עבור לתוכן

HP F4180 או HP PSC3183 (+שאלה על סט אלחוטי): נקנה - הערות בפנים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בעקבות המלצות פה בפורום, בעיקר של רונאלדו, החלטתי לרכוש את ה- HP PSC3183 באייבורי בגלל המחירים הזולים והקירבה לביתי. כשהגעתי לסניף והמוכר התקשר למישזהלאיהיה כדי להזמין את המדפסת הספציפית הזאת שלא נמצאת אצלהם במלאי, התברר שאין אפשרות כי לטענתו זה דגם שעבר זמנו. הוא הציע לי את ה- F4180 במקומה, אני הסכמתי והזמנתי במחשבה שבמקסימום אני אבטל במידת הצורך. כאן אני פונה אליכם (רונאלדו? ;D) בשאלה - מלבד קורא כרטיסים, מה אני מפסיד פה? או שאולי אני בכלל לא מפסיד אלא רק מרוויח, גם במחיר (374 ש"ח במקום 400++) וגם בגלל הדגם החדש כשהמינוס היחידי הוא הפיצ'ר הנ"ל?

נ.ב.

אם כבר מתייעצים...

הזמנתי גם את ה- Microsoft Wireless Optical Desktop Elite for Bluetooth

יקר אבל בלוטות' (זה יתרון בכלל על RF רגיל שאני מציין את זה? :lol: לא הצלחתי למצוא שום דבר חד משמעי בעניין), בעל מיני רסיבר USB קטן (במקום קולט אותות שולחני שכזה), עובד על סוללות (ולא ליתיום עם מטען שולחני), מקלדת "ישרה" (לא ארגונומית), צריכת סוללות נמוכה במיוחד, TILT וכפתורים ניתנים לתכנות גם על העכבר וגם על המקלדת כמו שאני אוהב. אם יש למישהו הצעה לסט עדיף בעל תכונות זהות לאלו שציינתי (מלבד בלוטות', כל השאר עקרוני בשבילי) אולי כדאי שאשנה גם את ההזמנה הזו ;D

תודה מראש.

פורסם

אתה מפסיד בגדול וצר לי שנשברת אבל גם במאה שקל אני לא יקח את ה 4180 דיו קטן מאד עולה 90 שקל לשחור ומספיק ל 150 דף,זוועה.

ה 3183 דגם שנמכר עדיין עם דיו יותר חסכוני שעולה 125 אבל מספיק ל 450 דפים.

פורסם
  • מחבר

דווקא ה- 4180 אסתטית וגם נראית קלה ונוחה לשימוש מסרטון שראיתי אבל הנתון שאתה מציג די מכריע פה את העניין. ביטלתי את הקנייה, תודה על העצה.

ראיתי את ה- 3183 בפנדה אבל אני לא רוצה לקנות שם ואני גם דיי בטוח שגם ככה אין להם אותו במלאי, אין להם 99% ממה שהם מציגים באתר גם ככה. בדקתי באופיס דיפו ולהם אין את הדגם, אבל יש את ה- Brother 130 שהמלצת עליו, אני זוכר שכתבת שמי שצריך חסכון בצבע שייקח אותו ומי שצריך חסכון בשחור שייקח את ה- HP. אני דווקא צריך חסכון בשחור, זה יהיה נורא אם אני אקח את ה- 130? איזה נתונים הוא מציג מהבחינה הזו?

פורסם

נורא? זה אחלה מכשיר,השחור חסכוני ויחסית גדול מה שהתכוונתי שאם יש לך מעט מאד שימוש בצבע חבל לקחת מכשיר עם צבעים נפרדים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות קרוב (יחסית) לבית כדי שבמידת הצורך אוכל לנצל את האחריות במינימום טירחה ולפיכך אני מוגבל באפשרויות שלי - KSP, IVORY, PANDAS, OFFICE DEPOT. ב- KSP יש רק את ה 4180, כנ"ל לגבי IVORY, בפנדה אני מעדיף לא לקנות (מה גם שזה בטח לא במלאי אצלם), לכן אני נשאר עם אופיס דיפו וה- 130.

"אם יש לך מעט מאד שימוש בצבע חבל לקחת מכשיר עם צבעים נפרדים" - אכן יש לי שימוש מועט בצבע, אני עדיין לא יודע עד כמה אבל אני מניח שזה יהיה בין 0%-30% מהזמן. השאלה היא למה זה כ"כ חבל ועד כמה זה חבל? אם אני לא מבזבז את המחסניות הן פשוט נשארות שם, אז העלות הגבוהה יותר תהיה חד פעמית - לא נורא (בעצם מגיעות בכלל מחסניות עם המדפסת), אם אני כן אשתמש בצבע הרבה וגם אחליף מחסניות אז זה כבר לא שימוש מועט בצבע. כנראה שאני אזמין את ה- 130 שבוע הבא אבל הייתי רוצה לעשות את זה בלב שלם מה שנקרא, אין לי כוח שוב לביטולים והתרוצצויות.

נ.ב.

יש לך נתונים מספריים לגבי ה- 130 כמו על האחרות? יש איזה אתר עם נתונים? אני מעדיף לחפור בזה בעצמי מאשר להתעלק, פשוט עוד לא מצאתי.

פורסם

אין אתר כזה,אמרתי כבר ל 130 הדיו עולה 130 מספיק ל 500 דפים בממוצע.

אם לא משתמשים הרבה בצבע זה יכול להתייבש ולהרוס את המכשיר,אני מדבר על תקופה ארוכה לא חודש.

אם אתה חושב שאתה מקבל אחריות מאיפה שאתה קונה אתה טועה,ל HP יש שירות בבית הלקוח לשאר החברות יש נקודות איסוף שפרוסות ברחבי הארץ.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

קניתי את שני המוצרים, הסט של מיקרוסופט וה- C3183.

המדפסת יותר חדשה ולא הספקתי להתנסות בה חוץ מהדפסה ראשונית וסריקה. בינתיים אני יכול לציין לטובה את מהירות הסריקה הגבוהה.

לגבי הסט האלחוטי,

הטווח מספיק לחדר שלי (4*3) לא ניסיתי מעבר - קליטה טובה, אך ברגע שאני שוכב במיטה וחוסם קשר עין בין המחשב למקלדת בעזרת שמיכה נאמר, היא מתחילה לפקשש. ראוי לציין שהמיטה מול השולחן והדונגל מחובר לאחורי המחשב שנמצא מתחת לשולחן במרחק של כ- 2 מטר.

כפתורים וגלגלת שקטים, גם על העכבר וגם על המקלדת - אין לחצנים "רועשים" בכלל.

אחלה פונקציונליות ודרייברים.

עיצוב אסתטי ונוח.

מיני טרנסיבר קטן בגודל דיסק און קי +/-.

בלי מטען ובלי אף חוט - 3 סוללות במקלדת ו- 2 בעכבר.

אחלה מוצר, מומלץ בחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים