עבור לתוכן

מחשב לא מזהה את Razr V3c - עזרה!

Featured Replies

פורסם

מצאתי דרייברים והם לא ממש עזרו לי, התקנתי את התכנה PST והיא גם לא ממש עזרה, הצלחתי לקבוע שהפלאפון יהיה כמודם אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לפלאופ וההיפך ואני לא יודע איך.

אבא שלי קיבל את הפלאפון הזה מהעבודה בלי כבל USB ובלי דיסק, כבלים יש לי כמה מנגני MP3 ומעוד מכשירים.

מישהו יכול לעזור לי? שום דבר לא עובד!

תודה רבה.

פורסם

הוא מזוהה לך ב- PST?

אתה בטוח שהתקנת את הדרייברים כמו שצריך? בדרך כלל זו הבעיה העיקרית.

פורסם
  • מחבר

התקנתי מלא דברים מלא פעמים וזה לא מזוהה, אני רק מצליח להתקין דרייברים (בלי שום תוכנה) שהפלאפון ישמש בתור מודם USB, אני רק צריך מישהו שיש לו את הפלאפון הזה (V3C) שיכניס שניה את הדיסק שהוא קיבל עם הפלאפון וישים את כל תכולתו בקובץ RAR ויעלה את זה לרשת וזה יכול לעזור, אם לא, אני כבר אלך לקנות מתאם BT וככה אני אקשר את הפלאפון למחשב.

פורסם

זה הדרייבר הנכון, זה שהופך אותו למודם כביכול. אין לי את הדיסק ולכן אני לא יכול לעזור לך, אבל אני חושב שאם התקנת את הדרייבר הזה, הבעיה היא בטלפון (חפש משהו בהגדרות) או בתפעול התוכנות.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה תוכנות אחרות כמו P2K Commander ואני לוחץ על load file ואז אני בוחר קובץ ואז save to phone ואז התוכנה נתקעת כל הזמן אותו דבר.

הצלחתי להתקין דרייברים שזה יהיה מודם אבל אני רוצה להעביר קבצים, אני לא צריך את זה בתור מודם.

פורסם

אני אומר שוב- זה הדרייבר היחיד שקיים, וזה הדרייבר שאתה צריך.

האם ה- P2K Commander מזהה לך את המכשיר (אם אני לא טועה, בצד שמאל למטה יש "נורה" אדומה שהופכת לירוקה)?

פורסם

זה מכשיר CDAM הוא לא פועל טוב עם P2K

בדרך כלל תצטרך להפעיל את PST, ואז לא לסגור אותה וללהפעיל P2K

אפשרויות אחרות..

תוריד מאימיול mobile phone tools או תוריד תוכנה שנקראת bitpim...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר MPT וגם BitPim ועוד כמה תוכנות ושום דבר לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים