פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים שיראה לי את שמות השירים בעבריםשיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהוזמן סוללה ארוך1-2 ג'יגהוחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים בתקציב כזה יש את האייאודיו 7 אבל הוא לא ממש מתאים לריצות בגלל המשטח מגע.הנגנים שהכי מתאימים לספורט הם דווקא הקטנים הזולים יותר בלי כל התמונות וידאו וזה.אייריבר T10 נגן מעולה לריצות, מותאם בשביל זה. סאונד מעולה, בנוי פשוט מצויין, מרגישים שהוא חזק ואיכותי, מראה שמות בעברית (הפוכה אני חושב, לא בעיה גדולה), סוללה של 50 שעות. מה עוד צריך?למרות שעכשיו יש גם את החדשים יותר, הT60 והT50. הT50 לא שונה בהרבה מהT10. הT60 יותר קטן, עובד על סוללת AAA שמגיעה ל20 שעות.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר תודה , אבל - כמה דבריםאני לא רוצה עברית הפוכה וכל החרטה הזה - כי יש לי הרבה שירים בעברית ואין לי זמן להפוך כל אחד מהם , אני רוצה שאיך שהשיר קיים ככה יראו אותו במכשיר.לגבי ספורט - צריך גם איזה רצועה או משהו שיחזיק לי על היד אני לא ממש מבין בזהוממש ממש לא צריך שיציג לי וידאואבל חשוב מאוד הרדיו
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים כמעט עם שום נגן לא תקבל היום רצועה.עברית הפוכה זה בעיה ממש קטנה, יש לא מעט תוכנות שהופכות תיקיות שלמות ככה שזה ממש מהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.