פורסם 2003 במרץ 122 שנים כי ראיתי ש SAMSUNG 512 MEG PC2700 עולה רק 450 שקל לעומת שאר החנויות שאותו זכרון עולה כמעט כפולרציתי לדעת אם אלו זכרונות מקוריים של סמסונג?ולשמוע חוות דעת ממי שכבר קנה אותםעוד שאלה יש לי כבר 256 זכרון השאלה היא האם כדי לקנות עוד 512 מגה או להסתפק בהופסה של עוד 256 מגה?המחשב מיוחד למשחקים תוכנות אינטרנט ולפעמים לקידוד סרטיםהאם יהייה הבדל משמעותי?כי זה כמעט כפול בכסף
פורסם 2003 במרץ 122 שנים סביר להניח שהם לא מקוריים של סמסונג אלה זיכרונות של איזה חברה עם ציפים של סמסונג אבל לא בטוחדרך אגב זה לא מחיר ממש זולבכל החנויות שהורידו את מחירי הזיכרונות כבר זיכרון 2700 של סמסונג עולה ככה פחות או יותרמחירי הזיכרונות ירדו חזק בחול ומתחילים להרגיש את זה גם בארץ
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מחבר אני עוד לא נתקלתי באף חנות שמוכרת 512 מגה של זכרון PC2700 ב450 שקלואני חוזר שוב על השאלה האם אני ארגיש שינוי בין 512 ל768 זכרון פנימי?והאם מחירי הזכרונות ירדו בצורה משמעותית החודש?
פורסם 2003 במרץ 122 שנים זכרונות של Geil מצאתי ב-514 שקלהמחירים כנראה צפויים לרדת (ואפילו התחילו לרדת כבר)
פורסם 2003 במרץ 122 שנים בקשר ל KSP מבלי לפגוע באף אחד מעולם לא הייתי מרוצה מרכיבים שרכשתי אצלם ולכן הפסקתי זאת...אני מעדיף לשלם קצת יותר ולעבוד עם רכיבים אמינים יותר... 8)
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מחבר אני החלטתי אני לוקח סטיק של GEIL 256 MEG PC2700ובהמשך אם אני אצטרך אני אקנה עוד אחד שהמחירים ירדו עוד.למרות שאני חושב ש512 מגה של זכרון זה די והותר כרגע.מה גם שאני חושב שמשK.S.P מוכרים זה לא סמסונג מקוריועדיף כבר GEIL
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אני החלטתי אני לוקח סטיק של GEIL 256 MEG PC2700ובהמשך אם אני אצטרך אני אקנה עוד אחד שהמחירים ירדו עוד.למרות שאני חושב ש512 מגה של זכרון זה די והותר כרגע.מה גם שאני חושב שמשK.S.P מוכרים זה לא סמסונג מקוריועדיף כבר GEILזה שטויות הזיכרון מקורי של סמסונג יש לחבר שלי סטיק שקנוי משם עובד מצויין.לגבי הרכיבים הם לא REPUBLISHED בכלל, המכירים שם טובים רק מה לא מומלץ לקנות שם אם אין לך ידע במחשבים כי לפתור לךף את הבעיה הם לא יפתרו.ולא מומלץ לקנות שם מעבדים כי הם נותנים אחריות של שנה אם ההרכבה לא בוצעה ע"י, לגבי שאר החלקים הם בסדר גמור קניתי המון דברים משם ולא היו לי בעיות רק מה הם מאוד נוקשים לגבי אחריות אם עושים OC.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים על מה אתם מסתמכים שהרכיבים בKSP אינם אמיניםהאם אלו הם חלקים ,REFUBRISHED ?בדיוק המילה .. refurbished , מוצגים כמוצרים חדשים ..הדברים האלו בכלל מותרים בחוק? אני בספק
פורסם 2003 במרץ 422 שנים כן זה מותר בחוק כל עוד אתה מציין שהמוצר הוא REPUBLISHED כמו למשל הכוננים הקשיחים אם אתה קניתה כונן לפני שנה והיה לו 3 שנים אחריות ועכשיו שלכתה אותו להחלפה אתה מקבל אחד בחזרה עם שנתיים אחריות אבל כתוב אליו בגדול ובאדום REBULISHED .ואם החנות/יבואן אומר שזה REPUBLISHED אז הכל טוב.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים איפה מוצאים זכרונות geil 512 ב500 שח ? אם למישהו יש שם של חנות אז שיישלח אליי לפרטי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.