פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים http://news.walla.co.il/?w=//1158121מה מציק להם ?שיתנו לאנשים שרוצים קבורה אחרת לעשות כירצונם
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים הם שולטים ב-ה-כ-ל במדינה הזאת (החרדים). אפילו למות בשקט כבר לא נותנים. מחליטים בשבילינו החלטות ואנחנו מממנים אותם. נשבר לי מהשד החרדי!
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים יותר מההצתה אותי מטרידה דווקא התגובה של זק"א.אני אומר שהמשטרה ומד"א צריכים לדחות קבלת כל עזרה מהם עד שהם יפרסמו התנצלות פומבית.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מילים הן התחום שלי, ו"פראזיטים" לא יתאים לתאר אנשים כאלה. יותר "פראזיטים + שתלטנים".
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים ועכשיו השר כהן הכניס גם את הנאצים לויכוח.הוא אומר שהנאצים שרפו גופות יהודים ולכן צריך לאסור שריפת גופות יהודים בישראל.הוא כמובן שכח להזכיר שהנאצים גם קברו יהודים בקברי אחים. אז אולי גם אסור לקבור יהודים בארץ?חוץ מזה, איך קראו לכלל שאומר שמי שמכניס את הנאצים לויכוח מפסיד את הויכוח באופן אוטומטי?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר היה היום ראיון אם גבי גזית בעניין ויצא לי לישמוע חלקית והשריפת גופות האלה זה תהליך הרבה יותר זול מקבירה בקדישה וכמובן לא תופס אדמות יקרות שבתי הקברות תופסים לדעתי זה פתרון מצוין ללא מאמינים להעלם מהעולם שהזמן יגיע בלי לרוקן תכיס לקרובי משפחה גם כל עניין המצוות ניראה לי פרימיטיבי זכרון נישאר בלב לא בלוחות אבן\שיש וכו
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים חחח קצת אירוני לא?מי אמר שזאת הצתה? ואולי זה נשרף לבד?חחח זה כמו שיטביעו בריכת דגים
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים קרא את הכתבה.אלון נתיב, מנהל ושותף בחברה, אמר בשיחה עם וואלה! חדשות כי במקום נמצאו סימני פריצה, וכי כבר לפני שלושה ימים התריעה החברה בפני המשטרה כי לפי מידע שקיבלה, גורמים חרדים מתכוונים לפרוץ למקום.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים ואני הזדעזעתי וחורה לי שפה במדינת ישראל לשמוע שיש מיתקנים לשריפת גופות?, זה מזכיר את המשרפות של הגרמנים ימח שמם.ועוד שמאשימים פה! פה! פה! במדינה שלנו שיהודים חרדים שרפו. האנטישמיות לא רק אצל הגויים יש, פשוט כל אדם לא מוסרי ללא תודעה יהדות יש לו נגיעה באנטישמיות, וזה הוכח.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים יחי ההבדל הקטן בין שריפת גופות, על מנת להימנע מחלוקת כבוד למת לאחר השמדה המונית לבין שריפת גופה בבקשת משפחתו בגלל מספר גורמים שנתונים להחלטת המשפחה ולא מונעים שום כבוד מן המת, שייתכן ששריפת גופתו הינה בקשתו שלו - בקשה שחייבים לכבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.