עבור לתוכן

שאלה למשתמשי SOULSEEK.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיות עם התוכנה, אני חושב שזה קשור אליה לפחות, שלעתים בזמן שהיא רצה או לאחר שאני מכבה אותה אז מופיע לי מסך כחול ואז אני צריך לאתחל.

זו בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?

פורסם

אמממממ דבר ראשון לא מגניב בכלל !

דבר שני תן יותר פרטים מה זאת אומרת מסך כחול מה רשום למשל ?

פורסם
  • מחבר

יש מסך כחול ורשום למטה DUMPING MEMORY.

אני מכיר את המסך הזה מהמחשב הישן שלי שהייתה לי בעיה של התנגשות חומרה וזה היה מופיע לי המון. אבל מה הקשר לתוכנה סולסיק? :jump:

פורסם

לא נראה לי שקשור...

דרך אגב מה היתרון בסולסיק? אני גם משוגע על מוזיקה אבל את רב השירים שלי אני מוצא באימיול.. מה היתרון שבגללו עכדאי לי להתקין סולסיק?

פורסם

מגוון ענק, יש שם דברים שקשה להשיג במקומות אחרים, החסרון הגדול לעומת זאת זה איטיות ההורדה.

אני אישית פונה לסולסיק כמוצא אחרון ...

פורסם
  • מחבר

טוב אז תיקון קטן, לא רשום DUMPING MEMORY.

מה שרשום זה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.

מבירורים בפורום של סולסיק, זה אומר שיש התנגשות בין הכרטיס רשת המובנה של NVIDIA לתוכנה.

"Are there any problems with NVIDIA nForce network chipsets?

Yes. Many. These chipsets and the drivers provided are known to cause many general network problems. It is recommended you find different network hardware if you would like to continue using Soulseek. You can try going to Control Panel -> System -> Hardware -> Device Manager, then finding the nForce networking controller, right-clicking properties, clicking on the Advanced tab and disabling "Checksum Offload". However this works for some and not others."

אין לי מושג יותר מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס רשת חדש ואת זה אני לא אעשה בשביל אף תוכנה.

אגב, אין הרבה יתרונות לסולסיק על פני אימיול חוץ מזה שההורדות עקביות, כלומר לא כמו באימיול שהן יכולות לעצור לשעתיים וחצי ואז להמשיך וגם אפשר למצוא שם כמעט הכל.

כמו כן אתה יכול לדפדף בתיקיות של כל המשתמשים ככה שאם אתה מוצא מישהו עם אפלוד ממש גבוה אז אתה יכול להוריד ממנו הרבה מוזיקה. בדומה לDC++ רק שכאן אין ריבוי מקורות לאותה הורדה.

אפשר להגיד שהפשטות של התוכנה זה מה שטוב בה, רק חבל שהיא קורסת. :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים