עבור לתוכן

יש לי וירוסים\רוגולות במחשב.. צריך עזרה דחוף...+תמונה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי חיפוש עם התוכנה xoftspy והיא גילתה לי כמה רגולות\וירוסים.... אבל בגלל המיקום שלהם (בתיקיית windows) אני מפחד למחוק אותם ורציתי לדעת מה לעשות: האם למחוק אותם או לא?, איזה רגולות למחוק ואיזה לא וכו'....

אז הנה התמונה של מה שהתוכנה גילתה לי (שימו לב לשם הרגולה, לסיכון שלה, והכי חשוב למיקום שלה)

41271b6e75.jpg

תודה

פורסם

מה אתה מפחד? זה מצא רוגלה, תמחק אותה.

מה זה משנה באיזו תיקיה זה נמצא? אם זה רוגלה זה אומר שזה לא שייך לשם.

רוב הוירוסים והרוגלות נכנסים לתיקיה של הווינדווס, כמעט כולם בעצם.

וו... לא רואים את התמונה.

פורסם
  • מחבר

אחי יש לך אז בעיה במחשב כי רואים מצוין........

וזה קבצי מערכת אחי... זה שאתה רוצה להרוס לי את המחשב הבנתי......

פורסם

אם הדבר אפשרי תנסה להכניס את הוירוסים\רוגולות להסגר ותראה איך המחשב עובד.

פורסם

אחי יש לך אז בעיה במחשב כי רואים מצוין........

וזה קבצי מערכת אחי... זה שאתה רוצה להרוס לי את המחשב הבנתי......

אני לא זבל, אפילו קובץ אחד שיש לך שם הוא לא קובץ מערכת!

בוא נתחיל מלמעלה ללמטה.

הקובץ הראשון, נמצא בתיקיה של התוכנה VOBSUB, שזאת תוכנה שמציגה כתוביות לסרטים, בהחלט לא קובץ מערכת, וזה גם לא הקובץ שמפעיל את התוכנה אז אין לך מה לחשוש מלמחוק אותו.

הקובץ השני נמצא בתיקיה של WINRAR, שזו תוכנה לפתיחת קבצים דחוסים כמו ZIP RAR וכל השאר, גם לא תיקית מערכת ואתה יכול להיות שקט ולמחוק את שני הקבצים.

הקובץ השלישי נמצא בתיקיה של דברים שהורדו מאינטרנט אקספלורר, וגם אותו אתה יכול למחוק בשקט, שוב, זו לא תיקיית מערכת.

הקובץ האחרון, גם לא קובץ מערכת, נכון, הוא בתיקיה של הווינדווס, אבל זה לא קובץ ששיך למערכת, גם בדקתי ואצלי ואין שום קובץ כזה, תמחק אותו, ואם אתה לא מאמין לי תעשה חיפוש בגוגל על הקובץ הזה ותבדוק בעצמך.

לסיכום, אני לא מנסה לדפוק לך את המחשב, תאמין לי שאני לא פה בשביל זה.

רוב הרוגלות והוירוסים מותקנים בתיקיה של המערכת מהסיבה הפשוטה שאנשים שלא מבינים בזה, חושבים שזה קבצי מערכת ולא רוצים למחוק משם דברים, שלא נדבר על זה שהם בטוחים שזה קבצי מערכת ואפילו מתעלמים מזה.

קיצר, חבל שאתה לא מעריך מה שמציעים לך פה. אתה לא רוצה, אל תמחק כלום ותחכה שאנשים אחרים יגידו לך מה לעשות, בינתיים הוירוסים/רוגלות שיש לך על המחשב יאכלו אותו.

בתאבון!

פורסם

העיקר מיקרופלוץ אומרים ש ויסטה מוגנת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים