פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים עכשיו סיימתי לראות את זה, פשוט מדהים!תמיד ידעתי שהם קצת מטורפים, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה...http://www.youtube.com/watch?v=OlmCzaj759Q
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים חחחח בארה"ב שראיתי את הפרק ממש נכנסתי לזה, איך הם רדפו אחריהם באלבמה!! אשכרה פחדתי :lol: וד"א - למה אתה צופה בזה ביוטיוב? :-X
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר אני לא צופה בזה ביוטיוב, פשוט אסור לשים כאן לינקים של דרכים אחרות...
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים לחלל הם לא הצליחו להגיע, אז לפחות לקוטב. אני אוהב את הבריטים המטורללים האלו.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים חעח אני נכי אהבתי את הפרק באמריקה (איך פוצצו אותם באלבמה חעח אדיר)אחרי זה את הפרק עם הקרבן (למה הם שורפים קרבן בבכמה אלפי ליש"ט, אני רוצה אותו!)
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים אפשר בבקשה לינקים לכל הפרקים האלה שאתם מדברים עליהםחוץ מאלה שהם עשו מעבורת היום איתי את זה חחח בפוקס
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים יווו המעבורת שהם הכינו זה אשכרה נראה כמו שיגור של נאס"א זה פשוט מטורף....אבל רק לידע כללי הפיצוץ לא אמיתי
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים שכל העסק התרסק אז יש פיצוץ זה פיצוץ של משהו אחר לא בגלל ההתרסקות... שים לב איך הנוף משתנה בהילוך האיטי
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים הפרק של הקוטב צולם ב-HD, לראות את הנופים האלה ככה זה חתיכת חוויה.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.