פורסם 2003 במרץ 122 שנים עוד קצת פרטים יעזרו:מפרט מחשבמערכת הפעלהמתי זה קורההאם זה בא בפתאומיות או שזה בא בהדרגההאם ההארדיסק קורא\כותב בזמן התקיעות האלה?
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אתה לא חושב שקצת קשה לכתוב הודעה גדולה ומפורטת אם המחשב שלך עלול להתקע בכל עת?
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אז שיכתוב ממחשב אחר.שיבקש מחבר לכתוב.יש מספיק פתרונות.אם הוא לא מפרט אין שום סיכוי לעזור לו.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אתה לא חושב שקצת קשה לכתוב הודעה גדולה ומפורטת אם המחשב שלך עלול להתקע בכל עת?אז שיכתוב מחבר שלו.. די קשה לטפל בבעיה אם אין לך מושג עם מה אתה מתעסק
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אני מציע פרמוט אולי יש פתרון אחר אבל בגלל החוסר במידע וגם בגלל ההנחה הבסיסית שלפרמט זה יותר פשוט מהיר ונוח מלפתור בעיות בצורה אחרת זה מה שאני הייתי עושה
פורסם 2003 במרץ 122 שנים !_Nike_!, אולי מספיק עם השטויות.אני לא רואה שטויות. אני הצגתי את הפיתרון שלי בדרך קמעה פיקנטית.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים המחשב הוא חדש או קבוע ? האם נערכו בו שינויי חומרה בזמן האחרון ? התקנת תוכנות מפוקפקות ?לי היתה בעיה דומה כשהמחשב היה חדש והבעיה היתה הזכרונות
פורסם 2003 במרץ 122 שנים !_Nike_!, אולי מספיק עם השטויות.אני לא רואה שטויות. אני הצגתי את הפיתרון שלי בדרך קמעה פיקנטית.נראה יותר כמו בעיה חומרתית, מילא מע' ההפעלה שלו היתה מתחרפנת מרוב תוכנות, זה כבר משו אחר.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים יכול להיות גם חומרתי וגם לא. אם הוא לא ינסה לפרמט, איך הוא ידע? בכל אופן הייתי מציע לנסות כמה דברים, אבל המחשב יתקע לו.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים זה יכול להיות מיליון דברים, והרבה לפני שמפרמטים מתחילים בהוצאת כרטיסי PCI, הורדת כל התוכניות מה STARTUP, עידכוני דרייברים, בדיקת וירוסים וכו'.אני לא פוסל את האפשרות שזה משהו שבסופו של דבר יפתר בפרמוט, אבל זה לא הדבר הראשון שמנסים.בשביל מה להתקין הכל מחדש ואז לגלות שזה איזה כרטיס דפוק או תוכנה שהתקינו.
פורסם 2003 במרץ 222 שנים לא אמרתי שלא, אבל ההודעה שלי הייתה גם קשורה להשפעה חברתית (לא, לא משהו מסובך) ופשוט היה מצב להעלות את הפיתרון. :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.