עבור לתוכן

איזה גוף קירור תמליצו לי ל-Core2 Quad?

Featured Replies

פורסם

אני צריך להחליט איזה גוף קירור אני מזמין. השיקולים שלי הם:

צריך יכולת קירור טובה כמה שיותר(הולך לשמש ל-Core2 Quad)

צריך להיות שקט. יש לי מחשב עם Zalman 7700AlCu עם קצב סיבוב מירבי. הייתי רוצה מאוור עם רמת רעש דומה.

צריך לבוא ביחד עם מאוורר(לא כל מני הרכבות של חלקים שקונים בנפרד)

קירור אוויר(לא רוצה צרות עם מים בתוך המחשב)

אני לא יודע לאיזה גדלים ומשקלים הדברים האלה מגיעים, אבל זה צריך להיות משהו שלא ישבור את לוח האם אם מובילים את המחשב מורכב(גם לא בסיכוי קטן)

מחיר הוא לא פרמטר משמעותי(אין לי בעיה לשלם אפילו עוד כמה מאות שקלים בשביל מוצר טוב, אבל רק אם הוא באמת טוב)

בחירה טריוויאלית היא Zalman 7700Cu, כי אותו אני מכיר. השאלה היא האם אתם יכולים להמליץ על משהו בעל יכולת קירור טובה יותר, שיעמוד גם בשאר הדרישות?

תודה מראש

פורסם

מתוכנן OC?

פורסם
  • מחבר

מתוכנן OC?

מבחינתי העדיפות הראשונה היא שהמחשב יהיה יציב ב-100% גם אם אני אריץ אותו בעומס מלא על כל 4 הליבות יום ולילה במשך שנתיים.

אם תחת האילוץ הזה אני עדיין אוכל לעשות overclocking, אז בשמחה. אם לא, אני אוותר.

יש לי פשוט ניסיון עם מחשב שעשיתי לו overclocking רציני והוא היה יציב לגמרי כמה חודשים, אבל אז התחילו בעיות. הורדתי לו את התדר. הוא חזר להיות יציב ואז שוב התחילו בעיות. אז הורדתי את התדר משמעותית ועכשיו הוא בסדר. אז כנראה שמשהו משתבש עם הזמן.

[br]פורסם בתאריך: 22.08.2007 בשעה 21:33:24

מישהו?
פורסם

tuniq יהיה אחלה , כמובן אם יש לך סטפינג B3 אז לא מומלץ להשתולל עם OC במיוחד בימים כאלה (אפילו עם מזגן) וחשוב שתהיה סירקולציה נכונה במארז

ד"א , איזה מארז יש לך?

פורסם
  • מחבר

המחשב עדיין לא קיים ואני מכין את המפרט שלו.(למעשה מדובר על מספר מחשבים בעלי מפרט זהה שאנחנו קונים בעבודה)

אני אוכל להזמין איזה מארז שאני רוצה.

אני אבל מקבל את המחשבים מורכבים ומובלים עד אלי למשרד(את זה אי אפשר לשנות)

מה שחשוב מבחינתי זה בראש ובראשונה שלא יהיו עם המחשבים צרות.

קראתי קצת ביקורות והבנתי ש-Tuniq Tower הוא בעל ביצועים מצויינים. הבנתי אבל שהוא גדול וכבד. השאלה היא האם משהו יכול להשבר בהובלה של המחשבים המורכבים? מספיק שלמחשב אחד יקרה משהו, והבחירה של גוף קירור כבד תהיה מפוקפקת וגם יבואו אלי בטענות(ובצדק).

יש לכם ניסיון עם Tuniq Tower?

פורסם

המחשב עדיין לא קיים ואני מכין את המפרט שלו.(למעשה מדובר על מספר מחשבים בעלי מפרט זהה שאנחנו קונים בעבודה)

אני אוכל להזמין איזה מארז שאני רוצה.

אני אבל מקבל את המחשבים מורכבים ומובלים עד אלי למשרד(את זה אי אפשר לשנות)

מה שחשוב מבחינתי זה בראש ובראשונה שלא יהיו עם המחשבים צרות.

קראתי קצת ביקורות והבנתי ש-Tuniq Tower הוא בעל ביצועים מצויינים. הבנתי אבל שהוא גדול וכבד. השאלה היא האם משהו יכול להשבר בהובלה של המחשבים המורכבים? מספיק שלמחשב אחד יקרה משהו, והבחירה של גוף קירור כבד תהיה מפוקפקת וגם יבואו אלי בטענות(ובצדק).

יש לכם ניסיון עם Tuniq Tower?

אם הטוניק לא מחובר היטב , אז תבוא אתה בטענות למי שמרכיב לך אותם אבל בכללי אם מחזקים אותו היטב הוא אחלה ולא ישבור שום דבר במארז וגם זול יחסית ונותן ביצועים מצויינים.

פורסם

ביג טייפון מסידרה VX החדשה - יש לי מעבד כזה עובד על 36 מעלות אם הקרור הזה לאחר שהיה עליו זלמן פטאלטי ועבד עליו אם 47 מעלות (משחר מסוג ארטיק סילבר 5 ),תמורה מעולה למחיר וגם מבחינת ההחזקה - ניקוי והחלפת מאוררים פשוט מאוד ,עובד על 1300 סלד ויש מד מהירות לשליטה

תאמר נא לי אישי הטוב, באיזה מעבד אתה משתמש?

פורסם

השילוב של גוף קירור פסיבי עם לוחות קירור ניצבים ללוח האם ומאוורר צד גדול במארז יכול מאוד להתאים. בעלי מארז כמו הצ'קרה יכולים בטח להוסיף פרטים.

פורסם
  • מחבר

אם הטוניק לא מחובר היטב , אז תבוא אתה בטענות למי שמרכיב לך אותם אבל בכללי אם מחזקים אותו היטב הוא אחלה ולא ישבור שום דבר במארז וגם זול יחסית ונותן ביצועים מצויינים.

הכוונה להרכבה סטנדרטית בחנות והובלה רגילה. האם זה נחשב למחזקים היטב? ראיתי פשוט באינטרנט תמונות של כל מני חיבורים מאולתרים. כזה דבר הם לא הולכים לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים