עבור לתוכן

שאלה - שדרוג למערכת אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין מעבד+לוח+זכרון+מאורר,יש לי כמה שאלות.

1. המעבד יהיה AMD 1700 , אני מעוניין להמהיר אותו למשהו בסביבות ה2000MHZ (מ1466)

איזה סטפינגים טובים קיימים שיאפשרו לי לעשות את ההמהרה כמו שצריך?

תרשמו לי את הספינגים הכי טובים שקיימים בשוק בישראל.

2. הבנתי שבנושא הזה ה8RDA+ הוא הכי מוצלח , ישנם לוחות אחרים שגם טובים להמהרה?

ואם יש תרשמו לי פה, האם הלוח של גיגהבייט 7VAX יספיק לי?

וללא קשר האם הDUEL DDR הוא באמת נותן שיפור בביצועים וכדאי ללכת על ערכת שבבים של NVIDIA

או שההבדל הוא מזערי ועדיף לכת על משהו של VIA ( אני מעדיף לשלם על לוח יותר זול וסטיק אחד של זכרון

אם ההבדל בביצועים הוא לא משמעותי)

3. איזה חברות לזכרונות נחשבות ליותר יציבות לאוברקלוק.

תרשמו לי אתץ כל החברות שטובות לאוברקלוק , ללא קשר למחיר.

4. VULCANO 7 יספיק?

תודה מראש

פורסם

1) AIUHB.

2) אני מבין שמתוכנן OC כבד, כך שהייתי ממליץ רק על ה8RDA+. למרות שאם הוא לא יהיה כ"כ רצחני אפשר לרדת ללוח-אם אחר. אני חושב שאנשים שחושבים שלOC חייב את הלוח הטוב ביותר לדבר וזה ממש לא נכון. זה שהלוח של איפוקס מציג ביצועים אדירים של OC, לא אומר שלוחות אחרים לא יספקו אתכם. אתה צריך לוודא שאתה לא תבצע OC כ"כ כבד אם אתה לוקח לוח אחר.

3) Winbond.

4) לא, הוא לא יספיק.

פורסם
  • מחבר

2) אני מבין שמתוכנן OC כבד, כך שהייתי ממליץ רק על ה8RDA+. למרות שאם הוא לא יהיה כ"כ רצחני אפשר לרדת ללוח-אם אחר. אני חושב שאנשים שחושבים שלOC חייב את הלוח הטוב ביותר לדבר וזה ממש לא נכון. זה שהלוח של איפוקס מציג ביצועים אדירים של OC, לא

לא זה לא אובר קלוק רצחני כמו האלה שהגיעו למהירות של 2300 עם ה1700XP

אני רוצה להביא את המעבד לרמה של 1800-1900 MHZ

2000 גג

לכן אני שואל אם אפשר להסתפק בלוח יותר זול...

ואם כן אז איזה

פורסם

1) AIUHB.

2) אני מבין שמתוכנן OC כבד, כך שהייתי ממליץ רק על ה8RDA+. למרות שאם הוא לא יהיה כ"כ רצחני אפשר לרדת ללוח-אם אחר. אני חושב שאנשים שחושבים שלOC חייב את הלוח הטוב ביותר לדבר וזה ממש לא נכון. זה שהלוח של איפוקס מציג ביצועים אדירים של OC, לא אומר שלוחות אחרים לא יספקו אתכם. אתה צריך לוודא שאתה לא תבצע OC כ"כ כבד אם אתה לוקח לוח אחר.

3) Winbond.

4) לא, הוא לא יספיק.

1) אין בכלל AIUHB ל1700, הכי טוב זה JIUHB

2) 8RDA+ מצויין אבל הבנתי שיש קצת בעיות תקציב, אתה יכול לקחת אפוקס 8K9A ובעקרון הלוח פחו7ת פונקציה של מהירות מעבד אלא של ביצועי הזכרון ואפשרויות של פתיחת מכפלה ועמידות בFSB גבוה.

3) ווינבונד/טווינמוס

4) יכול להספיק, יש פה מישהו שהגיע עם וולקנו 7+ ל2400MHZ! אבל אם אתה רוצה משהו יותר מזה ויש לך מארז מאורר (יותר משני מאוררים במקומות הנכונים) אז תיקח SK-7 + מאורר SF2

פורסם
  • מחבר

EPOX EP-8K9A2 יספיק?

פורסם

הוא בהחלט יסתפק ב8K9AI+ של איפוקס, אלא אם כן הוא מעוניין בRaid אז שיקח את הגרסא השניה ללוח.

התבלבלתי בסטפינג ושכחתי שהמעבד שהוא לוקח עובד בתהליך יצור של 0.13מיקרון. תודה על התיקונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים