עבור לתוכן

Ura, Dada Tolia Ucilitel Cobral :) או בעיברית - mini^3 מגבר אוזניות נייד

Featured Replies

פורסם

תוצאה יפה מאוד :xyxthumbs:

רק נראה לי שאפשר היה לעשות עבודה טובה יותר על הגימור מבחוץ, מבחינה אסטטית כמובן.

אולי תשייף את החורים כדי שיהיו אחידים וחלקים?

ואפשר להוסיף גומיות על החורים כדי להשיג "BETTER FIT"... רק רעיון ;)

פורסם
  • מחבר

לא צריך שום דבר. בתמונות עם התקריב והתאורה בדיוק על החורים זה בולט. למעשה זה לא משהו שרואים כל כך. במיוחד לא באחד הזה שהוא כסוף אז אין הבדלי גוונים.

Anatoli.

פורסם

והמחיר שאתה מוכר אותם הוא ?!

פורסם
  • מחבר

את הפניות האלה עדיף לעשות בפרטי.

Anatoli.

פורסם

שקסי בטירוף אנטולי...

כל הכבוד... אהבתי מאוד, יצא לך הלחמות נקיות..!

Aviko

פורסם

mini3 sounds great..

anyway, you'll never get 15 hours with the 'high performance' op amps. the quiescent current draw is around 25ma, thats 10 hours on an ideal 250mah batter which translates to about 7 hours max?

the 'enhanced runtime' version is closer to 10ma so you could expect closer to 20hrs from that..

I'd actually like to compare the 2 versions, sound quality wise.

I'm guessing a decent built price is around 120$ (considering shipping costs in israel, and a mans time/skill/knowledge is worth 10~15$ an hour, and its a 2~3 hour build, but I'd never sell a first build unless its flawless.. .

פורסם

בעיקרון ההבדל בין שתי הגרסאות הוא העוצמה?

כלומר לשימוש עם רוב אוזניות הIEM (במקרה הספציפי הזה E530) אין סיבה אמיתית להעדיף את הhigh performance?

פורסם
  • מחבר

רז, אני לא לגמרי מסכים איתך. לפחות 10 שעות אתה תרוץ על סוללה נורמאלית. כל עוד אתה לא משתגע עם העוצמה גם יותר מזה. ההספקים שהוא לוקח במקסימום הם גבוהים משמעותית ממה שיש צורך מעשי להשתמש בו.

ד"א, לצורך הדוגמא, יש לי פה סוללה של 170mAH של שי שהיא כבר לא חדשה בכלל אז מן הסתם היכולת שלה ירדה כבר. עברתי איתה כבר כ-5 שעות של האזנה מאז הטעינה האחרונה והיא עוד רצה יפה מאוד. וזה עם אוזניות של 32אוהם שלוקחות יותר זרם מאוזניות של לדוגמא 300אוהם (למרות שיש חשיבות כמובן גם לעניין הנצילות).

Anatoli.

פורסם

good batteries, maybe.. maha, for instance, look decent

http://www.mahaenergy.com/store/dischargefaq.asp

allot of other batteries will probably drop to below usable voltages by the time you've used 80~90% of its capacity.

also.. 9.6v or 8.4v will behave differently.. and since I actually only have a crap 170mAh 8.4v that lasts about 5hrs

my comments are only to be taken with a grain of salt. my mileage is limited :)

פורסם

יש דרך להתשמש בספק כח או שהמגבר מוגבל לבטריה?

פורסם

it has a built in regulator, so any ~15V AC/DC supply will work fine.

פורסם
  • מחבר

למעשה הגרולטור שלו מסוגל לעמוד גם במתחים של 24וולט גג. אז כל שנאי של 15-24 וולט יפעיל אותו. למרות זאת, Ti אמר לי שגם אם עובדים אם שנאי עדיף שתהייה סוללה בפנים. ד"א, צריך שהנשאי יידע לספק כ-300ma כדי שלא יהיה חסר לו כח בשביל לטעון את הסוללה ולהפעיל אוזניות קשות ביחד.

בנוגע לסוללה עצמה, גם אצלי יש 8.4וולט של 170mAH, וכפי שאמרתי היא כבר לא חדשה ונגמרת דיי מהר, והיא עם כ-5 שעות עליה ועוד רצה יפה. זה קשור מאוד גם לאוזניות שמחוברות.

ד"א, סוללה של 8.4וולט עדיפה במקרה הזה. הייתרון היחיד של 9.6 הוא חצי דציבל יותר של headroom. אבל 8.4וולט היא קטנה יותר ונכנסת בקלות במארז, היא זולה יותר, ובדר"כ יש לה קיבולת גדולה יותר. החצי דציבל הזה זה לא משהו שצריך אותו, אני לא חושב שמישהו באמת מגיע לגבול וחצי דציבל יעזור לו :)

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים