פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים שלום רציתי לדעת איך עושים קיצור דרך לדיסק און קי בתוך הדיסק און קיכי יש לי בעיה שבכל מחשב הדיסק און קי מזוהה ככונן בשם אחרזה ממש דחוףתודה
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים השאלה שלך בכלל לא מובנת. חוץ מיזה מה זה משנה באיזה אות הוא מזוהה העיקר שהוא מזוהה. אז אני לא מבין איפה פה הבעייה?.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר הבעיה היא שהוא מזוהה באות אחרת כל פעםואם אני עושה קיצור דרך אז אני צריך שכל פעם קיצור הדרך יעבוד בלי קשר לאות של הכונןהקיצור דרך נמצא בתוך הדיסק און קי
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אתה צריך את זה בשביל תוכנה מסויימת? אתה יכול להשתמש במיקום יחסי.בכל מקרה, אתה יכול ליצור AUTORUN שיצור את קיצור הדרך שאתה רוצה.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר כן זה בשביל תוכנה שהיא פועלת רק עם קיצור דרך אתה יכול להסביר לי את הדרך שאמרת?אם הבנתי נכון זה ליצור קובץ כמו בדיסקים של AUTORUN.INF ושם לכתוב את הקובץ טוב אני ינסה אם זה לא זה אז תקנו אותי בקשה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים צור קובץ AUTORUN.INFתרשום שם למשל ככה, רק שתבין את הרעיון (זה נלקח מדיסק התקנה של אופיס)[autorun]shell\configure=&קביעת תצורה...shell\configure\command=SETUP.EXEshell\install=&התקנה...shell\install\command=SETUP.EXEכשתעשה לחיצה ימנית על הכונן USB ב"מחשב שלי" יהיה לך תפריט ותוכל לבחור 2 אפשרויות, קביעת תצורה... והתקנה...אם תבחר קביעת תצורה זה יפעיל את הקובץ SETUP.EXE.פשוט תערוך את זה ותן את הכתובת של הקובץ שאתה רוצה אחרי ה COMMAND=תרשום למשל:FOLDER1\FOLDER2\FILE.EXEמשהו כזה.יכול להיות שצריך סימני פיסוק אבל אני לא זוכר.עריכה:איך לא חשבתי על זה, יותר פשוט שתעשה קובץ BAT במקום AUTORUN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.