עבור לתוכן

מחפש סט מקלדת+עכבר בתקציב 300 בערך...

Featured Replies

פורסם

נראה לי שפתחתי פעם אשכול כזה אני לא מוצא אותו....

טוב אז המחיר שאני מחפש הוא עד 350 ש"ח גג גג גג. בבקשה לא להגיד תוסיף X שקלים וזה יהיה שווה כי אין לי כל כך מאיפה :|

אלחוטי אם אפשר...ושלא יבלע בטריות בקצב מטורף.

אם זה אפשרי מצידי אפילו שמי שיכול "יבנה" לי סט, ז"א יבחר עכבר ומקלדת (אפילו משתי חברות שונות) העיקר שיעבדו טוב וישרתו כמו שצריך.

שיהיה נוח להקלדה ולמשחקים...

חברות מועדפות-לוגיטק ומיקרוסופט.

מחכה להצעות,

תודה :)

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן לעזור לי???

פורסם
  • מחבר

???

בבקשהההה למה אף אחד לא מביא איזה הצעה???

פורסם

הוא בכלל לא הקפיץ 3 פעמים בשעה. שים לב לתאריכים. האיש חיכה וחיכה ואף אחד לא ענה אז הוא הקפיץ במקום לפתוח תראד חדש. לגיטימי.

בכל מקרה, ההצעה לי היא לקנות באופיס דיפו את ה WIRLESS DESKTOP 4000. היה מבצע(לא יודע אם עדיין יש) ב200 שח. זה מקלדת ממש ממש ממש נוחה עם עכבר אלחוטיים ולא צריך להחליף סוללה לכמה חודשים טובים. היה ביקורת על הטכנולוגיה של העכבר החדש ב HWZONE. הכל מקרה, גם מעולים, גם דריברים טובים וגם אלחוטי שעובד מצויין מרחוק וחסכוני בסוללות. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא בכלל לא הקפיץ 3 פעמים בשעה. שים לב לתאריכים. האיש חיכה וחיכה ואף אחד לא ענה אז הוא הקפיץ במקום לפתוח תראד חדש. לגיטימי.

בכל מקרה, ההצעה לי היא לקנות באופיס דיפו את ה WIRLESS DESKTOP 4000. היה מבצע(לא יודע אם עדיין יש) ב200 שח. זה מקלדת ממש ממש ממש נוחה עם עכבר אלחוטיים ולא צריך להחליף סוללה לכמה חודשים טובים. היה ביקורת על הטכנולוגיה של העכבר החדש ב HWZONE. הכל מקרה, גם מעולים, גם דריברים טובים וגם אלחוטי שעובד מצויין מרחוק וחסכוני בסוללות. :xyxthumbs:

תודה על ה"הגנה" ועל ההמלצה...רק שאלה:ושל איזה חברה הסט שנתת לי?? אני כמעט בטוח של מיקרוסופט פשוט לוודא...

פורסם

החברה שAloN(-)KiLLeR הביא לך היא logitech

החברה שchenrp הביא לך היא מיקרוסופט

פורסם

בבקשה. אני ממליץ להתרחק מלוג'יטק. יש להם דרייברים גרועים. המוצרים בכלליות מעולים אך הדרייברים SETPOINT מעל גירסה 3.1 פשוט גרועים. עושים מלא בעיות עם העכברים שלהם. יש לי עכבר של לוג'יטק MX1000 ויש מלא בעיות עם הSETOINT החדש. לען אני נאלץ לעבוד עם הישן(שלא תומך ב XP). גם לאחר שהתקשרתי לתמיכה הישראלית של לוג'יטק הם אמרו לי שצריך לחכות לדרייברים החדשים והוא לא יודע מתי הם יצאו.

רק להזכיר כי הדרייברים שהיו בהם בעיות הם SETPOINT 3.3 ואז חיכיתי ויצא SETPOINT 4.0 וגם בו הבעיות היו. בכל הפורומים חיפשתי וראיתי כי הבעיה מאוד נפוצה.

במיקרוסופט אין בעיות כאלו והדרייברים שוקלים עשירית מהגודל של לוג'יטק. עומדים מעולה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אז אני אקח את הסט של מיקרוסופט...אני קצת דואג בקשר לצריכת סוללות אבל אני מקווה שיהיה בסדר.

ולכל מי שרוצה לדעת כמוני הייתי היום באופיס דיפו הסט של מיקרוסופט דגם 4000 באמת עולה 200 שקל עד ה30 לחודש....

תודה על העזרה :)

פורסם

בבקשה.

בקשר לצריכת סוללות, זה סבבה לגמרי. אחרי 4 או 5 חודשים העכבר נגמר ומהקלדת.... הרבה אחרי...

פורסם

לזה שהדרייברים עושים לו בעיות, אני בXP עם MX1000 דרייברים 2.11.459 ואין שום בעיות

פורסם

נו ו...? אני יודע שהדרייברים עובדים אבל כשתנסה לשדרג לגירסה מעל 3.3 אז תראה איזה בעיות יש שם.

יש לי MX1000 כבר שנה וחצי ובכל דרייבר למעלה מ3.1 זה עושה בעיות.

ד.א. כבר אמרתי את הדברים האלו קודם!

פורסם

התכוונתי להגיד שיש פתרון לבעית הדרייברים

לא שמתי לב שחזרתה לקודמים

My bad

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים