עבור לתוכן

פתיחת מכפלה=פתיחת fsb?

Featured Replies

פורסם

יש שאלה שדי מטרידה אותי לפני שאני הולך לפתוח את המכפלה של המעבד...בביוס אצלי נעולה גם האופציה להמהרת מהירות הfsb (תקועה על 133 מג"הצ לפי ג'אמפר בכרטיס אם), האם אחרי שאני יפתח את המכפלה תיפתח גם האופציה להעלות מהירות באס? או רק מהירות מעבד (שעכשיו נמצאת אצלי על 12.5 )

תודה

פורסם

רק המכפלה. איזה לוח (כרטיס) אם יש לך?

פורסם

לא, אין קשר בין השניים (בהקשר הזה) אם אין לך אפשרות להעלות FSB תאלץ להסתפק במכפלה

פורסם
  • מחבר

יש לי gigabyte 7vtxe+

וכשאני חושב על זה...אין לי אפילו אפשרות להעלאת מהירות המעבד בביוס :'(

פורסם

אתה לא חייב רק לפתוח את המכפלה. אתה יכול לקבוע מכפלה ע"י גישור חלק מהגשרים. עשה חיפוש.

פורסם
  • מחבר

כן גראתי על זה במדריל חומרה, אבל אם אני פותח את המכפלה אמורה להיות לי אפשרות בביוס להעלאת המהירות של המעבד בצורה בלתי מוגבלת (יחסית כמובן למה שהלוח ו\או המעבד מאפשרים), אולי שדרוג תוכנת הביוס יאפשר לי את זה (flash the bios)

פורסם

יכול להיות שהעדכון ביוס יעזור אך אם לא

תוכל לשנות מכפלה וFSB (ברוב הלוחות) ע"י ג'מפרים שממוקמים על הלוח אם - כדי לבדוק את המיקום שלהם תעיין בחוברת של הלוח אם

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהעדכון ביוס יעזור אך אם לא

תוכל לשנות מכפלה וFSB (ברוב הלוחות) ע"י ג'מפרים שממוקמים על הלוח אם - כדי לבדוק את המיקום שלהם תעיין בחוברת של הלוח אם

[/quote

אין מצב אחי , על הלוח יש רק ג'אמפר אחד שבורר בין 100 ל133 מגה"צ, אין יותר מזה...

לגבי מהירות המפלה , על הלוח אין לום ( חוץ מנקודות מתכת שיכולות לתת לי מקסימום עד 12.5, אבל אי אפשר לקצר בינהם הם ישר על הלוח ובביוס אין לום בנוגע למכפלה) יכול להיות שהלוח הזה הוא עד כדי כך דפוק?, חייבת להיות איזשהיא דרך לשנות מהירות מעבד...

אף אחד כאן לא המהיר עם לוח כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים