פורסם 2003 במרץ 122 שנים יש לי את הלוח EPOX EP-4GEA+ בלוח יש 4 כניסות ide כלומר 2 u dma ו2 u dma & raid ההיגיון אומר לי ש לא אמורה להיות בעיה לחבר HDD או cd שלישי בכניסות השלישית והרבעית אבל זה לא הולך לי למישהוא יש מושג אם זה אפשרי ואם כן אז למה זה לא הולך ?
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מחבר את זה אני יודע אבל למה שום דבר לא מזהה את הדיסק הנוסףכלום כאילו כלום לא מחובר
פורסם 2003 במרץ 122 שנים שלום!!אחרי שחיברת את הארד דיסק \ הסי די תנסה לבדוק אם הם מעודכנים בבאיוס...אם הכל מעודכן ובכל זאת הוא לא מזההתבדוק אם חיברת נכון ת'ג'מפרים של הארד דיס\ הסי דיבהצלחה...!
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מחבר תראה כשאתה אומר לא מזהה אין לי שום אפשרות לראות אם זה מזוהה בביוס מהסיבה שאין לי שום דבר שנותן אינדיקציה מדובר ברכיב ide חמישי ויש רק אפשרות לראות בביוס 4 ide כמובן שיש אפשרות למשהו שנקרא (סלח לי על העיברית ) סקנדריפרימרי ide אבל זה לא נותן לי שום אינדיקציה לרכיב חמישי יש מישהו שעשה דבר כזה או שיש לו את הלוח הזה זו ממש אניגמה בשביליואני ממש עובד עצות כואב לי הלב עליי וכ"ו הה ותודה
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אתה יכול לחבר כונן כRaid אבל אני לא יודע מה יהיה פוטנציאל השימוש שבו. אין לי נסיון עם Raid. כלורמ, האם זה יהיה ככונן המחובר לבקר IDE רגיל, או שמא יהיה מוגבל לאופציות שונות שניתנות לכוננים אופטיים אשר מתחברים לIDE בצורה רגילה. חכה לתגובות של אנשים מנוסים יותר. בעיקרון, אני דיי בטוח שזה לא אפשרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.