פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים שלום, אני מחזיק בלוח אם Intel D850GB שחיבורי ה-USB שלו הם גרסא 1.1,בחנות מסוימת מציאים USB HUB 1.1 7PORTS, רציתי לדעת מה קורהשמחברים ל-HUB כמה התקנים ביחד, המהירות קטנה ויש תקיעות?עדיף לקנות כרטיס הרחבה PCI TO USB2.0 וככה אני גם יקבל חיבוריםמהירים יותר וגם אותו מספר של מקומות לחיבור וגם באותו המחיר?תודה מראש,מתן.
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים אם אין לך שימוש ב-USB2.0 אין לך צורך בכרטיס PCIה-hub לא פוגע במהירות אבל כל יציאה במחשב יכולה להוציא זרם של 500mAאם תחבר יותר מידי מכשירים לא בטוח שכולם יפעלו כי תחרוג מעוצמת הזרםסתם להערכהמדפסת לוקח 1mA (יש לה ספק משלה)עכבר אופטי של מיקרוסופט לוקח 100mAמצלמת אינטרנט לוקחת 100mA
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אם ההאב שקנית מצויד בספק חיצוני אז לא אמורות להיות לך שום בעיות חשמל ועומסים...
פורסם 2003 במרץ 122 שנים בדרך כלל להאבים יש כניסת ספק כדי לחזק את המתח אם חרגת ממה שיש לךקל לבדוק את הצריכה של כל אביזר תבדוק ב- DEVICE MANAGER של ההאביש לי האב של 4 יציאות ואני מחבר אליו 3 אביזריםמסך 0 מיליאמפרעכבר אופטי אלחוטי של מייקרוסופט 50 גויסטיק פורספיד 100ניסיתי לחבר מדפסת 930 HP ונכשלתי אמנם מדפיס אבל עובד ונתקע עם הודעות שגיאה. אין שום ירידה במהירות ואני מרוצה מהמוצר, כרגע יש לי 6 אביזרי USB פעילים.תבדוק אם אתה צריך 7 יציאות נוספות או שמספיק לך פחות ואז זה גם עולה גם פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.