פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים שלום לכולם,רציתי לדעת אם החנות SKYPC נותנים הנחות בדילים...או שהם הולכים רק לפי האתר שלהם והמחיר שמופיע זה המחיר או שהם מורידים מחירים??
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר אז ז"א שהם לא עושים הנחות לדילים או משהו כזה?כי זה מה שבד"כ עושים...
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים למה כל שבוע מגיע מישהו ושואל על החנות הספציפית הזאת :s05:מתחיל להראות כמו מסע פרסום מסויים.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אני משער שאם תלך לחנות/תתקשר, ותתמקח קצת יכול להיות שתוכל להוזיל קצת את המפרט שלך.מה המפרט ד"א?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים הכי טוב זה לברר הרי אפשר להתמקח על המחיר בכל דבר...ל Ayrton Senna שמתי לב שאתה כל הזמן מציין שהמחיר למזומן אני לא מבין את הבעיה שלך ?@?@אני אישית תמיד מעוניין לקנות במזומן כי ככה יש הנחה בכל מוצר לא רק במחשבים.מה אתה עובד שם??
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אתה מעדיף לשלם תמיד במזומן.ואנשים אחרים, שאין להם את כל הכסף בבת אחת כשהם הולכים לקנות מחשב חדש?כל אחד וההעדפות שלו.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים לפני כמה שבועות רכשתי בSKYPC מחשב חדש ושאלתי אותם בקשר להנחה , נאמר לי במפורש בחנות שהם לא עושים הנחות..(שילמתי במזומן).
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים יש כזה דבר שנקרא ח-י-פ-ו-ש ואם תחפש תראה שיש לפחות 5-6 דיונים השנה שהם אותו דבר כמו שלך בבקשה לך חפש.חנות טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.