פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים לא הבנתי איך קוראים לסגנון הזה עדיין (כנראה שאני לא בקיא בסגנונות של מוזיקה ) אבל זה לא רוק...זה יותר כבד כזה שילוב של הארד קור כזה... מישהו יכול לפתור אותי מהשאלה המטרידה הזאת ?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים דרעק? ;Dסתם, מטאל או משו.. אנערףמה זה משנה? הכל אותו דבר.Take That Back !!!!!!!!!תגיד כל דבר על כל מטאל או משהו כזה אבל על SYS על תלכלך !שמע את השירים האלוsystem of a down - Chop SueySystem Of A Down - AerialsSystem Of A Down - ToxicitySystem of a Down & Wu Tang - Shameואם אתה תגיד שאין בהם אפילו משהו קטנטן קטנטן אז משהו מקולקל באוזניים שלך... או שהם היו סתומות מראש
פורסם 2003 במרץ 122 שנים את המוזיקה שהם מנגנים בהחלט ניתן להגדיר כמטאל אבל יש הרבה סגנונות מטאל (טראש מטאל, בלאק מטאל, דאט מטאל וכו...) אז כדי להיות מדויקים הייתי מגדיר אותם כאלטרנטיב מטאל.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים להגיד ת'אמת הם הלהקה הנורמלית היחידה שאני מכיר ושומע כמה שירים שלהם מבין כל להקות המטאל\רוק whatever...
פורסם 2003 במרץ 122 שנים דארק-מיינד. כל אחד מהשירים שציינת מקבל הסתווגות שונה, ז'אנר שונה במוזיקה. אז מהו לעזאזל הקשר בין השירים?בכל אופן מבחינה מוזיקלית, SOAD הם להקת Rock. ותו לא. אבל עם הקשקושים של היום, הייתי אומר רוק כבד- מטאל.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים הם לא שונים יותר מדי, אבל יש בינהם הבדלים.ציינתי אותם מפני שאני שונא שאנשים לא אוהבים דברים בלי לשמוע אותם אפילו. הרבה אומרים לעצמם "אלה עוד להקת מטאל שאוהבת לסגוד לשטן ולהקריב חרגולים ולאכול עטלפים" אבל בודדים מנסים קודם לשמוע את השירים שלהם ואחר כך להגיד אם זה מצא חן בעינהם או לא.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מחבר הם לא שונים יותר מדי, אבל יש בינהם הבדלים.ציינתי אותם מפני שאני שונא שאנשים לא אוהבים דברים בלי לשמוע אותם אפילו. הרבה אומרים לעצמם "אלה עוד להקת מטאל שאוהבת לסגוד לשטן ולהקריב חרגולים ולאכול עטלפים" אבל בודדים מנסים קודם לשמוע את השירים שלהם ואחר כך להגיד אם זה מצא חן בינהם או לא.זה מה שעשיתי- ואהבתי, ללא שום קשר לאמונות שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.