור לקבור יהודים בארץ?

חוץ מזה, איך קראו לכלל שאומר שמי שמכניס את הנאצים לויכוח מפסיד את הויכוח באופן אוטומטי?

פורסם
  • מחבר

היה היום ראיון אם גבי גזית בעניין ויצא לי לישמוע חלקית

והשריפת גופות האלה זה תהליך הרבה יותר זול מקבירה בקדישה

וכמובן לא תופס אדמות יקרות שבתי הקברות תופסים

לדעתי זה פתרון מצוין ללא מאמינים להעלם מהעולם שהזמן יגיע בלי לרוקן תכיס לקרובי משפחה

גם כל עניין המצוות ניראה לי פרימיטיבי

זכרון נישאר בלב לא בלוחות אבן\שיש וכו

פורסם

חחח קצת אירוני לא?

מי אמר שזאת הצתה? ואולי זה נשרף לבד?

חחח זה כמו שיטביעו בריכת דגים

פורסם

קרא את הכתבה.

אלון נתיב, מנהל ושותף בחברה, אמר בשיחה עם וואלה! חדשות כי במקום נמצאו סימני פריצה, וכי כבר לפני שלושה ימים התריעה החברה בפני המשטרה כי לפי מידע שקיבלה, גורמים חרדים מתכוונים לפרוץ למקום.

פורסם

ואני הזדעזעתי וחורה לי שפה במדינת ישראל לשמוע שיש מיתקנים לשריפת גופות?, זה מזכיר את המשרפות של הגרמנים ימח שמם.

ועוד שמאשימים פה! פה! פה! במדינה שלנו שיהודים חרדים שרפו. האנטישמיות לא רק אצל הגויים יש, פשוט כל אדם לא מוסרי ללא תודעה יהדות

יש לו נגיעה באנטישמיות, וזה הוכח.

פורסם

יחי ההבדל הקטן בין שריפת גופות, על מנת להימנע מחלוקת כבוד למת לאחר השמדה המונית לבין שריפת גופה בבקשת משפחתו בגלל מספר גורמים שנתונים להחלטת המשפחה ולא מונעים שום כבוד מן המת, שייתכן ששריפת גופתו הינה בקשתו שלו - בקשה שחייבים לכבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים